꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 5 Jan. - 16:14 | |
| Na megvolt 2015 első tanítási napja. Hát igazán élvezetes volt, mit is ne mondjak | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Jan. - 8:02 | |
| VÉGRE ITT IS HÓ VAAAAN *-* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Jan. - 9:37 | |
| Ideje volt már, hogy hozzátok is elérjen 8D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Jan. - 15:09 | |
| És legalább nálatok megmaradt ? vagy nálatok sem :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Jan. - 18:23 | |
| Hát esett vagy kemény 0,4cm, az úgy ahogy megmaradt egyenlőre XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Jan. - 21:11 | |
| Az tényleg nagyon kemény ×D Szorítok, hogy essen még nektek hozzá :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Jan. - 20:16 | |
| Ráesett az ónoseső és elolvadt mind, még... pénteken vagy hogyT3T | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Jan. - 16:02 | |
| Nem is akartunk havat magunknak, végül is... | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Jan. - 18:12 | |
| Nálunk sincs már, na, ez vigasztaljon :,D Viharos szél viszont jön erre dögivel... | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Jan. - 19:38 | |
| Én úgy döntöttem hogy a jó oldalát fogom nézni :D Ha így haladunk 1-2 év múlva decemberben strandon ünnepelhetem a szülinapom :DDDD Júliusban meg majd szánkózunk :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Jan. - 20:23 | |
| Hát lehet az lesz, én is erre gondoltam valamelyik nap xD Szépen átrendeződnek az évszakokˇˇ Bocsi Dani amúgy hogy úgy elüldöztünk maxD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 13 Jan. - 22:11 | |
| Igen, épp BL-megbeszélést tartottunk xD Koff, el ne mondd, hogy kikkel, legyen nekik sokkoló meglepi :,D Remélem azért nem menekültök majd el, most Koffal bedurvítottunk :,,,,D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Jan. - 0:58 | |
| Semmi gond annyi biztos hogy jobban jártam hogy lemaradtam :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Jan. - 19:47 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Jan. - 21:07 | |
| M-mit terveztek ti már megint? | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 16:32 | |
| ti tudtátok hogy a madaras tescoban van szaké ??? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 16:54 | |
| Az olyan mint a Tesco Extra, csak másban más?xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 16:56 | |
| az az auchan csak hülyén kifejezve :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 17:05 | |
| Jaaaaaaa XD Értem xD Nem tudtam, nagyon rég voltunk ott :O Mennyiért adják?:D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 17:47 | |
| 2500 Ft 0.75L kicsit drága de nekem egyszer vennem kell :D Nagyon kíváncsi vagyok az ízére :DD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 19:47 | |
| Én étteremben kóstoltam egyszer, de nem igazán jött be ×D Viszont már csak az érzés miatt is megéri szerintem, mármint nekem nem ízlett, de azért örültem, hogy megkóstoltam :,D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 20:25 | |
| Apa kóstolta, de neki sem ízlett xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Feb. - 22:48 | |
| Igyunk mind szakét hogy mi is részeg animekarakerek lehessünk egy pohártól. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|