꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeKedd 30 Aug. - 15:20

hangyányit szívatós a csütörtök Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 568962 még egy negatív érv azért hogy miért ne menjek fősulira: nehéz jó órarendet csinálni .
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeKedd 30 Aug. - 20:00

Én már régebben összeraktam, azóta is finomítom ahol tudom, de egész jól sikerült ×D Most nem tudom fejből, hogy mikor hány órám is lesz és lusta vagyok megnézni... de néha elég későn ×D Főleg hogy megyek majd gyakorlatra egy ismerőshöz is (nem hivatalos gyakorlat, de azért az, na ×D), úgyhogy azt hiszem kicsit ritkábban fogok tudni jönni... naponta szerintem nem, de azért megpróbálok majd D8 Csütörtökön én is sokáig vagyok amúgy, betettem a tesit estére, ötletes voltam ×,D Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 990973
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 22:32

Na kérem szépen, megvolt az évnyitóm, meg a "happening party" is. Tök jó volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 30386
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 22:43

Na mesélj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 22:56

Hát, az évnyitón nem volt semmi extra, az igazgató beszélt kicsit (szerencsére röviden :D), majd átvonultunk a plébániára, és ott volt egy negyven perces cucc. A pap beszélt, adtak könyvet amiből énekeltünk (vagyis senki nem szólalt meg egy mukkot se, csak olvasta a szöveget XD), majd hazajöttünk. Aztán 8-kor kezdődött ez a party a suli udvarán. Először kicsit forever alone módjára ültem egyedül a lépcsőn (mások is ültek ott, csak én úgy egyedül hogy nem mással XD), majd találkoztam néhány osztálytárssal nyolcadikból, de ők mentek is tovább. Aztán találkoztam egy másikkal (Bettivel), akivel beszéltünk egy kicsit, majd ő is ment tovább, úgyhogy újra maradtam egyedül XD Aztán kezdődött már mégjobban az eddig is menő "show" szerűség, voltak fura néptáncot járó kisebbségek, hastáncoló kisebbség leány, meg zenélő emberkék. Aztán észrevettük egymást egy másik osztálytárssal (Anett-el), akit egy darabig néztem, hogy kb "Az Anett? Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 682940 ", de aztán ahogy felállt is idejött, rájöttem, hogy igen, ő az. (Valamint ott volt Betti is, Anett német unokatestvére, és még néhány lány osztálytárs, akik 7-ikben mentek még át) Úgyhogy velük kezdtem el beszélgetni, majd visszaültünk a lépcsőre és néztük a műsort. Majd elkezdtek fiúkat és lányokat külön-külön toborozni, és a két nemből álló csoport kiabált valami idióta szöveget egymásnak, nem értettem mit, de kiabáltam XD Aztán a srác kijelentette, hogy a fiúk győztek, és kész XD Úgyhogy visszaültünk a lépcsőre. Aztán jött a csoportos karaoke, nem tudtuk kihagyni XD Énekeltük a Csókkirályt, meg a Posche, szerelem, szálguldás-t, nem tudom mi a címe XD Meg táncoltunk mindenféle zenére ottan. XD
Meg négy sráccal "megismerkedtem", akik valamiért úgy gondolták, hogy engem Német Dávid-nak hívnak XD De kijavítottam őket, aztán ennyi is volt, de később csápoltunk még velük is a színpadon. Azt mondták jó fej vagyok XD

Aztán engedtünk még az égbe lampion-t, amik LED lámpával világító héliumos lufik voltak XD Meg volt egy kis tűzijáték, aztán vége :D hazajöttem :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:03

De jóó, tök jónak hangzik 8D És jó suli lehet, nálunk nem nagyon voltak ilyen "happening party"-k ×D Voltak persze bulik, de nem iskolai szervezésű, pedig szerintem nagyon jó ötlet, és sokkal mókásabb tud lenni mint a kocsma-ivászat feelin' ˇˇ' Egyházi suli amúgy? A plébániából gondolom :D

És MÉG SZÉP, HOGY AZT MONDTÁK JÓFEJ VAGY, mert jófej vaagy! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 84382 Ne legyél forever alone, annak túl nagy a tokája, legyél inkább f@ck yeah! ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:06

Itt se szokott lenni szerintem, csak azért mert ugye most került a suli az egyház kezébe (ezzel meg is válaszoltam a kérdést :D), valamint ahogy mondtam, most lesz 50 éves :D
Nem is leszek én alone, majd megyek az új spanjaimmal haverkodni XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:09

Helyes! ×D
.

.

.

Na most még valamit mondani akartam...... de nem tudom mit @__@' ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:20

lol XD

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy az új "spamjaimmal" találkozok-e még, azt se tudom ők is kilencedikesek-e, vagy A, B vagy C-sek e XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:22

A beavatásról nincs még infó? 8D Bár gondolom az majd később... de valahogy első-második héten szokott lenni, készülj ×D Nem tudom mennyire durvák ott, de nálunk elég szivatósak voltak ^^' Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 48616

KOFFEEY-É AZ UTSÓ HSZ A FRISSEN ZÁRULT CSEVIBEEEEEN!!!!!!! ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:23

Ha engem nem írnak be, akkor nekem nem kell, és mivel egy ember sincs aki ismerne ott, valószínűleg nincs mitől tartanom XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:27

Jaa, ott így beírósan megy? ×D Jó nektek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 816374
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:29

Igen XD Miért, nálatok amúgy miket csinálnak? :D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:31

Á-áá... XD Van egy első nap, ami felírás alapján megy, az a tojásdobálós, egymást tejszínhabbal lefújós, lisztben arccal akármit keresgélős fajta XD Aztán van első-második héten valahogy a nagy, ami délután van, és kitalálják hogy mibe kell menni, és akkor ott el kell mondani az esküt, meg van valami szivatás XD Nekünk pl guggolni kellett meg egymás fülét húzni, és aztán meginni valami borzadály löttyöt XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:35

