꧁ Otthon vagy ꧂
Csevegő \\vegyes\\
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Dec. - 19:44 Hát azért minden esetre, boldog karácsonyt itten
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Dec. - 19:55 Boldog karácsonyt mindenkinek !!:D Remélem mindenki kis hordócska méretűre ette már magát xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Dec. - 22:51 Oiiiiii, ez a régirégi mese már tavaly karácsonykor is utolért és elöntött a nosztalgia és meg akartam nézni, most megiiiintxD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 24 Dec. - 23:10 Már el is kezdtem leszedni
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Dec. - 18:57 Mindenkinek Karácsonyi Boldogat ünnepes kivánok! :)
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Dec. - 19:05 AHj.. Na jó ha már mindenki..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Srácok, Lányok és Kakuzu.! ^^
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 25 Dec. - 23:54 Tán valami külön faj vagyok én?
(igen az vagyok lol)
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 30 Dec. - 21:27 Kicsit előre szaladok az időben mivel holnap valószínűleg nem tudok feljönni mert buli helyszínt rendezünk a haverokkal. Ezért mindenkinek előre szeretnék kívánni boldog újévet és jó bulizást annak aki megy valamerre a holnap este! :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 30 Dec. - 22:08 Neked is jó bulizást holnapra és boldog új évet!!:D:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 20 Jan. - 22:01 Ó je, micsoda kis óra-elmaradásos hetem lesz mostan nekem
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 21 Jan. - 20:22 A kis mázlista, hogy-hogy? :,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 21 Jan. - 20:38 Hát sítáborban vannak a tesitanárok, így a tesi óráim elmaradnak. Illetve pénteken sem lesz igazi tanítás, mert műsor lesz :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 21 Jan. - 21:41 Akkor pihizős heted van :,D De elmennék síelni, most hogy így felhoztad ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Jan. - 20:30 És végre befejeztem a YouTube csatoran traileremet, YAY
Nem volt könnyű, nem volt könnyű, de sikerült még Januárban befejeznem, ahogy elterveztem
VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Jan. - 20:36 Olyan jóóóóó lett, nekem nagyon tetszik!!
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 29 Jan. - 20:46
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 30 Jan. - 14:58 Megnéztem a többi videót is, úgy teljesebb volt az élmény, valami baromi jól megcsináltad! 8D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Feb. - 20:14 ÁH. Haldoklik az internet. Ezt is egy félig betöltött Szejáról írom, még csak a szöveg eszköztár sem töltött be. HÍVJATOK INTERNET-PAPOT!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Feb. - 12:46 Mindenkinél haldoklik, vagy mi ez a kripta csend? :O
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Feb. - 17:26 Csak Kofféknak, én írói betegségben szenvedek mint tudod. ˇˇ'
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Feb. - 17:34 De tényleg mindenhol kripta csend vanˇ,ˇ''' Már én is nézegettem tegnap este hogy valamit feldobni vagy a játékokhoz vagy akárhova, de nem töltöttek be rendesenxD
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Feb. - 18:15 Dínó, úgy tetszik az a klipp, bár szerintem facebookon is írtam hozzá >3< Én is írói impotenciás vagyok, remélem hamarosan leküzdöm C,:
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\
Csevegő \\vegyes\\
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.