꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jún. - 17:57 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Jún. - 12:40 | |
| Ez nagyon kész ilyen szövegeket :8D: |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Jún. - 14:44 | |
| oké felrakom NejixD
olyanok vannakott:D
Hinrich: szia kicsim Osaki: kicsim? mi van veled? XD Hinrich: mer? nem hívhatlak így? Osaki: nekem8 Baby :) Hinrich: tökre hiányzol Osaki: tényleg? Hinrich: tényleg Hinrich: én is hiányzom neked? :) Osaki: hogyne XD Hinrich: ne genyózz már :/ Osaki: jó tudod mit? te is hiányzol nekem szivem Hinrich: :) átjösz holnap? Osaki: nem tudom, mér mit csinálunk? Hinrich: hát lenne pár ötletem ;D Osaki: pl? Hinrich: pl lefektetnélek az ágyamra Osaki: he? Hinrich: és csókolnálak amíg engeded Osaki: kajak??? Hinrich: alap :D és letépném a ruháid és magamévá tennélek Osaki: baszod te szívtál? Hinrich: ?? Osaki: anyádat te buzi Hinrich: Bence hogy a retkes élet vinné el a farkad XD Osaki: ? Hinrich: azt hittem a hugod vagy XD Osaki: jah :) Osaki: hú gec megkönnyebbültem, elég gáz lett volna nemet mondani a legjobb haveromnak *dirr Hinrich: szal átjöhet a húgod? Osaki: hülye vagy, azok után hogy tudom mire megy ki a játék? Hinrich: faszom a közös nevetekbe!!!
Szal sulibavannak ilyen nagy tv-szekrények, benne van video, dvd, laptop, stb… angolon bemásztam az osztályban levő ilyenbe, és bezártak a köcsögarcúak... xD aztán jött a tanár... keres mindenhol... Riska " kiment wcre, mindjárt jön ! " Oké, bedől a tanár aztán ott elkezdtem emelgetni belülről a zsinórját a tvnek, kint ott röhögtek többiek, h " tanárúr, de szökik a konnektorból a kábel ! :O XD " aztán szöki jelentkezik, tanár " mitakarsz ? " " háát, én a dögös robitól kérném a cigánybáró című számot " aztán a teló elő, benyomtam szekrényből... xD ott kereste a tanár, h kivolt ez, meg stb,... végül begyűjtötte a telókat... xD De csak nem maradt abba muzsika... xD meg jött a másik beszólás : tanár ingerülten " mivanmár ? " " a következő számot a győzikének küldeném " xD aztán azt nyomtam be, megint keresi, h honnan jön a hang...XDD meg volt az " erdő szélén sátoroznak az oláh cigányok " is, azt énekeltük is xd persze én még mindig a szekrényből xD nem tűnt fel neki, beszarás, nocomm... :D aztán odajött Milán, rábaszott egyet a szekrény oldalára, erre megállítottam a zenét ( közbe má a tévét is nézte, h nem-e onnan szól a zene xD ) aztán elkezdtem kaparászni a szekrényajtót, meg ugrálni bent, mintha ilyen elátkozott szekrény lenne XD Varga elkezdi " kísértetjárta szekrény, ááá ! " és kifut az osztályból kajakra... Én meg ott ordibálok bent, meg ütöm az ajtót XD Végülis rájött tanár, kiszedtek, de nagyon kész volt gecc... Tanulság : egy szaktanárit bőven megért ( az se semmi, amit beírt ), majd lesz mit mesélnem az unokáknak... xD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Jún. - 15:10 | |
