꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Ápr. - 10:10 | |
| Sztem meg az lesz a menő. Jövőhéttől már minden iskolában ez lesz XXD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Ápr. - 10:25 | |
| Höhö... Am igazgatóválasztás lesz vagy volt vagy valami XD És elméletileg új igazgató lesz, valami b betűs XD Hátha ő enyhít a rendszeren... vagy nem :<: XXD
Különben ért valaki router-es csatlakoztatáshoz? Ha ez a neve egyáltalán... mert nem tudom mi baja a másik gépemnek. Eddig jó volt rajta a hálózat, erről a gépről megy routerrel de most már vagy 3 napja nem talál semmi hálózatot. Valszeg nem a routernek van baja, mert eddig mindig érzékelt ezen kívül 2-3 másikat, ami a házban van valahol, de most semmit. És elég sz*r így, mert így 1 gépünk van csak és kezd kevés lenni kettőnknek mert net kéne mindenkinek XD Ráadásul ez meg összeszedett valami vírust is és 10 perc minimum mire be tudom kapcsolni szóval kicsit irritál a dolog -,- | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Ápr. - 11:06 | |
| nekem régebben olyan gondom volt hogy: 2 gépünk volt, 1 router és a másik gép (nem az enyém) valahogyan, átterelte a netet az én gépemről abba, így míg a másik gépen volt 250 kb/sec az enyémen 3kb/ sec és nem jött be semmi kellet venni másik routert... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Ápr. - 11:15 | |
| Hát én nem tudom... nem tűnik itt gyorsabbnak, a másikon meg egyáltalán semmi nincsen. És van CD-nk a modemhez, ami fogja a jelet (vagy valami ilyesmi XD) de nem merek én vele kísérletezni, még a végén elrontom :O_o: Apa meg pont nincs otthon -,- Úgyhogy jókor b*szakodik ez is -,- | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 26 Ápr. - 15:07 | |
| Hálisten nekem nincsenek ilyen problémáim :3: Viszont így ötletem sincs, hogy mit tudnál csinálni :ömm: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Ápr. - 12:38 | |
| Hát majd... majd értesítem az illetékest XD Vagyis apát :u_u: Olyan jó volt ma, csak 1 órám volt :X3: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Ápr. - 19:41 | |
| Hát eljön majd a ti időtök mikor szabadok lesztek XXD.
Hát az ilyen rendszereket általában ha két gép van akkor általában két router kell de nem is tudom hogy mit kéne. Talán a másik gépnek a hálókártya driver-ét kéne újrarakni és akkor mennie kéne. |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Ápr. - 19:50 | |
| óóó dejo neked Dei :D nekem holnap nincs első 3am XDXDXD 10kor kelek fel :D és utána még van 3 órám :D:D:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Ápr. - 21:04 | |
| Na, hát az meg neked lesz jó :D Nekem első kettőm nem lesz holnap... mert nem megyek be XD Aztán 5 óra, benne biokémia témazáró :T~T: - Dragonfighter írta:
- általában ha két gép van akkor általában két router kell de nem is tudom hogy mit kéne. Talán a másik gépnek a hálókártya driver-ét kéne újrarakni és akkor mennie kéne
Nekünk 1 van... nem kell kettő. Az 4 gépre tud csatlakozni. De csak egyre kell neki ^^ És az jelzi is, hogy egyre csatlakoztatva van, úgyhogy nem tudom XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Ápr. - 12:16 | |
| Hát akkor kaki a router vagy csak egyszerűen nem akarja az igazat XXD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Ápr. - 15:07 | |
| De nyeeem, a routernek nincs baja XD A modem sz*r. De már mindegy, meghalt a gép :T~T: (Amelyik eddig jó volt) úgyhogy most áthoztam azt ide, ami nem fogta az adást :Đ XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Ápr. - 21:52 | |
| Akkor már első kézből kapja :3: | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 28 Ápr. - 22:58 | |
| gergő alias pitt üzenete: csá kurva SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: szia te cigány gergő alias pitt üzenete: csá te buzi köcsög picsa gergő alias pitt üzenete: kurva gergő alias pitt üzenete: kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: jabocs. gergő alias pitt üzenete: *kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva*kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva*kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva*kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva*kurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurvakurva SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: ö.nem gergő alias pitt üzenete: na csá te picsa gergő alias pitt üzenete: küldesz magadról meztelen-vagy fél meztelen képeket SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: ha lenne olyan és kurva lennék h mutogassam eg yilyen cigánynak akkor se küldenék^^ gergő alias pitt üzenete: fél meztelen képeket se SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) auto-üzenet: rosszulvagyok.ésfogitirok. SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: nem.egyrészt mer nincs másrészt mert egy utolsó rühes cigány vagy^^ gergő alias pitt üzenete: akko csinál jámagadról és küld el gergő alias pitt üzenete: ja amúgy te tényleg egy kurva vagy tehát mind 1 SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: nemvagyok az boccs. gergő alias pitt üzenete: akko küldjél am hány évesvagy SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) auto-üzenet: rosszulvagyok.ésfogitirok. SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: 14 te szarcsimbóóklk gergő alias pitt üzenete: jó van kurva gergő alias pitt üzenete: pedig te14 ig setudszel számolni SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: hú de kemény vagy SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: szánalmas vagy gergő alias pitt üzenete: teis SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: a-a gergő alias pitt üzenete: te buzi köcsög kurva szopós picsa szopó SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: barátodat hívod segítségül?gratulálok te szar=) gergő alias pitt üzenete: anyádat teratyi SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: húha agyonsértessz bazdx D gergő alias pitt üzenete: na mi van lerohadt a kezed SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) auto-üzenet: rosszulvagyok.ésfogitirok. gergő alias pitt üzenete: piiiiiiiicsa SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: tefosarcú^^ gergő alias pitt üzenete: anyád meg apád SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: pff gergő alias pitt üzenete: mit püffögszribancka SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: elvagy te gennyedék^^ gergő alias pitt üzenete: mérteteszopottkurva | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Ápr. - 14:35 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Ápr. - 15:35 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Ápr. - 16:03 | |
| Ahamm, főleg hogy ő bizta azt hiszi hogy milyen kemény izé, legény XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Ápr. - 17:54 | |
| BESZAROK XDXD EZ NAGYON DEBILLLLLLLLLLLLLLLL XD hadd vegyem már fel és beoltom XDXDXD hülye kancigány am ez a rész a legjobb : SüNíí III Kaguya III KaRaMeLL III Macíí (nem) üzenete: szánalmas vagy gergő alias pitt üzenete: teis
ezzel bevallja hogy ő az XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Ápr. - 21:26 | |
| Jááj egyem a zuzáját :3: Am igen, legalább beismerte :): | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Május - 13:58 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Május - 16:03 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 1 Május - 18:10 | |
| Hát ez az ember arra játszik hogy felmenjek és megtanítsam hogyan is kéne beszélgetnie egy lánnyal. De sztem nem mennék vele sokra mert aki h*lye az is marad és azon már orvos sem segíthet XXD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Május - 13:09 | |
| Olyan hideg van ma :<: Fúj a szél ): | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Május - 14:35 | |
| nemengednek el conra:/ beszerveztek családi programot amacskarúgjameg@_@ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 2 Május - 17:17 | |
| Az nem jóó ): Mondjuk annyiból igen hogy én se tudok most menni... legközelebb már csak összejön, harmadik probálkozásra :Đ | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 3 Május - 11:53 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|