꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 20 Márc. - 22:32 | |
| Nem kérdezek én, magam akarom megcsinálni XD Már megtudtam volna csinálni amúgy, ha nem b*szakszik az összes program, amit leszedek ._. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Márc. - 16:22 | |
| lol, de aranyos ×,D Loopoltad is, vagy csak olyan? :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Márc. - 16:30 | |
| Hát... a'sszem kétszer ugrik egy menetben, aztán pedig egyszerűen az újraindul az elejétől XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Márc. - 19:44 | |
| De szép folyamatos lett 8D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Márc. - 20:23 | |
| Hát mert direkt úgy vágtam meg a képkockáknál, hogy ugyan abban a testhelyzetben végződjön, mint ahogy kezdődött :D Habár úgy látom, a bal oldali haját birizgáló lány kezén látszik a kis ugrás XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 21 Márc. - 22:38 | |
| Ott se nagyon, egyáltalán nem vészes :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Márc. - 12:46 | |
| Na most ez nem tudom miért, de remélem, hogy csak nekem van valamiért, amit mindjárt megoldok, és nem végleges. Még gördülnek az oldallal együtt, eltakarva a fórumfelületet Szerk.: Na mindegy, szerencsére megoldottam. Valami Media Viewer 1.1 nevű bővítmény került a böngészőmre, fogalmam sincs hogyan. És ez okozta ezt. Letöröltem a gépemről, a Firefox-ról pedig letiltottam, mostmár nincs problémám. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Márc. - 13:02 | |
| Igen, azt hiszem nekem is az volt rajta amikor ezt csinálta anno >,> Meg valami Torrent TV vagy mi, ki tudja honnan jönnek... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Márc. - 14:23 | |
| Nekem abszolút reklámmentes a szeja:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Márc. - 14:26 | |
| Hát most már nekem is újra, szerencsére XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Márc. - 19:04 | |
| Ha már reklámok, na akkor ez már egyszerűen röhejes. Amúgy is utálom ezt a "kedvelt az oldalt a tartalom megtekintéséhez" dolgot, amit mostanában bejött, de ez már kész. Azt mondja, hogy azért van erre szükség, hogy reklámmentesek maradhassanak, miközben ott a reklám oldalt. Most mondjátok meg XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Márc. - 19:09 | |
| Hát tudod, majd utána levarázsolja onnan biztos XD Fuhh de utálom őket én is amúgy .__. | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Márc. - 20:23 | |
| Igen, meg az is rém irritáló, mikor csak előre adott like után nézhetsz meg valamit, hát az olyan kapja be D,,,: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 9:58 | |
| Szurkoljunk ma Dínónak, mert futóversenyen van a messzi Balassagyarmaton (azt hiszem) :'''D Hajrááá~~!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 10:07 | |
| CIVITAS FORTISSIMA! Hajrá Kakuzu.! ^^/ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 19:53 | |
| Habár nem értettem azt a mondatot, Tobi, de mindenkinek köszönöm a támogatást XD Előttetek áll... a Balassagyarmati Kids Cup mezei futóverseny V. Fiú kategóriának büszke utolsó helyezettje Hú, de hogy mennyit kellett futni, ne tudjátok meg. 4 rohadt ezer métert. Ennyit se futok többet DX | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 20:08 | |
| 4 kilométer, tyúúú D8 Én életemben nem futottam még szerintem annyit, gratula Dínó! :,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 20:59 | |
| Pedig másnaposság ellen igen csak hasznos Shanna. ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 21:33 | |
| Négy kilométernyi futásnál biztos nem nehezebb XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Márc. - 22:27 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|