꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Kisame
Dani
Koffeey
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 21 Dec. - 22:53

Jajj már, okaeriiiii~!!:'D
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Tumblr_m78exrGFAE1r0fceb
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeHétf. 22 Dec. - 0:16

Én együtt éreztem veled. ˇˇ
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeHétf. 22 Dec. - 15:57

De te sem írtál semmit ˇ,ˇ Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 488962
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:20

Én se, bocsi x,D De megértem, most az ünnepek miatt én se nagyon leszek, pedig most szünetben a tanulás mellett lesz majd remélem időm írni sokfelé, mert már mióta tervezem, hogy behozom a lemaradásomat, ehh x,D

Ó, és hogy tudjátok, januártól anya vesz nekem kondibérletet, szóval minden nap megyek majd izzadni meg lekondizni a hájat, amit magamra szedtem, meg magamon hordok egy ideje ˇˇ Meg apu heti két edzésére is elmegyek majd, meghúzom a kaját, mert elegem lett belőle, hogy egy hájas dög vagyok. Szóval fitnesszhónapot tartok most januárban ˇˇ
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:40

hű ha :D sok kitartást mindenkinek a sok vizsga botrányhoz karácsonyi rokonlátogatáshoz stb :D

A hirtelen fellángolás ne csak 1 hónapig tartson :D amúgy miaz az az emlegetett heti 2 edzés ?
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:41

Nekem is el kéne =w= Tavaly is elkezdtem így januárban, 5-6 után már nem ettem és tornáztam is itthon (kondiba menni az túl sok pénz x'D) és le is adtam tavaszra pár kilót, csak aztán egyszer be-becsúszott hogy ettem estefelé is, aztán meg jött az hogy áh már úgyis mindegy, eszek ma is, meg áh most nincs kedvem ugrabugrálni, most mostam hajat, le fogok izzadni...xD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:49

Kell valami konkrét ok vagy cél ami miatt csinálod akkor könnyebb :D Nem egy modellről kitűzni egy képet és azt mondani hogy jobb leszek mit az a szemétláda de kisebb lépcsőkkel. Nem mondom hogy úgy nem kell sok akarat de kicsit könnyebb szerintem :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:52

Nekem simán annyi volt hogy nyárra szeretnék fürdőruhában tetszeni magamnak:'D És ment is tényleg, nem szenvedtem vele, csak hát elég volt egyszer bűnöznöm és onnantól a "jaj hát még egyszer már mindegy" csapdájába estem xD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 18:58

állíts fel szabályokat 1 bűnözés másnap 2 km + futás vagy 20 perccel több torna vagy ilyesmi :D az ember a saját szabályait csak nem szegi már meg :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 20:30

Vegyük meg mind a P90-t és eddzük ki magunkat nyárra XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 20:40

Nekem sajnos az, hogy mozogjak, nem nagyon fér bele az időmbe, úgyhogy legfeljebb a kajával tudnék trükközni, viszont ki nem állhatom, ha meg van szabva, hogy mit ehetek Q,Q Pedig a legtöbb diéta olyan ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 20:56

Vagy zumbázzunk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 94350
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 22:22

Igen, nálam sem a mozgás lesz a gond, hanem a meghúzott kaja ˇˇ" De komolyan, anya már lassan 40 kilót ledobott, én meg csak hízok x,D Szóval a tapasztalt anya ad tippeket, szerinte egy 5-10 kilót le tudnék fogyni januárban, meg erősödhetnék, ha rendesen csinálnám a dolgot, és meg kell mondjam, vonzón hangzik >3<

Apa karate edzéseket tart Hegykőn, hétfő és kedd este. De nagyon fingatósakat, ehh x,D Szóval azon tudok erősíteni, a kondiban meg kalóriákat égetni, ez a kettő plusz a kajaszabályozás csak hatni fog ˇˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 22:32

Igazából nem hiszem, hogy a kaját nagyon meg kell húzni, ha az ember rendesen mozog. Egyszerűen nem kell sokat falni. Velem is ez a gond, hogy az elmúlt ünnepi időkben többet falatoztam. És látom is én azon a pocakon Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 392785
Ezért tervezem visszább fogni magam és jó lenne valamit mozogni már. Koffeey, ha beüt a jobb idő, nem akarunk megint futni? XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 22:57

Kajával meg igen, a másik baj, hogy nagyon meghúzni sem szabad, mert aztán meg úgy visszajön minden, mint annak a rendje ×D
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 23:32

Jó, hát nyilván nem éheztetném maga, csak több teát innék, elhagynám a cukrosabb dolgokat, meg több gyümölcs/zöldség szerepelne az étrendemben ˇˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeKedd 23 Dec. - 23:43

Hát jó lenne majd futni, de a pályán lenne az igazi, ha nem a világ végén lenne xD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 14:16

kajával nem kell sokat szórakozni szerintem se kenyérből keveset vagy helyette valami mást mondjuk puffasztott rizs :D és persze a legközismertebb szabály 6 után semmi. Ha nem fitness versenyző akar lenni valaki akkor nem kell több egy strandformához ennyi elég :D

Amúgy annyi szó esett róla hogy kedvem lett megint valami edzéshez úgyis már 1 hónapos kihagyásban vagyok ....:/ lehet meg kéne lesni a közelben lévő workout pályát
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 17:27

Itt nálunk a nyáron adtak át egy ilyen szabadtéri "fitnesztermet" felnőtteknek xD Jó, az mondjuk így télen kiesik, de ha bejön tavasszal a jó idő (és nem hó fog márciusban szakadni, hogy bepótolja a lemaradást XD) akkor oda is kiugorhatunk majd Dínó:'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 20:32

No de diétát félretéve, most a dőzsölés napjait éljük :,D BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK, POCKOK! Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 73542
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Tumblr_mf7cr9oRDu1r9f1l9o3_500_large
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 20:51

Varázslatos:''D
Boldog Karácsonyt!!!!>3<
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Tumblr_mx58d1fDPZ1sig9kao1_500
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 20:59

Boldog karácsonyt ès jó habzsi-dőzsit mindenkinek !:D (nekem nincs jópofa gif-em :/ )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 21:39

HÁT SZÉP BOLDOG KELLEMES KARÁCSONYT MEG EGYÉB ÜNNEPEKET CSAK HOGY POLITIKAILAG MEGFELELŐ LEGYEK
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 7fOafr9

Karácsonyi GiF-em nekem sem volt, szóval... beraktam ezt. Én csináltam. Ez az én ajándékom nektek.
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 22:02

Boldog karácsonyt!!>3< (Nem giccselem ki márcsakazértsem x,D)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzer. 24 Dec. - 22:26

A kis visszafogott Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 120865
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: