꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:15 | |
| a karakterek közül XD tobi siuigetsu sai gaara | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:16 | |
| szted vajon ki? TOBI!!! XD neked kisame vagy kido ?? XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:19 | |
| szted? (L)--KISAME--(L) nem tom mit kérdezzek úgyhogy kérdezz te vagy mondj egy témát amiről beszéljünk | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:20 | |
| az a k*csog Pb. te honnan szetted azt a képet az aláírásban?? XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:22 | |
| pont onnan XDXD aztán lekicsinyítettem és felraktam tinypic re és onnan meg ide XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:23 | |
| aha az jó XD mondj valamit XD | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:26 | |
| hmm mit mondjak?? mondjuk mondj egy témát XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:27 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Aug. - 23:30 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 9:38 | |
| érdekes módon most látom a PB képeket XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 12:36 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 14:06 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 16:08 | |
| he én megmondtam hogy ma látszani fog XD ezt le is kopogom. kop!!!kop!!!kop!!! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 16:45 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 16:51 | |
| aha,de ez a saját tudományom XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 17:23 | |
| Itachi te akartál csatlakozni a Hardstyle klubbhoz myvipen? XDDDDD leszavaztunk de nagyon :D tod mi az a Hardstyle egyáltalán? :P
mondom, ismerős ez a név, meg animés becenevek, benézek képekbe, látom Deit, najó ez te vagy tuti :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 23:18 | |
| Hú de rég voltam Myvip-en >,> XXD - Tobi írta:
- és mikor rakjjátok fel a megrajzolt jeleneteket amiket dinoval rajzoltatok :D ??
OFF volt már nagyon az Anime topikban XD Holnap szerintem ^^ dA-n az enyémek már fent vannak, csak még színezek :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Aug. - 23:20 | |
| az jóó!!
MEGELŐZTELEK!!!!!!!!!!! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Aug. - 0:41 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Aug. - 9:12 | |
| A héten feljöhetnél Saso :3 Hogy mondhassam hogy boldog szülinapot :3: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Aug. - 9:48 | |
| köszi shanna mostmár látom :D | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Aug. - 22:46 | |
| - Deidei írta:
A héten feljöhetnél Saso :3 Hogy mondhassam hogy boldog szülinapot :3: jah de már régen jött fel XDXD legközelebb kinek lesz????? ez tök jóóóóXD megelöztem steint!!! XDXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 9:30 | |
| azt kiírja hogy kinek lesz legközelebb. téyleg régen jott fel. írt kettő hsz-t és ennyi XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 11:46 | |
| hű mer engem nehéz megelőzni, tudod én nem szoktam hülyeségeket írni :P meg kit érdekel a Hsz szám? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Aug. - 11:54 | |
| ha azon múlna a szint lépés akkor sztem mindenkit XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|