Oh... XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:35

Na azért, nehogymár meg lehessen úszni! ×,D

Nálunk durvábbak voltak, lányoknak volt hogy melltartóra kellett vetkőzni és rajzoltak rájuk O_o Fiúknak meg gatyában kellett ilyen hülyeségeket csinálni, volt akinek gyantázták meg epillálták a lábát ×,D Most ezek jutottak hirtelen eszembe, mert ezek voltak mikor én elsős voltam, de van még pár durva a későbbi évekből is ×D De most nem részletezem, álmos vagyok >_> ×,D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 31 Aug. - 23:41

Ezek elég durváááák >,> XXD Nálunk ilyeneket azért nem engedtek volna a tanárok xD
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimePént. 2 Szept. - 18:32

Na látom mindenkinek elkezdődött a suli. Elsőnek is, bár nálunk is lett volna ilyen buli tuti jó lett volna. Másodszor, anno nálunk is voltak szívatások suliban meg a koleszban is. Mondjuk nálunk az esküt meg a délutáni szívatást csak a koleszosok meg azok kapták akik bementek (én inkább 15km-el odébb otthon voltam). A suliban nálunk pl volt olyan hogy a srác derekára előre kötöttek egy csokit, utána kiválasztottak egy lányt a tömegből (aki persze gólya volt) és le kellett guggolnia és megenni a csokit úgy, hogy csak a száját használhatta a kezét nem. Meg havernap volt olyan a koleszban, hogy volt egy asztal rajta egy pingpong labda, bekenték a száját mézzel hoztak egy lány vele szembe (ő is gólya volt meg neki is be volt kenve a szája mézel) a pingpong labdára szórtak kb. 1 kg lisztet és az volt a feladat, hogy ki kellett fújni a labdát a lisztből. Na havernak sem kellett kétszer mondani, nagy levegő, utána meg ráfújta az összes lisztet a lányra. A koleszban én meg megúsztam a dolgot mert másodikos ként kerültem oda így nem mentem rá. Ja és harmadjára naggyon örülök mert végre van melóm. Igaz Zalaegerszegen de legalább van. Jövőhéten megyek szerződés írni utána eligazítás és már kezdem is a melót. Ja igen és még valami ezzel kapcsolatban sajna azt kell írnom, hogy mivel nincs a szállás környékén sem internet így sajnos eléggé ritkán leszek majd a szeptemberben, de októberben már próbálok lenni mert tervezem, hogy az elő fizuból veszek magamnak laptopot.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 12 Szept. - 22:05

Én ezt a hsz-edet miért nem láttam eddig? Vak vagyok már ×D
Sok szerencsét, meg minden egyebet akkor a hónapra neked! Egyébként pont írni akartam, hogy de rég láttalak fent, de szóval akkor ezért ×D Remélem sikerült mihamarabb nethet/géphez jutnod 83

Én is, tudom ám, hogy eléggé csendes vagyok az utóbbi időben, főleg szerepjáték reagok terén ^^' Hát a suli... a suli ×,D De 1-2 hét még max és hozzászokok, és akkor remélhetőleg leszek esténként, nem döglök le valahova 9-kor és maradok ott reggelig ×,D Ha minden nap nem is leszek, de azért igyekszek minél többet 8D
De most még ráadásul összeszedtem valami sz*rságot ebben a csúcs időjárásban, úgyhogy szellemként lebegek össze-vissza ×D Eleinte örültem is, hogy jee, nincs suli, írhatok ezerrel, de hát puff, alszok egész nap, amikor meg ébren vagyok, kapargatom össze az anyagot az órákról amiken nem voltam -,-'
De szóval a lényeg: harcolok a túlélésért ×,D És próbálom gyakoribbá tenni magamat Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 1490823669
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 12 Szept. - 22:16

Dínó is beteg XD Én meg remélem nem kapom el, mert rajtam mindig jobban kifog általában, amit tőle vagy bárkitől elkapok >,< Engem ilyen két hetekre kiüt XD

Hajrá mindenkinek aki "harcol a túlélésért"!! X3 Én nagyon várok mindenkit vissza, olyan csönd van Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 574382
Tobi sincs meg Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 816374
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 12 Szept. - 22:25

Jé, ValóVilág :O ×,D

Vissza a témához ˇˇ Nálunk én szoktam bevinni az ilyen földhözvágós nyavalyákat, anyáék már most is félnek ×,D

És igen, remélem enyhül majd ez a kihalás, olyan rossz mikor nincs élet sehol, pedig az olyan jó mikor feljövök, és azt se tudom merre nézzek, annyi új hsz van ×D Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 112523
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 12 Szept. - 22:37

Én is azt szeretem xD Meg mikor sokan vagyunk fent egyszerre, és mire megírok egy hsz-t már nézhetem mik történtek közben, meg el se tudom küldeni mert érkezett közben két másik válasz XD Az az igazi Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 613170
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 14 Szept. - 17:32

Ahogy Koffeey is mondta, én beteg vagyok, és habár itthon ülök már két napja, nem volt életerőm felkelni és ideülni XD Bezzeg ha lehetne kanapén tesznyülve gépezni Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 73542

Meg aztán megritkított már egy ideje a Prototype is, a tanulás is, meg ilyenek XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 14 Szept. - 21:07

Hogy a jó égbe ne lehetne kanapén ülve gépezni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 532108 *most is azt csinálja*
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzer. 14 Szept. - 21:18

én az ágyamban szoktam az a legjobb :DD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: