꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 21:18 | |
| Kicsit nehéz lenne odavinnem a klavót, a monitort, és a gépházat is XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 21:21 | |
| Jaaa, hát úgy... igen ×D Laptopra gondoltam ˇ,ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 21:24 | |
| Van egy laptop, csak annak a monitora így is egy rakat sz*r (szerencsésnek mondhatod magad ha sikerült megalkotni hogy meg is jelenjen a képernyő XD), hát még ölben mondjuk XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 21:36 | |
| De akkor is megoldható ×D Rendezd át a szobádat, az ágy legyen az íróasztal mellett ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 22:20 | |
| A gépem a nappaliban van, nincs ágy XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Szept. - 22:29 | |
| ...azér' rendezzed át! >O | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 16:46 | |
| Én próbálkoztam már a laptoppal az ágyban, de nekem baromira nem volt kényelmes XD Ha hasaltam, akkor vagy a nyakam vagy a könyököm fájdult meg pár perc után, ha meg az ölemben van, akkor olyan instabil... xD Szerintem nem jó ˇˇ' | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 16:57 | |
| nekem simán megy az ágyban laptopozás ráteszem a hasamra és tökéletes xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 16:58 | |
| Szerintem olyan kényelmetlen xD Meg úgy csak a touchpad-et tudom használni, amit utálok >.> Pedig örülnék ha menne, mert azért az csak az ágy, nem a hülye szék C: xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 17:23 | |
| Érdekes, én is baromi kényelmesen elvagyok ×D Bár azt tudom, hogy nagyon kényelmetlenül nézek ki, olyan pózokba vágom magam közben néha ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 19:25 | |
| Mindegy, már van bennem életerő, megpróbálok írni mostan!! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 19:51 | |
| meditálj kézen állva az segít :DD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 20:04 | |
| De csak jobban fog idegelni hogy nem tudom megcsinálni a kézenállást ˇˇ' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Szept. - 20:06 | |
| Akkor... a földön ülve XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Szept. - 18:49 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 25 Szept. - 2:10 | |
| Ez nagyon jóóó XD Kár hogy nem hosszabb :P Vagy nincs több lehetőség C: De nagyon aranyos xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 14:58 | |
| Na kérem szépen, vége a tánc és dráma képzésnek, sikeresen hazaértem XD Fúú, de r*hadt bénák voltunk XD Egy dolog, hogy nem is volt annyira vicces, másik dolog meg, hogy egy csomó mindent elrontottunk abból a kis 7 perces előadásunkból XD De legalább vége van | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 15:02 | |
| Az előadás sikerült mindig a legjobban, ha vigasztal ×D Lehet hogy a főpróba tökély, mindenki röhög, de az előadás akkor is mindig sokkal laposabb lesz ×D *személyes tapasztalat*
És mesélj még! Mi volt? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 16:00 | |
| Úgy érted az előadás sikerült a legrosszabbul, nem? XD
Hát, mindenféle "foglalkozások" voltak, amiket olyanokat csináltunk, mint például, hogy a csapatnév betűivel tulajdonságokat írni, reklámot csinálni az előadásunknak, filmjelenetet eljátszani, adtak egy témát és a vitázni arról a csapatoddal és érvelni. Nekünk például az volt, hogy a nőnek a konyhában és a gyerek mellett a helye. Én érveltem a kijelentés mellett, a másik négy lány (én voltam az egyetlen fiú a csapatunkban XD) pedig ellene. Ja meg egy gyerek első nap kiugrott a földszintről és eltörte a bokáját XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 16:04 | |
| Úristen.... jól van, látszik hogy sz*rul vagyok ×D
Sokkal jobban hangzik, mint amilyen a miénk volt. Ott kb semmi programnem volt, ami meg volt, az nyomi ×D Mit csinált az a gyerek? :O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 16:09 | |
| Bezárták a szobába, pánik rohama lett (saját állítása szerint), ki kart mászni, és ahogy esett (a földszintről! XD) eltörte a bokáját XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 16:12 | |
| Ahhoz igen szerencsétlenül kellett hogy essen ×D De szegény... ha tényleg pánikrohama lett, akkor az nem lehetett kellemes :( Én is voltam már úgy, hogy majdnem kivertem a hisztit..... nem nyílt a WC ajtó a suliban ×,,,,D És hiába lökdöstem, nem akart csinálni semmit, és akkor már majdnem elbőgtem magam, hogy úristen itt ragadok örökre ×,D ....aztán barinőmék kirángatták az ajtót ˇˇ' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 17:40 | |
| LOL XXXXXD
Ma én is azt hittem beragadok... xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 18:55 | |
| Beteg vagyok, ne nagyon várjatok egy ideig =/ *hogy jobban érezze magát, No. 6-ot néz ˇˇ"* ** és befejezte az Elfen Lied-et, és Togainu no Chi-be is belekezd meg No. 6 után :3** | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|