| bocsa duplapostért de nemtom beférnének-e amásikbaXD Délután 3 óra körül. Molyolok a számítógépem elott. Csöng a telefon, felveszem, bemutatkozom, ahogy szoktam: - ..........Kft., Gipsz Jakab, Jó napot kívánok! A túloldalon egy - hangjából ítélve - komoly, érett férfi hang: - Jó napot kívánok, és XY vagyok a .......... Kft ügyvezetoje. Ma reggel küldtünk Önöknek egy árajánlat kérést. Érdeklodnék, hogy megkapták-e, mert még nem jött a visszaigazolás. - Uram, mindjárt megnézem! - és lekérdezem a postafiókomat. Az említett üzenet nem jött meg. Ezt közlöm a túloldallal is. - Akkor elküldenénk még egyszer, és kérném, hogy mielobb válaszoljon rá, mert sürgos lenne a munka. - elbúcsúzás mindkét oldalról. El telik fél óra, megnézem a mailboxot, semmi. Egy negyed óra múlva megint megnézem, még mindig semmi. Telefon csöng, ugyanaz az illeto. Megállapítjuk, hogy a level még mindig nem jött meg. Majd hallom a telefonban: - De hát itt van a sikertelen küldések között, nem csoda, hogy nem ment el.- majd a telefontól eltávolodva kiabál: - Marika! Húzza már ki egy pillanatra a ROUTER-nek a tápját! - halkan hallom Marikát: - Melyik az fonök? - Az a kis fekete doboz, a számítógép asztal mellett, a földön. - Az van ráírva, hogy: R-O-U-T-E-R. - Ezt a fekete konnektort, amin piros szalag van, azt húzzam ki? - NEEEEM!!! AZ A SZERVER!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, abba megy egy fekete zsinór, azt tessék kihúzni, majd 10 másodperc múlva visszadugni! - Na de fonök, nekem nincsen stopperórám, elég, ha mobilomon nézem? - Elég ha lassan elszámol 10-ig, de húzza már ki, hogy végre rendbe jöjjön rendszer. Reggel óta kb. 40-50 E-mailunk nem ment el. - Fonök, találtam egy szürke dobozt a falon, ezt most kikapcsoljam? - NEEEEM!!!!! AZ A RIASZTÓÓÓ!!!! HOZZÁ NE NYÚLJON!!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, a számítógép asztal mellett, a földön. - Ja, fonök! Most jut eszembe, hogy arra ma véletlenül ráöntöttem a müzlis joghurtomat, és elmosogattam. Ott van a szárítórácson. Egy csendes, lakonikusan beletörodo, hang a túloldalról: - Jézusom...
kolyok: jaj meg regen haverokkal...hazibuli Tomi: mondja kolyok: egyik srac kiutotte magat, fogtak tobbiek, levetkoztettek boxerre es szepen leraktak a zuhanytalcara, nem nagyon tudott magarol... kolyok: szepen ugye leultettek, es igy pont a mellkasara folyt a viz, langyos viz...2 perc mulva ilyen elhalt hangon megszolal a srac, hogy "hideg"...kicsit visszavettek a hidegvizbol, 1-2 perc mulva megint megszolalt, hogy hideg... kolyok: ezt igy eljatszotta 3-4 alkalommal, csak mondogatta, hogy "hideg", a vegen mar csak forro viz ment ra, voros volt a mellkasa kolyok: aztan latszott, hogy valamire nagyon rakeszul, vmi fontosat akar mondani, lerakta a kezeit, kicsit feltolta magat a talcan, majd megszolalt: HIDEGET BAZDMEG! :D Tomi: :DDD
kuficaa üzenete: remélem nem baj, hogy nem mozdultam rád az első randin én üzenete: hát, az hogy leszoptál eléggé rámozdulás (: kuficaa üzenete: hát már ne is haradudj, de az nem jelent semmit nálam... én üzenete: mi lett volna a "valami"? :D kuficaa üzenete: ha még fent a szinpadon leszoplak, nem koncert után (: én üzenete: uramatyám xD kuficaa kijelentkezett én üzenete: imádok zenész lenni :D ez bash...
x: furcsa helyen laksz te, lacikam... y: csak azert mert van emo-s, meg black metalos ciganyunk, aki a jatszoteren hintazik es horog kozben? ugyan, ne legy mar gyerekes...
