꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 16:49 | |
| Na én szerintem ma elrontottam a kártyás beléptetőrendszeremet a suliban XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 17:43 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:00 | |
| Hát a kártyás beléptetőrendszert a bejáratnál. Lehúzod a kártyát és bemész a háromágú forgón XD És én ma reggel odatartottam a kártyámat, majd el is ejtettem azt. Mire felvettem, a rendszer már nem engedett be, mert letelt az idő, amíg zölden világít. És most se be, se ki nem engedett újra a forgó, középen kellett átmásznom. Remélem, azért holnap már beenged | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:24 | |
| Jajj, Dínó xx,D Én a menzán szívom meg, nálunk ott van kajakikérés, és a lusta menzásnénik, mindig későn néznek oda, és dugdoshatom nekik újra a kártyát, meg magyarázhatom, hogy miért villog, hogy már ettem ˇˇ" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:31 | |
| Igen, ez nálunk is problémás volt, amikor még én is menzás voltam. Odatartom, felvillan, hogy melyik menüt kértem, de persze, hogy nem nézi. Aztán utólag kérdi XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:53 | |
| Én már lesem húzom a kártyámat, ritka hogy előveszem és mutatom hogy van.. :'D Bár amilyen a menzakaja nem csodálom hogy nem veszik szigorúan a rendszert, úgy mint mondjuk 2-3 éve.. ^^'' Mondjuk ha rossz napom van a menzán mindig kapok egy kis pluszt mikor az egyik konyhás néni rendszeresen megdicséri a hajamat xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:55 | |
| Megszokták dicsérni a hajadat? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 18:57 | |
| Megszokta* :'D Minden héten mikor megyek, mert nem mindennap eszem, hogy spóroljak kis pénzt abból amit a menza fizetésére kapok, szóval amelyik napokon megyek akkor mindig kijön a konyháról és megdicséri hogy milyen jó, micsoda frizura..stb. xd Nagyon aranyos tőle | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:03 | |
| Mi bezzeg az arcukat se látjuk, mert pont szemmagasságban van a fal XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:04 | |
| Nekünk is, csak ő kijön, hogy lássa:'DD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:06 | |
| És honnan tudja, mikor jössz te? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:08 | |
| Valahogy úgy nyílik az ajtó a konyhából, hogy pont rálátni az ebédlőbe belépő bejáratra bentről, engem meg amúgy sem nehéz észrevenni:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:18 | |
| Tán neonkéken világító szellemaura vesz körül? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:20 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 19:41 | |
| Velem az egy szem konyhásbácsi volt ilyen, olyan aranyos volt:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 20:08 | |
| Velem a portásnő ilyen, ha már belegondolok. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki köszön neki a nap végén és ha már meglát az ablak mögül rögtön mosolyog XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Márc. - 20:27 | |
| Igen, az ilyen kis gesztusokat nagyon tudják értékelni:'3 | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 4 Ápr. - 21:10 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 4 Ápr. - 21:39 | |
| Velem bunkó volt múltkor a menzás nő, de az egy r**anc x,D Van két polc, ahova a használt tálcákat a cuccal pakolni lehet: az alsó, amit használunk, meg a felső. Múltkor sok tálca volt az alsón, gondoltam nem dísznek van a felső, odaraktam a tálcát. A nő meg beszól, hogy várjak már egy kicsit, ne rakjam a felsőre, az nem azért van (hát kérdem én, akkor minek?._____.). Na jó, gondoltam legyen igaza, most, hogy megint tumultus volt, vártam, hát csak nem jöttek elvinni az alsón heverő tálcákat, kicsit beljebb nyomtam az egyiket és odatettem az enyémet. Erre jön, és beszól, hogy miért kell itt nyomogatnom a tálcákat, miért nem rakom a felsőre... Hát a jó életbe már, múltkor pont azért baszott le, hogy feltettem, én azon a hülyenőn már nem igazodok ki, de meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon már, de találja ki, most hova rakhatom. Aztán még neki állt feljebb. 9 éve járok ebbe a menzába enni, ő ha dolgozik ott 2-3 éve. Szóval csak kussoljon, aztán váltson munkát, ha ilyen hülye meg nem bírja a gyerekeket...
Pedig a többi néni tök aranyos, nem is értem, ezt az idegbeteget miért vették fel... Múltkor is túrós tészta volt, amit nálunk kétféleképp adnak: szalonnával cukor nélkül, meg szalonna nélkül, cukrosan. És a néni, mikor megkértem, hogy a szalonnásomra rakjon cukrot, tök ari volt, és jóóól megrakta nekem >3< Nem is izélt, hogy hát így édes-sós lesz meg nem vágott pofákat. Jajj, meg volt még régen egy aranyos néni, aki mindig halálra púpozta a táljainkat, de már nem dolgozik itt.Biztos túl kedves volt velünk, és kirúgták D,,: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 4 Ápr. - 21:49 | |
| Oh, az ilyen maguknak ellentmondó személyek mindig jók. Amikor minden héten már mondanak XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 4 Ápr. - 21:55 | |
| Hát igen, a létező legutálatosabb élőlények ˇˇ" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Ápr. - 15:47 | |
| *mély sóhaj* Hogy milyen szarok a szombatok :I | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Ápr. - 18:01 | |
| mi a gond a szombatokkal ?:O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Ápr. - 21:39 | |
| Mindig úgy várom őket, aztán mindig úgy lehangolnak T3T | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|