꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 0:32 | |
| És már most feküdnie kell? :<: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 10:26 | |
| Shanna te meg mióta írsz ennyit :-_-: ?? XD nem mintha zavarna XD most komolyan nem zavar.csak kérdezem XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 10:50 | |
| Tényleg! Gyakrabban jársz fel! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 13:53 | |
| akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 14:36 | |
| XDXD ja nekem is feltünt xd | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 19:19 | |
| akkor már 3man vaunk XD
fennt van a 123. rész is!!!!!!!!!!!!!!!!!! bocs dei de a halálod egyre közelebb van XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 19:30 | |
| Duplapost te "jófiu"!!! D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 19:53 | |
| jóvan jóvan bocs. de akkor is nézzétek meg.naon érdekes benne van Deidar vs Itachi is XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 21:05 | |
| | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 22:29 | |
| ÁÁÁÁÁ marha jó rész volt :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 22:45 | |
| Igen, most néztük meg mi is!!! :víí: És tök júú! :ííí: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 22:49 | |
| Kiiib*szott jó animációja van O,O Nem győztem benne gyönyörködni :83: Annyira jól megcsinálták :): Kis Dei is olyan aranyos :<3: | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Aug. - 23:49 | |
| Ahha én is néztem eggyet mikor megnéztem :8D: XD és már várom a folytatást :P aminek nem lessz jó vége XD :T~T: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 2:15 | |
| Tényleg nagyon szép lett, én is megnéztem délután :D Az a bigyós rész tetszett, amikor az a sok agyagizé jött :3 Az a mangában nem volt, ugye? Meg Tobi, mikor mindig elkezdett Dei után bőgni ×D Aztán meg "Még mindig élsz?" ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 9:25 | |
| hehe. azér nekem azt tűnt fel hogy nem csak veszekedtek egymással de még közös teknikákat is gyakoroltak :D meg kell hogy monjdam hogy Dei azért annyira tőeődott Tobival hogy nem robbantotta fel amikor mellé estek a robbano kis izék,meg figyelmeztette hogy menjen minél messzebb mikor asszem a C4-st csin álta DEi azt a nagy Dei-t :D jó csapatot alkottak azért.de ha Tobi segített volna Deinek akkor győztek volna. UTálom sasuket!!!!!!!! XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 9:49 | |
| Én meg gyűlölööm!!! Mert mindent túlél, mert ő a "főszereplő"! ÉS még csak nem is jó kari! Hülye EMÓÓÓ!!! :uváh: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 10:47 | |
| azért az nemlehet hogy egy nagy robbanást túlélt !!! :( | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 11:42 | |
| Szaszke halhatatlan, mindent túlél :u_u: Csótányabb mint Sakura :O_o: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 11:50 | |
| azért ez akkor sm fer Dei részéről XD meg az én részemről sem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 12:14 | |
| Te csak elrohantál XD Gyorsan, gyorsan XXD De Szaszke arcán látszott valami érzelem végre, jól állt neki XD Megijedt XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 12:32 | |
| te mondtad egyedul akarod elntézni!! XD tessék meg is lett az ára :( | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 15:26 | |
| Jah, flashback XXD Am olyan kevés visszaemlékezés van :T~T: Többet érdemlek XD Hátha megtoldják valamivel az animében (: Mert végülis azok a bigyók se voltak a mangában :Đ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 15:27 | |
| az igaz XD naon hamar itt volt a sasuke vs Deidara. akkor már közel van Jiraiya vs Pein !!!!!! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 15:31 | |
| Aha, én is azt hittem hogy még van addig bőven idő, erre meg már mindjárt vége is :O_o: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Aug. - 15:33 | |
| én csak azért hittem mert ugye ahol én olvastam a mangát vagyis csak néztem ott a sima naruto manga is ott volt és ott 3??-valamennxiben volt a sasu vs dei Ita vs Sasuke is érdekes lesz !! XD alig várom XD ma megnéztem 4.-et 5.et a hitmanból !! XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|