꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 5 Május - 11:32 | |
| Ősszel lesz vagy még nyáron a kövi? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Május - 11:46 | |
| Na megvolt az angol érettségi :^_^: Egész jó volt, nem volt olyan nehéz :): Csak a magnó :uváh: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Május - 12:38 | |
| én meg megjöttem táborból :D XD nagyon nagy volt, majd ha szerzek videót a műsorunkról feldobom ide | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Május - 14:50 | |
| Az jóóó, akartam is kérni :8D: A miénkről nincs videóm :T~T: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Május - 18:46 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Május - 20:14 | |
| Hát valami hihetetlen XD Úgy látszik a szerepjáték hajtja az oldalt csak szünet van XXD Mondjuk nekem nem baj, egy csomó tanulnivaló szakadt a nyakamba :T~T: Úgyhogy átmenetileg kedvez a helyzet XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Május - 14:04 | |
| De megvagyunk halva XD Meg sz*r az idő =.= Otthon leszel holnap Stein? :3: Átszaladnék a Fifa Street-ért ^^ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Jún. - 8:37 | |
| Tegnap megnéztem az Underworld 3 -at és nagy tetszett. Valaki látta már? |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Jún. - 15:59 | |
| van már az is? XD a kettőnél leragadtam :D nembaj mi meg Dei-el láttuk a Xmen: Farkas -t :D az is nagyon nagy volt :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Jún. - 16:48 | |
| Én csak akartam nézni az Underworld 3-at XD De aztán meggondoltam magam :roll: Igen az jó volt :;D: Azóta is fűzöm Viktort hogy nézzük meg XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Jún. - 20:05 | |
| Ha csak annyira jó mint az eddigi Xmen részek akkor jó :). Kérdésem a Ghost in the shell-nek egy része van vagy van több is? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Jún. - 20:53 | |
| Sziasztok emberek, én itt lenni új emberke XD |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Jún. - 8:27 | |
| - Dragonfighter írta:
- Ha csak annyira jó mint az eddigi Xmen részek akkor jó :).
Kérdésem a Ghost in the shell-nek egy része van vagy van több is? Ghost in the shell az egy anime gyártó csapat van pl a Stand Alone Complex animéjük ami 2 évadból áll és nagyon jó, ilyen japános, nyomozós, jövőbelis, összeesküvéses de nagyon logikus és egyszerre bonyolult dolgokból áll, titkos akciók leleplezések kémkedések, és mind egy hacker miatt | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Jún. - 8:27 | |
| - Umiko írta:
- Sziasztok emberek, én itt lenni új emberke XD
Üdv a fórumon ifjú padawan | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Jún. - 8:34 | |
| már most padawan lettem akkor üdvözlet mester XD jólvan mostantól mester leszel, kész XD remélem örülsz neki, na jó én megyek majd még este leszek, jövök zavarogni :P |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Jún. - 19:38 | |
| - Stein írta:
Ghost in the shell az egy anime gyártó csapat van pl a Stand Alone Complex animéjük ami 2 évadból áll és nagyon jó, ilyen japános, nyomozós, jövőbelis, összeesküvéses de nagyon logikus és egyszerre bonyolult dolgokból áll, titkos akciók leleplezések kémkedések, és mind egy hacker miatt Hát ja valami ilyesmi és ténleg jó de ez az anime címe is egyben |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Jún. - 19:49 | |
| Sziió Umiko :3: Ghost in the Shell az úgy tudom van anime-sorozat is meg 'film' is, de nem biztos.
Most néztük meg a Megint 17-et, olyan jó film :X3: Nagyon vicces (: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Jún. - 21:12 | |
| Ciao Umiko-chan! :;D: Umiko padavan-chan :O.o: ×D
A Megint 17-et én is láttam, ooolyan jó :<3: Zac-et nem bírtam a HSM-ben (és magát a HSM-et sem különösebben) de itt bejött :): | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 8 Jún. - 20:23 | |
| Hát azt nem tudom hogy van e filmben is de az anime az biztos. Most a Hellsing-et akarom megszerezni azt mondják tök jó kis anime vámpíros gyilkolós |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 8 Jún. - 20:55 | |
| Nem film film, hanem filmhosszúságú anime-film ^^ Az Animax-en megy magyar szinkronnal, ha úgy érdekel. Nem tudom milyen a szinkron, a régi Jetixes Narutóból kiindulva lehet hogy elrettent a kipróbálástól XD De az Animax-en azért általában jó szinkronok vannak :): | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 8 Jún. - 23:05 | |
| Nem vagyok modi az igaz, de ez anime-topic téma emberkék :;D: Ezért ott folytatom ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jún. - 14:29 | |
| Hármas lettem bioszból!! :X3: Ma olyan végtelen nap volt :._.: | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jún. - 16:39 | |
| azaz állat megadta?XD kéépzlejétek megint zaklatott aza fostalicskaXD már csak röhögökrajta:"D
gergő alias pitt üzenete: *szopjá kurva *megnyalod ma *te kis picsa SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff üzenete: *nekedis szia gergő alias pitt üzenete: *ma szerepeltél a peep showban *??????????????????????????
*kurva *ribanckám itt vagy * gergő alias pitt ablakrezgetést küldött. * gergő alias pitt hangot kü*d. Művelet: "kockázatok..." lejátszása SüNíí () Kaguya/UborKla () Préjzli/Muff üzenete: *nem vagyok ribanc,se kurva.főleg nem a tiéd gergő alias pitt üzenete: *dehogy is nem *miért nem írsz szopod afaszt *talán más kurvája és ribanca vagy? *a kurva anyád basszad telibe | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jún. - 17:41 | |
| Meeg :83: És még rendes is volt XD Nem azt mondta hogy sajnos hármas, hanem hogy jobb lenne ha négyes lenne, de az még messzebb van :=.=: Jaj ez de nagyon hülyee :._.: XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jún. - 17:51 | |
| Itachi, pls rakd fel a www.bash.hu ra :D:D::D:D ott vannak ilyen MSn beszélgetések XD pl mondok egyet : #2708 -> + (905) - [X] <+Opi_tanul> az élet kemény mint a farkam <Hunger> es rovid is :D mg még : XD #5690 -> + (755) - [X] ( Sissy_18): van vmi a tv-ben..? (@crome): tranzisztor ( Sissy_18): az mirol szol? ( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm #13348 -> + (690) - [X] 11:27 [wrongtime] este elviszlek vacsorázni 11:27 [wrongtime] utána sétálunk az őszi illatoktól megült parkban... 11:28 [wrongtime] mint egykor rég... ködbe vesző emlékeink között mi magunk 11:28 [ncsp.] he... 11:28 [ncsp.] én az ilyen nyálas szöveget nem értem ám 11:29 [wrongtime] elviszlek zabálni, aztán megduglak a parki padon, ahol először leszoptál! 11:29 [ncsp.] nahh.. :))) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|