꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Kisame
Dani
Koffeey
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 16:49

Na én szerintem ma elrontottam a kártyás beléptetőrendszeremet a suliban XD
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 17:43

A mit? ×,D Hogy? :,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:00

Hát a kártyás beléptetőrendszert a bejáratnál. Lehúzod a kártyát és bemész a háromágú forgón XD
És én ma reggel odatartottam a kártyámat, majd el is ejtettem azt. Mire felvettem, a rendszer már nem engedett be, mert letelt az idő, amíg zölden világít. És most se be, se ki nem engedett újra a forgó, középen kellett átmásznom. Remélem, azért holnap már beenged Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 94350 
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:24

Jajj, Dínó xx,D Én a menzán szívom meg, nálunk ott van kajakikérés, és a lusta menzásnénik, mindig későn néznek oda, és dugdoshatom nekik újra a kártyát, meg magyarázhatom, hogy miért villog, hogy már ettem ˇˇ"
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:31

Igen, ez nálunk is problémás volt, amikor még én is menzás voltam. Odatartom, felvillan, hogy melyik menüt kértem, de persze, hogy nem nézi. Aztán utólag kérdi XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:35

Az elitsulisok problémái Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 1518327356 
Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 First-world-problems-ii
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:53

Én már lesem húzom a kártyámat, ritka hogy előveszem és mutatom hogy van.. :'D Bár amilyen a menzakaja nem csodálom hogy nem veszik szigorúan a rendszert, úgy mint mondjuk 2-3 éve.. ^^'' Mondjuk ha rossz napom van a menzán mindig kapok egy kis pluszt mikor az egyik konyhás néni rendszeresen megdicséri a hajamat  Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 112523 xd
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:55

Megszokták dicsérni a hajadat? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 18:57

Megszokta* :'D Minden héten mikor megyek, mert nem mindennap eszem, hogy spóroljak kis pénzt abból amit a menza fizetésére kapok, szóval amelyik napokon megyek akkor mindig kijön a konyháról és megdicséri hogy milyen jó, micsoda frizura..stb. xd Nagyon aranyos tőle  Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 73542 
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:03

Mi bezzeg az arcukat se látjuk, mert pont szemmagasságban van a fal XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:04

Nekünk is, csak ő kijön, hogy lássa:'DD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:06

És honnan tudja, mikor jössz te? :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:08

Valahogy úgy nyílik az ajtó a konyhából, hogy pont rálátni az ebédlőbe belépő bejáratra bentről, engem meg amúgy sem nehéz észrevenni:'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:18

Tán neonkéken világító szellemaura vesz körül? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:20

ELég rám nézni:'D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 19:41

Velem az egy szem konyhásbácsi volt ilyen, olyan aranyos volt:'D
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 20:08

Velem a portásnő ilyen, ha már belegondolok. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki köszön neki a nap végén és ha már meglát az ablak mögül rögtön mosolyog XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 31 Márc. - 20:27

Igen, az ilyen kis gesztusokat nagyon tudják értékelni:'3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 4 Ápr. - 21:10

Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Come-on
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 4 Ápr. - 21:39

Velem bunkó volt múltkor a menzás nő, de az egy r**anc x,D Van két polc, ahova a használt tálcákat a cuccal pakolni lehet: az alsó, amit használunk, meg a felső. Múltkor sok tálca volt az alsón, gondoltam nem dísznek van a felső, odaraktam a tálcát. A nő meg beszól, hogy várjak már egy kicsit, ne rakjam a felsőre, az nem azért van (hát kérdem én, akkor minek?._____.).
Na jó, gondoltam legyen igaza, most, hogy megint tumultus volt, vártam, hát csak nem jöttek elvinni az alsón heverő tálcákat, kicsit beljebb nyomtam az egyiket és odatettem az enyémet. Erre jön, és beszól, hogy miért kell itt nyomogatnom a tálcákat, miért nem rakom a felsőre...
Hát a jó életbe már, múltkor pont azért baszott le, hogy feltettem, én azon a hülyenőn már nem igazodok ki, de meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon már, de találja ki, most hova rakhatom. Aztán még neki állt feljebb. 9 éve járok ebbe a menzába enni, ő ha dolgozik ott 2-3 éve. Szóval csak kussoljon, aztán váltson munkát, ha ilyen hülye meg nem bírja a gyerekeket...

Pedig a többi néni tök aranyos, nem is értem, ezt az idegbeteget miért vették fel... Múltkor is túrós tészta volt, amit nálunk kétféleképp adnak: szalonnával cukor nélkül, meg szalonna nélkül, cukrosan. És a néni, mikor megkértem, hogy a szalonnásomra rakjon cukrot, tök ari volt, és jóóól megrakta nekem >3< Nem is izélt, hogy hát így édes-sós lesz meg nem vágott pofákat.
Jajj, meg volt még régen egy aranyos néni, aki mindig halálra púpozta a táljainkat, de már nem dolgozik itt.Biztos túl kedves volt velünk, és kirúgták D,,:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 4 Ápr. - 21:49

Oh, az ilyen maguknak ellentmondó személyek mindig jók. Amikor minden héten már mondanak XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 4 Ápr. - 21:55

Hát igen, a létező legutálatosabb élőlények ˇˇ"
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 12 Ápr. - 15:47

*mély sóhaj* Hogy milyen szarok a szombatok :I
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 12 Ápr. - 18:01

mi a gond a szombatokkal ?:O
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzomb. 12 Ápr. - 21:39

Mindig úgy várom őket, aztán mindig úgy lehangolnak T3T
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: