꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Kisame
Dani
Koffeey
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 20:58

Hű kacsabarátom Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 483323 De régen nem így voooolt T.T
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:14

AMúgy itt vagyunk ^^ Koff lógatja a lábát valahol a face-n XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:17

Most úgy hangzik mintha én lennék a menthetetlen Facebook kocka XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 483323 
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:19

Hát mert úgy kellett felrángatnom téged! xdd
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:19

Mert az vagy Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 392785 
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:20

De végig itt voltam egy nyitott Shippuus válasz oldallal Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 392785 
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 21:30

Elhiszem én, hogy mindenki itt van, de aztán valahogy mégse Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 102733 ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 22:20

Hát jó, igazából csak kiközösítünk téged, az vanˇˇ'
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Tumblr_lpfdieHtY51qii6tmo1_500
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 22:23

Oh Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 1429457362 
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Tumblr_mra5gmESut1qii6tmo1_400
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 7 Nov. - 23:10

Ez vanˇˇ
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 101393
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimePént. 8 Nov. - 13:03

Világos, értem én ˇˇ
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Tumblr_mrdz6oSXnz1sx4jfio1_400
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimePént. 8 Nov. - 14:40

Ne kezdjük megint a GiF sorozat dolgot! Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 86784 
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzomb. 14 Dec. - 16:47

Senki nincs itt :C
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Tumblr_lw98xmvjiG1qkoyi4-1
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzomb. 14 Dec. - 17:11

Én itt vagyok, mindig  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 392785 
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzomb. 14 Dec. - 17:15

Vagy nem.  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 392785 
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzomb. 14 Dec. - 18:07

De, mindig  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 483518 
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 16 Dec. - 20:00

Most akkor itt rendesen bemutatkoznék :) néhányan már "ismernek" mert írtam a Rajz topic-ba :)
Alexis vagyok... Amúgy Gergő csak a kedvenc focistám nevét használom Nick névnek :D
Röviden magamról: Leigazolt focista vagyok a Bkv Előre SC-ben
Imádom a Narutot... más Anime úgy nem is köt le mint ez ^-^
Rajzolni is szeretek... néha megy néha meg a hugom jobbat alkot :Đ
 Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 102733 
Imádom a zenét. Mindenevő vagyok:) Eminem,Black Veil Brides,Skrillex,Sting,
egyszóval mindent meghallgatok ami tetszik:)
Ez vagyok én... kérdés hogy ha akad válaszolok :D
...
Ui.: nagyon tetszik ez a kék szín a fórumon  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 897337 
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 16 Dec. - 21:15

Na köszönök már itt is C:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Tumblr_lxr1jzgeRy1rn95k2o1_500

Úgy látom valami közös vonásod mindenkivel van itt:'D Velem meg ráadásul jó pár is xD Igaz én nem focizok, szerintem mindenki jobban jár:'D
Mióta animézel, miket néztél még?:D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 16 Dec. - 22:23

:) Amikor még Jetix volt akkor kezdtem nézni a Narutot :) És hamar rájöttem hogy borzalmas a szinkron így a part1-et végignéztem feliratosan és most előröl kezdtem a shippuuden-t :)
Néztem Lovely Complex-et illetve Soul eater-t de egyik se fogott meg úgy igazán :) így Naruto maradt mindig :)
Ui.: akinek tetszik (vagy már lehet hogy van) akkor csinálhatnánk "csináld magad" topic-ot:)
Avagy szandál a zokniba és kész a ninja "cipő" :) vagy hogy lehet fejpántot csinálni? :D
ja, és milyen közös vonást véltél felfedezni köztünk? :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 16 Dec. - 23:09

Én elég szakaszosan néztem a Naruto-t, a part 1-et addig láttam amíg Jetix leadta, úgy durván addig amíg Orochimaru megjelenik a chuuninvizsga után xD
Közös vonást, pl... én is meghallgatok mindent ami valami miatt éppen megtetszikxD Meg a rajzolás is:D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 16 Dec. - 23:37

yep! :D az király :D én "végig"néztem a part1-et már csak holnap töltöm fel az új rajzaim mert holnap előbb kórház ma meg mingyart csucsulni megyek :D  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 97853 
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 17 Dec. - 7:48

Szia, üdv itt!:D  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 765713 

Örülök, hogy jött még egy rajzos-zenés emberke, aki még focizik is :D Szabad tudni, mióta űzöd a sportot? És milyen pozícióban játszol?:D
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 17 Dec. - 13:28

Hobbi szinten 2 éve focizok és lassan fél éve vagyok a csapatban :)
Csatár vagyok vagy szélső középpályás :)
De most fixen csatár vagyok mert egy másik játékosunknak részleges boka szalag szakadása van :S
Nemrég lőttem is egy gólt Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 102733 
De les miatt nem adták meg  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 139263 
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 17 Dec. - 20:15

Nahát, szió Alexis~ :D Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Shy-dance-raccoon-emoticon Örülök, hogy sort ejtettél a bemutatkozásra, én megmondom őszintén, a nevedről először lánynak hittelek, de most már tiszta a kép ×D
És hogy találtál a fórumra? Meg kell kérdeznem Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Confused-raccoon-emoticon Ritkán van új tagunk, és amikor mégis új nevet látok, mindig az van bennem, hogy jééé, vajon hogy bukkantál rá ×D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 17 Dec. - 21:32

Naruto-kun.hu fórumát kezdtem ridegnek és barátságtalannak érezni.... be írtam hogy Naruto Fórum... és voila :$  Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 196731 
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: