| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 1 Júl. - 21:36 | |
| ja.Jirayaból lenne a legjobb.XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 2 Júl. - 17:24 | |
| szasztok én vagyok a naruto-kun123 csak most mindet ,,változtattam" :): :): |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 2 Júl. - 17:37 | |
| hogy kell képet beilleszteni??? :T~T: |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 2 Júl. - 22:01 | |
| Avatárt? Profil -> Avatár | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 2 Júl. - 23:15 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 3 Júl. - 12:28 | |
| Azt így: Ha a gépedről akarod akkor a képen bekeretezettből a bal oldali ikonra kattolsz. Ha netről akarod, akkor direkt linket keress hozzá (csak a kép van az ablakban, semmi más) pl ez: https://2img.net/h/oi39.tinypic.com/xfudk.jpg és a keretből a jobboldalira katt, oda be a link és kész. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 3 Júl. - 13:05 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 3 Júl. - 13:27 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 3 Júl. - 13:54 | |
| |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 13:14 | |
| voltatok már búvárkodnI? :D én lehet mek majd | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 14:36 | |
| még nem voltam,de majd egyszer én is szeretnék. és hova mentek lehet buvárkodni? :8D: | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 16:59 | |
| naaa, nem kell nagy tengerekre gondolni :D csak ide a közelünkbe, van vagy 3 tó ami alkalmas rá | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 18:16 | |
| | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 21:47 | |
| fogalmam sincs XD majd ott megkapjuk :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 8 Júl. - 22:49 | |
| ja . kaptok egy búvár szemuveget meg egy pipát meg békalábakat.és mennyetek búvárkodni. XDDDDDD. LOL!! | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 11:25 | |
| Naa, mikor mentek? :Đ Én szörfözni szeretnék megtanulni... vagy legalábbis kipróbálni :Đ csak arra a közelben nem nagyon van lehetőség :^^;: XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 13:30 | |
| - Tobi írta:
- ja . kaptok egy búvár szemuveget meg egy pipát meg békalábakat.és mennyetek búvárkodni.
XDDDDDD. LOL!! persze mer pipával le lehet merülni 10 méterig mi? XD okos vagy te is :) kapunk ilyen légzőkészüléket is biztos | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 16:24 | |
| tom.de az csak viccből irtam.azért írtam a LOLt meg a sok XDDDDD-t. szőrfőzni én is megtanulnék :8D: :D | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 20:19 | |
| na kinek a csodálatos bátyuskája éledt fől valamienszinten?*.* hátperszehogyazenyém :3: újra van Sasori-Onii-san :8D: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 20:27 | |
| Buzz Lightyear felébredt a hiperálomból? :8D: De azt nem szabad amíg meg nem veszik :O_o: XXD Nem vagyok meseb*zi :=.=:
Szólsz neki hogy regelhetne? :83: | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 20:31 | |
| áá nemXD szólok persze ha végre feltolja a seggét msnreXD elvileg maeste jön fel megint..de már estevan>o< am ha meg nemakar regezni..kényszeríítem :8D: :8D: :8D: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 20:33 | |
| Még világos van XD Náluk meg még jobban o,o XD Törd meeg!! >Đ XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 21:39 | |
| Sasori???akkor vissza kell adnom a gyűrűjét??XD :83: | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 23:42 | |
| most fája feje szal picikétmorci ugyhogy nemakarokvele veszekednixd mindenesetre szóltamneki^^ elvileg holnap fog.
ezt az értelmes beszélgetést:D SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *igyál kakaóóóóóóóóóóóót *vettem tegnap kakaószirupot: O vgyis inkább csokixd Tenkemaci* üzenete: *nekünk jegeskávépor van ami kakaó xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *ja bocso.o Tenkemaci* üzenete: *nem sok köze van a jegeskávéhoz SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *de legalább finom? ^^ Tenkemaci* üzenete: *hát kakaónak finom xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *mért ha jegeskávénak képzeled el nemaz?xd Tenkemaci* üzenete: *nem mert kakaó íze van xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *és attól nemfinom?X d Tenkemaci* üzenete: *kakaónak finom xD *de kávénak nem xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *ezolyan hogy a milánói milánóinak finom de póréhagymalevesnek nem?X D Tenkemaci* üzenete: *hát gondolom igen xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *deattólmég finomxd Tenkemaci* üzenete: *de nem annak finom aminek lennie kéne xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *de atólmégfinom>.o Tenkemaci* üzenete: *lehet h finom xD de nem az amit én akarok inni xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *deatólmég jólesiknem?xd Tenkemaci* üzenete: *ha kávét akarok nem xD *ha minedgy akk igen ˇ-ˇ xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *deamis teccik az ízlelőbimbóidnak nem?xd Tenkemaci* üzenete: *nem ha mást akarnak xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *de nekik nincs akaratukxd Tenkemaci* üzenete: *akk én akarok mást xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *ugyisnekemvanigazamxd Tenkemaci* üzenete: *akk igyál te kakaót xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *csinálomxd Tenkemaci* üzenete: *xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *csokisziruppal: p Tenkemaci* üzenete: *nem édes? xD SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff (alkot.) üzenete: *hát azugyjóxd | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 9 Júl. - 23:58 | |
| hátez nagyon érdekes hm, interesting :) XD ilyenekről pl énis szoktam dumálni a bnőmmel XD de általában ő fárad el hamarabb és elismeri h igazam van :D Itachi pedig reménykedtem hogy egy újabb naruto-kun123 as MSN beszélgetést linkelsz nekünk azok annyira jók XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|