<H7u1n3t2e1r> lol <H7u1n3t2e1r> hallod:D <H7u1n3t2e1r> most jött anyám a korházból <H7u1n3t2e1r> mondja bevittek egy 14 éves csajt... <H7u1n3t2e1r> fogadott az osztálytársaival ha megeszi a gombostűt kap egy csokit <H7u1n3t2e1r> megevett egy dobozzal-.- <ga_-bor> háddenagyonhülye <H7u1n3t2e1r> ennyi:) <H7u1n3t2e1r> sötét bőrü volt;)
(*)A Keresztapa(*)üzenete: * gec *állunk 1 ház előtt *2 osztálytársammal *ház ablakába csávó rázza ki a szőnyeget *osztálytársam odakiált *mivan aladin nem indul?:DDD
Y: mi történt a kezeddel hogy be van gipszelve? :S X: egy csávó ráütött viperával. Y: és a másik kezeddel? X: szétvertem a tagot. :D
є๓Cรi üzenete: mi meg masszíroztuk egymást lolóval є๓Cรi üzenete: erre pont akkor jött be a tesóm olyan pólóba h I love to watch lesbians Ricsi üzenete: ezt felkellett volna venni
Zol: engem volt h elküldtek apámék kanyarfúróért Zol: visszajövök mondom nincs sehol ,mondják akkor legalább a kígyószőr ecsetet hozd ide Zol: na itt már kezdtem gyanakodni:D | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Jún. - 15:17 | |
| #69111 -> + (190) - [X] SnowMen üzenete: Azért ez durva... SnowMen üzenete: Apróhirdetés: Kellemes lakás eladó vagy kiadó kőhajításnyira az MSZP új székházától. SnowMen üzenete: Kőhajításnyira... :D #69090 -> + (59) - [X] (13.37.04) houruck.hu: és miért vagy street hacker? (13.37.08) zeck.me: múltkor például feltörtem az utcán a betont #69033 -> + (105) - [X] Boldog Lány: Megyek szépségversenyre! :) Kedves Fiú: Zsűrinek? Boldog Lány: :| Kedves Fiú: Kapufa? #68958 -> + (214) - [X] J: Meg akart dugni. Én meg finoman célozgattam rá, hogy ez nem fog menni Zs: Hogyan? J: Hát tökön rúgtam kétszer, aztán elfutottam. #68744 -> + (36) - [X] [15:48] Artit: Lehet csináltatok piercinget a mellbimbómra, hogy legyen mire akasztani a mikrofont mikor meztelen vagyok. #68669 -> + (197) - [X] <MasterG> ..................................................................... .................................. <judas> Hol van pacman, mikor szükség van rá? #68485 -> + (393) - [X] Lány: ..és ilyen lágy zene szól, vonaglok majd letolom a kis bugyikámat és utána bevadulnak a dolgok... Érted mire gondolok, ugye? ;) :P Fiú: ...ahamm... hasmenés a Westendben? :D #68421 -> + (82) - [X] sdP üzenete: komolyan nem értem őket.. először megtanítanak járni és beszélni, később azt mondják: "ülj le és maradj csöndben!" #68368 -> + (90) - [X] *• ∙ B ∙ • ∙. I Fly Like Paper... üzenete: van egy olyan könyvtáram msn-en hogy "picsák" *• ∙ B ∙ • ∙. I Fly Like Paper... üzenete: mindenki nick-je rózsaszín benne #68362 -> + (104) - [X] mögüz üzenete: na? (*)dot @ zip . TOPI (*)nagyon jó nap volt. BME, társaság, söröző ... üzenete: megint voltunk nagyfateréknál, volt neki hangszálműtéte régebben nagyon halkan tudott beszélni és pont olyan mély hangon amit szerencsétlen öreganyám nem hall egyszer egy délutánon akart vmit mondani nagymuternak, háromszor kezdett bele de mindig visszakérdezett a nagyi h MICSODA ? nagyfater fogott egy cetlit ráfirkantott vmit és odaadta a kezébe nagymuter megnézni és öles betűkkel ez volt ráírva : BAZD MEG ! #68291 -> + (63) - [X] 19:43 [véres_ajkak] az én cicim olyan selymes mint egy touchpad 19:43 [Sideways Glance] :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 19:43 [Sideways Glance] ez büntetett #68176 -> + (169) - [X] barátnőm: annyira örülök hogy már annyira szeretsz hogy csináltál nekem felhasználót a laptop-odon én: korlátozottat, nehogy elbassz valamit | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Jún. - 17:17 | |
