꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Feb. - 16:26 | |
| Túl sok negatív véleményt hallottam már én is róla de pont amiatt amit Shanna is mond hogy legalább az érzés miatt megéri :D Amúgy meglepően gyenge(14-15%) ahhoz képest hogy rizs pálinkának is szokták hívni mondjuk rizsbornak is ahhoz viszont közelebb áll :D Na mindegy kell egy üveggel annyi tuti. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Feb. - 17:23 | |
| Hát ha szerzel akkor oszt majd meg velünk a tapasztalatot, mert engem érdekel | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Feb. - 15:32 | |
| Igen amúgy, egyáltalán nem erős, és mégis, animékben hogy kiüt mindenkit ×D Mit szólnának egy jóféle 50 fok körüli pálinkához, tőlünk? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Feb. - 17:12 | |
| Azért üti ki az animekaraktereket, mert ott mindenki 15 éves és életében nem fogyasztott még semmit. Ők szerintem még egy rumos csokibigyótól is berúgnának XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Feb. - 17:45 | |
| Hát szerintem nagyim házipálinkájából egy korty után kifingana minden animehős xD Főleg, hogy az még apu szerint is erős, de ő eddig soha semmire nem mondta ezt :,,,,D Mama keményen tolja ˇˇ | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Feb. - 18:35 | |
| Hát igen a jó magyar pálinka :DD(Amúgy az említett nagyiféle pálinka felkeltette az érdeklődésem xD) Nem csoda hogy a top 5 legpiásabb országba beletartozik kis hazánk is xD Nem lehet mindenki olyan kemény mint mi. Mondjuk szerintem már egy jó házi szaga is elég lenne kóstolástól való visszalépésükhöz :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Márc. - 21:23 | |
| Énis néztem, szép kis jószág C,: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Márc. - 18:48 | |
| És ki nézte ma a napfogyatkozás féleséget? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Márc. - 18:49 | |
| Én emelt törin ültem :'D És az izgisebb volt, to be honest :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Márc. - 19:22 | |
| Hát tény, hogy nem volt valami nagy szám vizuális szempontból. De azért mégis, nálunk az egész iskola kivonult 10:50-kor XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Márc. - 20:13 | |
| Nekem animés órám volt, szóval én azzal voltam elfoglalva akkor ˇˇ Meg Pesten a sok hülye magas épület miatt (amiket amúgy imádok x,D) amúgysem láttunk mi semmit ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Márc. - 20:20 | |
| Én miért hittem azt, hogy 21.-én lesz ez? D8 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Márc. - 1:09 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|