꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:11 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:17 | |
| Valami Palua vagy ilyesmi időzónára állt át mindkettő, a jövőbe kerültünk, mert nekem is pl a délután elküldött üzim mellé este 9 órát írt xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:21 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:22 | |
| Hol kell Paulát átállítani akkor? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:23 | |
| Palau, vagy Palua, tudom is én xD És ott ahol az avatárt is át kell állítani, csak a Beállítások almenüben legalul:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:26 | |
| Mibajod van Paula szolgáltatásaival? :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:26 | |
| Hát... nem az én esetem, sajnos XD De átállítottam, YAY. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:29 | |
| Elég zavaró volt, én rögtön kerestem is mi a baj xD Először az admin panelen is átállítottam, de az nem hatotta meg, mindenkivel személyesen akart érintkezni:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:30 | |
| Én nekem amúgy szerintem fel sem tűnt volna, ha nem mondod XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 17:54 | |
| Nem figyelsz oda Paula szolgáltatásaira. ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 18:39 | |
| Én azt hittem, ez is csak nekem szólt, de jó tudni, hogy nem külön kiváltság volt számomra a fórum részéről ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 19:18 | |
| Na, én is visszaállítottam a rendesre C,: Köszönjük, Enikő Paula! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 19:22 | |
| Én nem tudom felfogni titeket hogy a jó égbe nem zavart eddig xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 19:51 | |
| Én azt hittem csak én vesztettem el az időérzékemet:'D De amúgy annyira nem zavar, hogy leváltsam a szolgáltatásait xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 20:02 | |
| Te lojális vagy Paulához vagy Pamelához vagy kihez XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Nov. - 20:05 | |
| Úszom az árral meg Paulával :''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 15:18 | |
| Végre hétvége | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 15:19 | |
| Ideje volt most már | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 16:06 | |
| Hát az biztos | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 20:04 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 21:16 | |
| Jeee, énis x,D Még van 6 kanjim, ehh, meg millió szavam, meg új nyelvtanok... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 21:26 | |
| Hát... akkor nekem legalább nem kell tanulnom XD De nektek jó szórakozást és kitartást hozzá | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 21:46 | |
| Olyan gyorsan telnek amúgy a hetek, holnap már november közepe van xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 14 Nov. - 23:39 | |
| Igen, mindjárt vizsgaidőszak... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 15 Nov. - 10:16 | |
| De közeledik a karácsony is ×3 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|