꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 21:14 | |
| AMúgy itt vagyunk ^^ Koff lógatja a lábát valahol a face-n XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 21:17 | |
| Most úgy hangzik mintha én lennék a menthetetlen Facebook kocka XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 21:19 | |
| Hát mert úgy kellett felrángatnom téged! xdd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 21:19 | |
| Mert az vagy | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 21:20 | |
| De végig itt voltam egy nyitott Shippuus válasz oldallal | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 22:20 | |
| Hát jó, igazából csak kiközösítünk téged, az vanˇˇ' | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Nov. - 23:10 | |
| Ez vanˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 8 Nov. - 14:40 | |
| Ne kezdjük megint a GiF sorozat dolgot! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Dec. - 16:47 | |
| Senki nincs itt :C | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Dec. - 17:11 | |
| Én itt vagyok, mindig | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Dec. - 17:15 | |
| Vagy nem. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 14 Dec. - 18:07 | |
| De, mindig | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Dec. - 20:00 | |
| Most akkor itt rendesen bemutatkoznék :) néhányan már "ismernek" mert írtam a Rajz topic-ba :) Alexis vagyok... Amúgy Gergő csak a kedvenc focistám nevét használom Nick névnek :D Röviden magamról: Leigazolt focista vagyok a Bkv Előre SC-ben Imádom a Narutot... más Anime úgy nem is köt le mint ez ^-^ Rajzolni is szeretek... néha megy néha meg a hugom jobbat alkot :Đ Imádom a zenét. Mindenevő vagyok:) Eminem,Black Veil Brides,Skrillex,Sting, egyszóval mindent meghallgatok ami tetszik:) Ez vagyok én... kérdés hogy ha akad válaszolok :D ... Ui.: nagyon tetszik ez a kék szín a fórumon |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Dec. - 21:15 | |
| Na köszönök már itt is C: Úgy látom valami közös vonásod mindenkivel van itt:'D Velem meg ráadásul jó pár is xD Igaz én nem focizok, szerintem mindenki jobban jár:'D Mióta animézel, miket néztél még?:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Dec. - 22:23 | |
| :) Amikor még Jetix volt akkor kezdtem nézni a Narutot :) És hamar rájöttem hogy borzalmas a szinkron így a part1-et végignéztem feliratosan és most előröl kezdtem a shippuuden-t :) Néztem Lovely Complex-et illetve Soul eater-t de egyik se fogott meg úgy igazán :) így Naruto maradt mindig :) Ui.: akinek tetszik (vagy már lehet hogy van) akkor csinálhatnánk "csináld magad" topic-ot:) Avagy szandál a zokniba és kész a ninja "cipő" :) vagy hogy lehet fejpántot csinálni? :D ja, és milyen közös vonást véltél felfedezni köztünk? :D |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Dec. - 23:09 | |
| Én elég szakaszosan néztem a Naruto-t, a part 1-et addig láttam amíg Jetix leadta, úgy durván addig amíg Orochimaru megjelenik a chuuninvizsga után xD Közös vonást, pl... én is meghallgatok mindent ami valami miatt éppen megtetszikxD Meg a rajzolás is:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 16 Dec. - 23:37 | |
| yep! :D az király :D én "végig"néztem a part1-et már csak holnap töltöm fel az új rajzaim mert holnap előbb kórház ma meg mingyart csucsulni megyek :D |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 7:48 | |
| Szia, üdv itt!:D Örülök, hogy jött még egy rajzos-zenés emberke, aki még focizik is :D Szabad tudni, mióta űzöd a sportot? És milyen pozícióban játszol?:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 13:28 | |
| Hobbi szinten 2 éve focizok és lassan fél éve vagyok a csapatban :) Csatár vagyok vagy szélső középpályás :) De most fixen csatár vagyok mert egy másik játékosunknak részleges boka szalag szakadása van :S Nemrég lőttem is egy gólt De les miatt nem adták meg |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 21:32 | |
| Naruto-kun.hu fórumát kezdtem ridegnek és barátságtalannak érezni.... be írtam hogy Naruto Fórum... és voila :$ |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|