꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 11:09 | |
| hm stein én vok naruto-kun123 hm hm nem tok többet irnija de hm hm hm hm hmja ésmég valami mielött mekebelez a hm hmmmmmmm áá naitafan raj az avatárod,na kilépek deidara szerepéböl hm hmhm hm ja am neji/stein/rivális/ itafan eleve letiltott MSN-ről szoval nem fog be rakni ien beszélgetéseket mármi nt ugy hogy velem dumálna mert nem fog hm de nehéz volt leirní de neji/stein/rivális/ ha akarod belinkelhetem a régi beszélgetéseket mert megvan az összes |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 11:21 | |
| tegnap én is beszéltem Saso val.de nem volt ideges..azt mondta fáj a feje közben nézte a TV-t és gépezett.XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 11:32 | |
| - sasuke írta:
- hm stein én vok naruto-kun123 hm hm nem tok többet irnija de hm hm hm hm hmja ésmég valami mielött mekebelez a hm hmmmmmmm áá naitafan raj az avatárod,na kilépek deidara szerepéböl hm hmhm hm ja am neji/stein/rivális/ itafan eleve letiltott MSN-ről szoval nem fog be rakni ien beszélgetéseket mármi nt ugy hogy velem dumálna mert nem fog hm de nehéz volt leirní de neji/stein/rivális/ ha akarod belinkelhetem a régi beszélgetéseket mert megvan az összes
nem mondod, szted mi nem tudtuk h te vagy? de Itachitól jobb hallani XD olyanokat röhögtem rajta :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 13:24 | |
| Van egy jegeskávépor ami finom :Đ XD Kék zacskós... de nem tudom a nevét mert nem nekünk volt itthon :O_o: XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 13:39 | |
| a leirás alapján lidl ös lehet nem a tétek volt és megittad? kié volt? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 13:56 | |
| a Lidlissel vigyázni kell mert mérgező.XD :;D: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 16:11 | |
| - Dani írta:
- a leirás alapján lidl ös lehet
nem a tétek volt és megittad? kié volt? Egy barátom csinált nekünk mindig ha mentünk hozzá :Đ | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 18:36 | |
| nemtiltottalak leXD vgyis igen de aztán feloldottalakXD,Mostanában nemis vagy fen.Am akkor ugyláccik te voltál aza cigányos stbs msnenen?XDazthittem vki feltörte v mitomXD Lehet hogy beszéltél vele ,de nálam morci voltXDNagyon ellenkezett amikor ráakartam venni hogy tegnap regeljenXD meg rosszul reagálta le a csillogós műbőr pórázt(nemm gondolni rosszraXD) és akor is nagyon morci voltX) de annyit változott: O felnőtesebb lettXD De tegnap annyit szakadtam:D és mostmár tudja az apukája (Gábormester az ablakcsukogató bajnok<3) hogy szeretem*,* rajzoltamnekiXD megmár előtte is megüzentem nekiXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 10 Júl. - 19:01 | |
| nálam is ellenkezett elsőre majd utána azt mondta hogy ma reggel regizni fog.XD :^^;: | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 11:03 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 11:45 | |
| tegnap éjjel regisztrált!!XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 12:07 | |
| A tegnapban még benne volt :8D: XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 13:59 | |
| - Itachifan írta:
- nemtiltottalak leXD vgyis igen de aztán feloldottalakXD,Mostanában nemis vagy fen.Am akkor ugyláccik te voltál aza cigányos stbs msnenen?XDazthittem vki feltörte v mitomXD