| Az aladinos nagyon jooo XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Jún. - 23:20 | |
| - Itachifan írta:
- Lány:
..és ilyen lágy zene szól, vonaglok majd letolom a kis bugyikámat és utána bevadulnak a dolgok... Érted mire gondolok, ugye? ;) :P Fiú: ...ahamm... hasmenés a Westendben? :D Ez nagyon tetszett XD XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 13 Jún. - 16:30 | |
| Nekem ez tetszett: Boldog Lány: Megyek szépségversenyre! :) Kedves Fiú: Zsűrinek? Boldog Lány: :| Kedves Fiú: Kapufa? :^_^: :^_^: :^_^:
És dicsekedek is kicsit már na :u_u: Ilyen bugyihuzogatós avája, mint nekem, nincs sok embernek :;D: ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 13 Jún. - 21:19 | |
| Hát az felbecsülhetetlen XXD Én is akartam keresni Deiset ): De nincsen, pedig lehetne jókat XD (Én csinálnék ha tudnék -,-) | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 13 Jún. - 23:07 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 14 Jún. - 14:14 | |
| Régebben ismertem egy fórumot ahol az egyik tagtól lehetett kérni ilyen mozgó avik csinálását... de már nem tudom sajnos pedig jó lenne :<: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Jún. - 11:23 | |
| mien a nyári szünet érzés emberek? :D vééégre nincs suli nem látom a hülye tanárok fejét XD Dei találkoztam Sottnerrel a sparban :D ugy eldumáltunk XD mondtam h egyenek ebédre csirkét és tényleg azt vettek :D meg láttam a zsidó férjét XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Jún. - 14:27 | |
| Majd kábé 2 hét múlva jelentkezik nálam XD Vele jól el lehet dumálni :Đ Én csak képen láttam XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Jún. - 9:43 | |
| Nekem már május óta megvan a nyár fíling, mert azóta nem kell suliba járni ×D (Érettségi szünet, jee 8) ) Ő kicsoda? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Jún. - 15:50 | |
| Sottner a volt magyar tanárom a legjobb fej tanár a suliban :D el lehet vele hülyülni pedig már jó öreg :D vagy 50 éves megvan, vörös a haja és mindig azt mondom neki hogy te szexi vörös démon XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Jún. - 20:45 | |
| Ehh XD Őt minden osztály 'szivatja', ő a legjobb tanár szerintem XD Szereti mindenki :^_^: | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Jún. - 22:30 | |
| jaja :D volt hogy belém karolt és úgy mentünk végig a folyosón, meg egyszer, tod nagy tömeg, jön le én meg ordítom BEZZEG AZ ÁGYBAN JÓ VOLTAM XDDDDDDD csak néztek ő meg úgy elvörösödött :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Jún. - 12:36 | |
| XD Kár hogy nem láttam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Jún. - 20:14 | |
| Taaláltam bugyihuzogatós Dei avát :83: XD Csak picike :<: | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Jún. - 14:21 | |
| dAn ugye?:D ott találtadigaz?XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Jún. - 23:13 | |
| Photobucket-en, de rögtön utána láttam dA-n is egy Sasossal együtt XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Jún. - 11:36 | |
| Juj muti azt is :=.=: :X3: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Jún. - 19:06 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Jún. - 22:54 | |
| hehe jók ezek a bugyi huzogatós képek.olyan LOL képek.XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 1 Júl. - 18:08 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|