꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Dec. - 16:05 | |
| Na kinek hogy telik eddig az ünnep ?? Nálunk kb mint egy hosszú hétvége a különbség csak annyi hogy a nappaliban van egy túlméretezett éjjeli fény (karácsonyfa) meg picit több a kaja:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Dec. - 20:10 | |
| Hát olyan... ünnepesen, gondolom? XD Én csak örülök, hogy most egy darabig nem kell minden reggel kelnem, meg ilyenek, a szünetnek köszönhetően. Osztan vagyok itthon, örülve | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Dec. - 21:40 | |
| Én annak örülök hogy végülis a családi összeröffenésnél már azért megjött a karácsonyi kedvem, vagy legalábbis jó volt na C: Bár a havat még mindig nagyon hiányolomˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Dec. - 22:58 | |
| Errefelé kalandosan 8D Szerda reggel jött az a hirtelen ötlet, hogy miért is ne töltsük az ünnepet a család másik felével, Szegeden, szóval aztán estefelé már Szegeden voltunk :,D Aztán ma, illetve most, egy 20 perce estünk haza ×D
| |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 1:25 | |
| Ne is legyen hó.. jó ez így is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 12:08 | |
| De hát... de hát a hó | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 14:16 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 14:18 | |
| Ezek szerint mindenki élvezi a szünetet :D Úgy látom majdnem mindenki hiányolja a havat :D Én csak azért várom hogy ki lehessen végre menni a kocsival játszani egy kicsit | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 14:27 | |
| Csak akkor nem jó a hó, amikor olyan trutyis xD De holnapra már ide is mondanak havat, szóval remélem esik rendesen *3* Az is jóóó:'D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Dec. - 14:33 | |
| ide is mondanak havat de holnap nem ülök kocsiba nap lesz mert ma koncert van és inni kell :/ szóval majd hőn megpörgetem a kicsikét :DDD aztán meg jöhet a szokásos hógolyót mindenkinek aki mozog :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 12:01 | |
| Itt tegnap óta szakad a hó... lehet menni havat lapátolni, dejó:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 15:01 | |
| Ha minden igaz arra megy vagy mi | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 16:12 | |
| Hát mehetne is, innen meg pláne, mert már undorító az a hóesés, ami itt van xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 16:30 | |
| Hát ezaz, el tudjátok képzelni milyen kín, hogy face-en is csak azt látom hogy mindenki a halálba kívánja a havat, én meg hetek óta várom és kb mindenhol esik csak itt nem? Jöjjön csak, essen két hétig zsinórban, akkor leszek a legboldogabb ;w; | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 16:48 | |
| tegnap este nálunk is esett egy kis mennyiség ami pont arra volt elég hogy kocsival 30 volt kb a max (tükörjég kb ahol le volt taposva) de mára semmi sem maradt :/ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Dec. - 22:18 | |
| Odaköltözhetek? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Dec. - 14:41 | |
| Ott még mindig nincs hó? :O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Dec. - 16:30 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Dec. - 20:07 | |
| Legendák azt mondják évtizedekkel ezelőtt érte Kazincbarcika földjeit hó. De sajnos már senki sem él azok közül, akik ezeket a legendákat megerősíthetnék | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 31 Dec. - 15:51 | |
| Hát csatlakozok akkor én is, mert én még nem tudom hogy leszek vagy hogy nem xD Szóval neked is viszont Shanna, meg mindenkinek boldog új évet 2015-re!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 31 Dec. - 16:49 | |
| Éjfélkor feltehetőleg még én sem leszek itthon, szóval igen.. Én is előre kell, hogy kívánjak Boldog Újévet BÚCSÚZTASSUK 2014-ET! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Jan. - 14:58 | |
| Boldog Új Évet srácok lányok nők férfiak! ^^/ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|