꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Május - 20:48 | |
| Oké, közel két napnyi szenvedés után TALÁN sikerült megjavítanom a számítógépem. Nem iszok előre a medve bőrére és nem ünnepelek még, de egyenlőre úgy látszik, megcsináltam. Bízzatok benne, hogy így legyen | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 5 Május - 19:17 | |
| Akkor azért voltál olyan elszórtan fent te is D8 Remélem, hogy most már semmi baja, ugye működik? >//3//< | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 5 Május - 20:44 | |
| Szegény, Koff mondta, hogy megint szabadságot vett ki, reméljük már többet nem fog >3< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 5 Május - 20:57 | |
| Hát most a jelek szerint tényleg megoldottam a problémát. Már többször is újraindítottam, ki/be kapcsoltam és nem volt probléma. Szóval úgy tűnik, újra működik :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Május - 12:57 | |
| Kivéve a zenémnél, amire mindenki magasról tett | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Május - 13:17 | |
| Ja, én ide akartam válaszolni, csak elfelejtettem XD Koffeey meg, melyik zenédre?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Május - 13:35 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Május - 15:05 | |
| Én este meghallgattam, de nem tudtam még akkor dönteni ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Május - 17:12 | |
| Na, nyelvvizsgám letudva. Legyetek büszkék rám | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Május - 19:47 | |
| Dagadok a büszkeségtől, te okos Dínó! >//3//< Hogy ment, milyen volt? 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Május - 20:22 | |
| Hát jól, hogy máshogy ment volna | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Május - 21:18 | |
| Oh, én kérek elnézést, hogy mást feltételeztem 8,D Örülök neki, ha jól ment, ügyes vagy! >//3//< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Május - 21:06 | |
| Yoo, beválogattak egy filmforgatásra, 1mm-es hajam lesz! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Május - 21:22 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 27 Május - 22:22 | |
| Hát jelentkeztem korábban egy filmválogatás izére, aztán az elmúlt napokban kiderült, hogy felvettek. És a szerephez majd 1mm-esre lesz vágva a hajam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 27 Május - 22:50 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Május - 7:23 | |
| Komolyaaan? ×D De jó már :,D És milyen szereped lesz, milyen film lesz ez? 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Jún. - 19:54 | |
| Tegnap kaptam végre e-mailt több infóval a forgatással kapcsolatban. Goda Kriszta Veszettek című filmje lesz az. Nem tudom milyen, nem tudom miről szól. A szerepről sem tudok sokat, csak annyit, hogy valami bizottság tagja leszek vagy mi, ami miatt is lesz a rövid hajam. 10-én megyek ruhapróbára Holnap meg Esztergomba megyek osztálykirándulásra. Ott leszek péntekig, ki akar meglátogatni? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Jún. - 20:27 | |
| De igziiiii, majd utána olvasok *.* Ooh, Esztergom az jó hely ×3 Programotok van már? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Jún. - 20:47 | |
| Hát gondolom XD Annyit tudok róla, hogy megyünk Veszprémbe vagy hova valami várhoz, meg bobozunk a közelben. Meg lesz szabadidő. De túl sokról nem tudok :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 3 Jún. - 21:16 | |
| Én még nagyon régen voltam ott anyuékkal kirándulni :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 7 Jún. - 10:54 | |
| Na megvolt. Nagyon jó volt, de rohadtul elfáradtam. És még le is betegedtem már mára XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 7 Jún. - 12:38 | |
| Oh, szegény ×D Hát gyógyulást, a kirándulásról meg mesélj, mi jókat láttatok? 8D Voltatok bobozni? *.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|