Lehet hogy beszéltél vele ,de nálam morci voltXDNagyon ellenkezett amikor ráakartam venni hogy tegnap regeljenXD meg rosszul reagálta le a csillogós műbőr pórázt(nemm gondolni rosszraXD) és akor is nagyon morci voltX) de annyit változott: O felnőtesebb lettXD De tegnap annyit szakadtam:D és mostmár tudja az apukája (Gábormester az ablakcsukogató bajnok<3) hogy szeretem*,* rajzoltamnekiXD megmár előtte is megüzentem nekiXD mien cigányos? én utálom öket egy cigány hawerom wan de azt egyszer vertem meg1 sőben mert szétfirkálta a füzeteim :uváh: :uváh: :uváh: |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 19:26 | |
| szasztok csinálok egy hasonlo oldalt csak nem lesz rajta szj majd vami más azt szeretném ha legalább de-dei regezne mert ő lenne a másod admin mert nemvokmindiggépközelbe http://akatsuki-birtok.niceboard.org/ |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 22:13 | |
| hát én nemtom.csak csevegős?majd meglátom hogy regisztrálok-e :roll: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 22:42 | |
| nem ozt lehet hogy lessz szj is még meglátom haregeznél tobi akk te lennél az egyiik modi |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 11 Júl. - 23:21 | |
| komolyan akko lehet hogy regizek :8D: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 10:48 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 11:11 | |
| Jéééé, sokan vagyunk :=.=: Még Sasonk is van :8D: ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 13:50 | |
| persze a végén itt lesz az egész Akatsuki.XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Júl. - 14:12 | |
| ezt figyi olvasátok el. - Spoiler:
Pein (akatsuki vezér) Azaz a halott Yahiko Rejtélyes figura. Egy Akatsuki tag sem szólítja a nevén, egyszerűen csak ,,főnök,,. Minden tag felnéz rá, ő irányítja a küldetéseket is. Emberi áldozatokkal képes klónozni a csapattársait. Amikor szügségessé válik egy gyűlés, hatalmas távolságból valimiféle telepátiával tudja tartani a kapcsolatot a tagokkal. Igazából Pein nem egy ember hanem 7 ember! Akiket Nagato irányít. Ez a Pein halott! Konan, Yahiko, Nagato ék voltak a csapat. Régen ezt az embet Yahikonak hívták. De Yahiko meghalt, és Nagato irányítja holt testét. És ugye Nagato a 7-ik Pein. Yahiko az 1-ső. A többi meg ismeretlen. És ez a 7 ember az Akatsuki vezér. De nem sokáig. Amikor meghal Tobi lessz a vezér. Hát és majd egyszer ez a Pein elpusztul és Nagato marad életben aki Naruto val össze barátkozott és rábeszélte, hogy ne legyen ilyen gonosz. Naruto segítségével lett vége a Peinnek. Kakashi is harcolt Peinnel de elbukott.. Jiraya is harcolt vele de ő is elbukott. Kakashi és Jiraya meg is halt.. Naruto végzett a hat peinnel a senjutsuval melyet a nagy béka bölcsök tanították neki. Megkereste a 7-ik Peint aki Nagato volt. És elbeszélgetett vele úgy, hogy feltámasztotta azokat akit megölt konohában az elmúl 4 órában.. És nagato békére lelt elment Konannal együtt. naruto-t mindenki hősnek tekintette emiatt ami tényleg azt jelenti hogy hős!
Moderálva; Spoiler, nem is kicsi. Nincs vele baj csak vagy írd ki az elejére hogy Spoiler veszély vagy így csináld, amilyenre most szerkesztettem. | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Júl. - 17:53 | |
| Nemsokára Sasori-onii-san 20 éves lesszTT__TT éneztnemakarom>o< egyre öregebb és öregebb lesz>o< :eep: :lécci: aztán már nemisfogjuktartaniia kapcsolatot...:/Sassy viszont örökre lessz<3 :nom-nom: :<3: deakoriis): | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Júl. - 20:09 | |
| ...ez olyan jól esett, én is szeretlek xD De attól lehet tartani a kapcsolatot :roll: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Júl. - 21:31 | |
| na végre megvolt az 1. hsz-od XD.ja és itt a gyűrűd másolata XD :lol!: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 15 Júl. - 22:08 | |
| - Idézet :
Ehh, lool XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|