꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Dec. - 22:53 | |
| Jajj már, okaeriiiii~!!:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Dec. - 0:16 | |
| Én együtt éreztem veled. ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:20 | |
| Én se, bocsi x,D De megértem, most az ünnepek miatt én se nagyon leszek, pedig most szünetben a tanulás mellett lesz majd remélem időm írni sokfelé, mert már mióta tervezem, hogy behozom a lemaradásomat, ehh x,D
Ó, és hogy tudjátok, januártól anya vesz nekem kondibérletet, szóval minden nap megyek majd izzadni meg lekondizni a hájat, amit magamra szedtem, meg magamon hordok egy ideje ˇˇ Meg apu heti két edzésére is elmegyek majd, meghúzom a kaját, mert elegem lett belőle, hogy egy hájas dög vagyok. Szóval fitnesszhónapot tartok most januárban ˇˇ | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:40 | |
| hű ha :D sok kitartást mindenkinek a sok vizsga botrányhoz karácsonyi rokonlátogatáshoz stb :D
A hirtelen fellángolás ne csak 1 hónapig tartson :D amúgy miaz az az emlegetett heti 2 edzés ? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:41 | |
| Nekem is el kéne =w= Tavaly is elkezdtem így januárban, 5-6 után már nem ettem és tornáztam is itthon (kondiba menni az túl sok pénz x'D) és le is adtam tavaszra pár kilót, csak aztán egyszer be-becsúszott hogy ettem estefelé is, aztán meg jött az hogy áh már úgyis mindegy, eszek ma is, meg áh most nincs kedvem ugrabugrálni, most mostam hajat, le fogok izzadni...xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:49 | |
| Kell valami konkrét ok vagy cél ami miatt csinálod akkor könnyebb :D Nem egy modellről kitűzni egy képet és azt mondani hogy jobb leszek mit az a szemétláda de kisebb lépcsőkkel. Nem mondom hogy úgy nem kell sok akarat de kicsit könnyebb szerintem :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:52 | |
| Nekem simán annyi volt hogy nyárra szeretnék fürdőruhában tetszeni magamnak:'D És ment is tényleg, nem szenvedtem vele, csak hát elég volt egyszer bűnöznöm és onnantól a "jaj hát még egyszer már mindegy" csapdájába estem xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 18:58 | |
| állíts fel szabályokat 1 bűnözés másnap 2 km + futás vagy 20 perccel több torna vagy ilyesmi :D az ember a saját szabályait csak nem szegi már meg :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 20:30 | |
| Vegyük meg mind a P90-t és eddzük ki magunkat nyárra XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 20:40 | |
| Nekem sajnos az, hogy mozogjak, nem nagyon fér bele az időmbe, úgyhogy legfeljebb a kajával tudnék trükközni, viszont ki nem állhatom, ha meg van szabva, hogy mit ehetek Q,Q Pedig a legtöbb diéta olyan ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 20:56 | |
| Vagy zumbázzunk! | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 22:22 | |
| Igen, nálam sem a mozgás lesz a gond, hanem a meghúzott kaja ˇˇ" De komolyan, anya már lassan 40 kilót ledobott, én meg csak hízok x,D Szóval a tapasztalt anya ad tippeket, szerinte egy 5-10 kilót le tudnék fogyni januárban, meg erősödhetnék, ha rendesen csinálnám a dolgot, és meg kell mondjam, vonzón hangzik >3<
Apa karate edzéseket tart Hegykőn, hétfő és kedd este. De nagyon fingatósakat, ehh x,D Szóval azon tudok erősíteni, a kondiban meg kalóriákat égetni, ez a kettő plusz a kajaszabályozás csak hatni fog ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 22:32 | |
| Igazából nem hiszem, hogy a kaját nagyon meg kell húzni, ha az ember rendesen mozog. Egyszerűen nem kell sokat falni. Velem is ez a gond, hogy az elmúlt ünnepi időkben többet falatoztam. És látom is én azon a pocakon Ezért tervezem visszább fogni magam és jó lenne valamit mozogni már. Koffeey, ha beüt a jobb idő, nem akarunk megint futni? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 22:57 | |
| Kajával meg igen, a másik baj, hogy nagyon meghúzni sem szabad, mert aztán meg úgy visszajön minden, mint annak a rendje ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 23:32 | |
| Jó, hát nyilván nem éheztetném maga, csak több teát innék, elhagynám a cukrosabb dolgokat, meg több gyümölcs/zöldség szerepelne az étrendemben ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Dec. - 23:43 | |
| Hát jó lenne majd futni, de a pályán lenne az igazi, ha nem a világ végén lenne xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 14:16 | |
| kajával nem kell sokat szórakozni szerintem se kenyérből keveset vagy helyette valami mást mondjuk puffasztott rizs :D és persze a legközismertebb szabály 6 után semmi. Ha nem fitness versenyző akar lenni valaki akkor nem kell több egy strandformához ennyi elég :D
Amúgy annyi szó esett róla hogy kedvem lett megint valami edzéshez úgyis már 1 hónapos kihagyásban vagyok ....:/ lehet meg kéne lesni a közelben lévő workout pályát | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 17:27 | |
| Itt nálunk a nyáron adtak át egy ilyen szabadtéri "fitnesztermet" felnőtteknek xD Jó, az mondjuk így télen kiesik, de ha bejön tavasszal a jó idő (és nem hó fog márciusban szakadni, hogy bepótolja a lemaradást XD) akkor oda is kiugorhatunk majd Dínó:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 20:51 | |
| Varázslatos:''D Boldog Karácsonyt!!!!>3< | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 20:59 | |
| Boldog karácsonyt ès jó habzsi-dőzsit mindenkinek !:D (nekem nincs jópofa gif-em :/ ) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 21:39 | |
| HÁT SZÉP BOLDOG KELLEMES KARÁCSONYT MEG EGYÉB ÜNNEPEKET CSAK HOGY POLITIKAILAG MEGFELELŐ LEGYEK Karácsonyi GiF-em nekem sem volt, szóval... beraktam ezt. Én csináltam. Ez az én ajándékom nektek. | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 22:02 | |
| Boldog karácsonyt!!>3< (Nem giccselem ki márcsakazértsem x,D) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Dec. - 22:26 | |
| A kis visszafogott | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|