꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 7 Jún. - 21:20 | |
| Hát inkább kihagyom a mesélést, mert elég hosszú lenne. Legyen elég annyi, hogy jól szórakoztunk, kalandos volt minden nap XD Majd töltök fel képeket ha lesz több életerőm:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 10 Jún. - 20:11 | |
| De megvolt a mai ruhapróbám a filmhez, kaptam is egyből 2000Ft-t, höhö. :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 10 Jún. - 21:13 | |
| Tiszta izgiiii :D És milyen ruhában leszel? 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 10 Jún. - 21:34 | |
| Feketében. Fekete, mint egy fellógatható plüssdenevér. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 11 Jún. - 10:23 | |
| lol ×D És a forgatási nap mikor lesz? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Jún. - 22:30 | |
| Na megvolt az első forgatás, gyönyörű kopasz vagyok, ahogy facebook-on láthatjátok XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 13 Jún. - 22:45 | |
| Olyan furi, de olyan jól áll XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Jún. - 19:51 | |
| Ember... megéri legalább?:'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Jún. - 13:57 | |
| Megéri hát, napi 8000Ft-t fizetnek. Igaz, eddig csak három biztos napra hívtak minket forgatásra, de megmondtam én a nőnek, ha van még időközben bármi más jelenet, hívjanak oda is. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 15 Jún. - 14:01 | |
| Annyiért még az én hajamba is belenyúlhatnának ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:08 | |
| Facebook is down, Facebook is doowwwnnn :'''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:13 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:25 | |
| Már jó ideje... esti híradó fő híre megvan xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:31 | |
| Már tudjuk mi lesz a CNN-ben is:''D A világ minden híradója erről fog tudósítanixd Kakuzu nem jön rangerre hogy megint nekifussunk annak a cuccnak?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:34 | |
| A csapból is ez fog folynixD Szólok neki:'D Most szenvedtünk vagy másfél órát a Mabinogi-valxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:34 | |
| Jééééj visszajött:''DD Mivel?xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:54 | |
| Újra van Facebook. Kár. Most nem megyek GameRanger-re, mert mással szenvedek XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 19 Jún. - 10:57 | |
| Igen Koff most mondta hogy megtréfált JARVIS meg az emlékezeted és most mindketten egyszerre szenvedtek:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Jún. - 17:46 | |
| Hát ha már JARVIS-ról és a tréfálásról van szó, ne tudjátok meg, milyen harcot vívtam egy rohadt adware programmal, hogy eltüntessem a gépemről XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Jún. - 18:26 | |
| Nem unatkozol mellette :,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Jún. - 11:57 | |
| Kakuzu, helyzetjelentés az infoval kapcsolatban? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Jún. - 12:45 | |
| Ó he, lealáztam az egészet :D Olyan jó tételt húztam halljátok, pont, amelyiket akartam. Így tudtam is. Végig se kellett mondanom, három perc után megállított és mondja, jól van, látja hogy tudom meg itt van minden a vázlatomban is. Ne raboljuk egymás idejét, azt mondja XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Jún. - 16:31 | |
| Igen, kettőkor kellett visszamenni az eredményeket akkor adták ki, meglett az ötös | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|