꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+5
Itachifan
Shanna
Dani
Stein
Koffeey
9 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 11:09

hm stein én vok naruto-kun123 hm hm nem tok többet irnija de hm hm hm hm hmja ésmég valami mielött mekebelez a hm hmmmmmmm áá naitafan raj az avatárod,na kilépek deidara szerepéböl hm hmhm hm ja am neji/stein/rivális/ itafan eleve letiltott MSN-ről szoval nem fog be rakni ien beszélgetéseket mármi nt ugy hogy velem dumálna mert nem fog hm de nehéz volt leirní de neji/stein/rivális/ ha akarod belinkelhetem a régi beszélgetéseket mert megvan az összes
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 11:21

tegnap én is beszéltem Saso val.de nem volt ideges..azt mondta fáj a feje közben nézte a TV-t és gépezett.XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 11:32

sasuke írta:
hm stein én vok naruto-kun123 hm hm nem tok többet irnija de hm hm hm hm hmja ésmég valami mielött mekebelez a hm hmmmmmmm áá naitafan raj az avatárod,na kilépek deidara szerepéböl hm hmhm hm ja am neji/stein/rivális/ itafan eleve letiltott MSN-ről szoval nem fog be rakni ien beszélgetéseket mármi nt ugy hogy velem dumálna mert nem fog hm de nehéz volt leirní de neji/stein/rivális/ ha akarod belinkelhetem a régi beszélgetéseket mert megvan az összes

nem mondod, szted mi nem tudtuk h te vagy?
de Itachitól jobb hallani XD olyanokat röhögtem rajta :D
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 13:24

Van egy jegeskávépor ami finom :Đ XD Kék zacskós... de nem tudom a nevét mert nem nekünk volt itthon :O_o: XD
http://koffeey.deviantart.com
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 13:39

a leirás alapján lidl ös lehet
nem a tétek volt és megittad? kié volt?
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 13:56

a Lidlissel vigyázni kell mert mérgező.XD :;D:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 16:11

Dani írta:
a leirás alapján lidl ös lehet
nem a tétek volt és megittad? kié volt?

Egy barátom csinált nekünk mindig ha mentünk hozzá :Đ
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 18:36

nemtiltottalak leXD vgyis igen de aztán feloldottalakXD,Mostanában nemis vagy fen.Am akkor ugyláccik te voltál aza cigányos stbs msnenen?XDazthittem vki feltörte v mitomXD
Lehet hogy beszéltél vele ,de nálam morci voltXDNagyon ellenkezett amikor ráakartam venni hogy tegnap regeljenXD meg rosszul reagálta le a csillogós műbőr pórázt(nemm gondolni rosszraXD) és akor is nagyon morci voltX) de annyit változott: O felnőtesebb lettXD De tegnap annyit szakadtam:D és mostmár tudja az apukája (Gábormester az ablakcsukogató bajnok<3) hogy szeretem*,* rajzoltamnekiXD megmár előtte is megüzentem nekiXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimePént. 10 Júl. - 19:01

nálam is ellenkezett elsőre majd utána azt mondta hogy ma reggel regizni fog.XD :^^;:
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 11:03

tudom^^
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 11:45

tegnap éjjel regisztrált!!XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 12:07

A tegnapban még benne volt :8D: XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 13:59

Itachifan írta:
nemtiltottalak leXD vgyis igen de aztán feloldottalakXD,Mostanában nemis vagy fen.Am akkor ugyláccik te voltál aza cigányos stbs msnenen?XDazthittem vki feltörte v mitomXD
Lehet hogy beszéltél vele ,de nálam morci voltXDNagyon ellenkezett amikor ráakartam venni hogy tegnap regeljenXD meg rosszul reagálta le a csillogós műbőr pórázt(nemm gondolni rosszraXD) és akor is nagyon morci voltX) de annyit változott: O felnőtesebb lettXD De tegnap annyit szakadtam:D és mostmár tudja az apukája (Gábormester az ablakcsukogató bajnok<3) hogy szeretem*,* rajzoltamnekiXD megmár előtte is megüzentem nekiXD
mien cigányos? én utálom öket egy cigány hawerom wan de azt egyszer vertem meg1 sőben mert szétfirkálta a füzeteim :uváh: :uváh: :uváh:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 19:26

szasztok csinálok egy hasonlo oldalt csak nem lesz rajta szj majd vami más azt szeretném ha legalább de-dei regezne mert ő lenne a másod admin mert nemvokmindiggépközelbe http://akatsuki-birtok.niceboard.org/
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 22:13

hát én nemtom.csak csevegős?majd meglátom hogy regisztrálok-e :roll:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 22:42

nem ozt lehet hogy lessz szj is még meglátom haregeznél tobi akk te lennél az egyiik modi
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzomb. 11 Júl. - 23:21

komolyan akko lehet hogy regizek :8D:
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 12 Júl. - 10:48

úristen, ez szánalmas XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 12 Júl. - 11:11

Jéééé, sokan vagyunk :=.=: Még Sasonk is van :8D: ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeVas. 12 Júl. - 13:50

persze a végén itt lesz az egész Akatsuki.XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeHétf. 13 Júl. - 14:12

ezt figyi olvasátok el.

Spoiler:

Moderálva; Spoiler, nem is kicsi. Nincs vele baj csak vagy írd ki az elejére hogy Spoiler veszély vagy így csináld, amilyenre most szerkesztettem.
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 15 Júl. - 17:53

Nemsokára Sasori-onii-san 20 éves lesszTT__TT éneztnemakarom>o< egyre öregebb és öregebb lesz>o< :eep: :lécci: aztán már nemisfogjuktartaniia kapcsolatot...:/Sassy viszont örökre lessz<3 :nom-nom: :<3: deakoriis):
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 15 Júl. - 20:09

...ez olyan jól esett, én is szeretlek xD De attól lehet tartani a kapcsolatot :roll:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 15 Júl. - 21:31

na végre megvolt az 1. hsz-od XD.ja és itt a gyűrűd másolata XD :lol!:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitimeSzer. 15 Júl. - 22:08

Idézet :
Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 1zv4v2c

Ehh, lool XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 9 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
9 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: