꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 21:41 | |
| Lol a névről én is először azt hittem amit te Shanna:D De ugyan ez volt velem Vic-nél is szóval nemárt megnézni a profilokat:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 22:07 | |
| Akkor én voltam az egyetlen, aki nem hitte lánynak? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 17 Dec. - 23:17 | |
| ezekszerint :O |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 18 Dec. - 22:32 | |
| Nincs sok regisztráló, de akik újonnan regiznek azokra elsőre mindig azt hiszem hogy lányok. :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Dec. - 16:47 | |
| De jó hogy csak 9.-es vagyok :O és a tuskó fejjemel szakiskolára jelentkeztem és ha érettségizni akarok akkor + 2 évet még oda kell járnom ... ez három éves +2 az 5... Ha alapból szakközépre jelentkezek akkor csak 4... ez kellemetlen... |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Dec. - 19:00 | |
| Az nem baj, eggyel több éved lesz eldönteni, hogy onnan hova tovább ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Dec. - 19:19 | |
| Én mit nem adnék most utólag érteˇˇ'''' Am én is ma vizsgáztam idén utoljára:''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Dec. - 19:22 | |
| Én duplázva ×D De igazából feleslegesen, a második tuti nem sikerült, pedig nagyon le akartam volna tudni, hogy januárban ne kelljen menni :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 20 Dec. - 19:27 | |
| Ehh xD Én majd januárban fogok duplázni:'D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Dec. - 18:12 | |
| osztályozó vizsgával válthatsz még 9.-ben szakiskoláról szakközépre ha jól tudom szóval még semmi sem késő :D És hogy sikerültek azok az említett vizsgák ?:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Dec. - 18:50 | |
| Ó igen? ezt nem is tudtam :D meg kérdezem akkor valami tanárszerűségtől a suliban :D ...Úgy érzem magam mint egy gyerek akitől elvették a játékát... persze én voltam a gyökér legelőször és most vissza ütött a karma úgyérzem Story:Volt egy lány akivel rosszban voltam viszont a legjobb haverom az meg jóban volt vele konkrétan tetszett neki. Kibékültem a lánnyal majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz és összejöttünk na itt van az a pont hogy van barátnőm de nincsenek barátaim... most szakítottunk a lánnyal ő meg találkozott ma az exlegjobb haverral... és mintha egy reményért kiáltó darabkája a szívemnek megszűnt volna... szardolog de magamnak csináltam ...se barát se lány. Önző voltam és így jártam. Bocs hogy ezt ide és nektek de másnak nem tudom leírni mert azon a haveromon kívül nem volt olyan barát akinek elmondtam volna... ötlet hogy mit tegyek? Edit: megoldottam! :D
A hozzászólást Alexis9 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Dec. - 0:30-kor. |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Dec. - 19:06 | |
| Csak azért tudom mert hozzánk is került így anno 2 ember. Szóval szerintem simán meg lehet oldani csak egy egyszerű kérvényt kell írni az igazgatónak és voila probléma megoldva :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Dec. - 19:07 | |
| Na az király! :D |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 14:37 | |
| feltennék egy kérdést kíváncsiságból: Csak nekem nincs kicsit sem karácsonyi hangulatom ??? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 14:47 | |
| Előtte nekem már tavaly se volt xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:01 | |
| Sajnos belőlem is kiveszett az a bizonyos érzés..:/ De bízom a holnap varázsában ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:02 | |
| Nekem sem igazán van még | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:04 | |
| Pedig ti már díszítetek nem?:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:07 | |
| Hát még van hátra díszíteni való, de a fa például már fel van állítva. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:09 | |
| Nem bírtátok már ki holnapig:''D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 15:10 | |
| Az már péntek óta fel van állítva XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 17:26 | |
| Mi most állunk neki díszíteni :,D Holnap volt tervben, de délelőtt még vásárolni, meg sütni kell ×,D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 19:06 | |
| én már azon gondolkozom hogy fogok túlélni 3 napnyi látogatás sorozatot xD ennyi nálam a karácsonyi készülődés :DDD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 23 Dec. - 20:56 | |
| A mi családunk sosem volt az a karácsony hangulatú :D van fa, fel van díszítve, 24.én ajándék +töltött káposzta azt kész |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|