꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 19:59 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 28 Szept. - 20:23 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Szept. - 7:56 | |
| Énis remélem, és köszi! Mondjuk van laptopnuk, talán el fogom tudni csórni megint, és egy epizóddal kevesebb No. 6-ot nézek és inkább írok egy Raigát helyette (a benne lévő meglepivel együtt :^^: ) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 29 Szept. - 16:02 | |
| Jahahajjjj de jó hogy csütörtök van Pedig hétfőn és kedden nem is voltam suliban, de ez a szerda-csütörtök annyira lefárasztott agyilag hogy az valami hihetetlen O_O Ma pl aludtam a buszon befelé, aludtam az órákon, aludtam a buszon hazafelé, és legszívesebben aludnék most is... PEDIG matekon még NEM IS volt, elmaradt XD Pénteeeek~ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Szept. - 11:50 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Szept. - 12:25 | |
| Szuri??! Hát gyógyulj meg gyorsan, akármiből is >3< | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Szept. - 16:27 | |
| Szuri?! Hát akkor gyógyuljál meg, még ha nem is hatott a szuri :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 30 Szept. - 16:29 | |
| ×D Köszi, remélem 8'D Kicsit már jobb, se a s*ggem még mindig fáj ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Okt. - 23:24 | |
| Kissé késve, de bejelentem, megvolt tegnap az avatás a gimiben XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Okt. - 0:38 | |
| Hát már maga a ruha is csodálatos volt. Ünneplőcipő, hosszú zokni, melegítő nadrág, hónaljig felzúzva, szára a zokniba tűrve, atléta, beletűrve a nadrágba, és úszósapka. Meg eredetileg csokiöntetes zsír fagyit kellett volna ennünk, de valamiért lefújták, és helyette tormás-chillis háztartási kekszet ettünk XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Okt. - 11:38 | |
| igazi divat ruha :DD a keksz nem is hangzik olyan rosszul xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 2 Okt. - 12:01 | |
| Tűrhető volt XD Elsőre beleharaptam, nagyon sz*r volt, de utána a maradékot egyben bekaptam, és úgy már nem is volt olyan rossz XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 19:56 | |
| Na gyerekek ha hosszabb időre nem is de vasárnapig biztosan visszatértem (remélhetően tovább leszek). Holnap megyek munka interjúra és ott kiderül, hogy maradok-e itthon vagy megyek vissza dolgozni Zalaegerszegre. Ma még rápróbálok a pótlásra (tudom sokadjára írom de sajna ez van), ha a mostani lendületem megmarad akkor be is pótolok mindent. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 20:40 | |
| Hát hol is kezdjem... Na szóval felvettek Egerszegre mint gépkezelőt. De még előtte egy hülye teszt sorozatot kellett megírni amit kb. fele annyi idő alatt elvégeztem. Utána három nap tréningünk volt. Utána beledobtam a mélyvízibe és beállítottak a gépek mellé. Lényegében annyi volt a dolgom, hogy mindig biztosítottam a gépnek az anyagokat nehogy lefogyjon a tekercsről, mert akkor megáll a gyártás, ja am. blackberry-ket gyártottunk. Ezt kb. csináltam 3 hétig utána átraktak összeszerelésre mert még nem ment a sorom, akkor gyűlöltem meg a blackerry-ket. Ha nem tudtam volna, hogy egy havi fizetésemből még egyet sem tudnék megvenni akkor rég földhöz vágtam volna mint a napi 180 db-ot amit végig tapogattam. De ezek után végre elindult a sorom ahol Philips tv paneleket gyártunk. Valamelyik okos am. elnevezte ezeket a sorokat Balaton sornak nem tudom, hogy volt egy IQ-ja de megtette. Szerdáig ott gyártottam a tv paneleket ma meg jöttem haza mert holnap munka interjúra megyek Orosházára. A szállás elég egyszerű öten vagyunk ott 2 szoba, konyha stb. a főbérlőék nagyon rendesek, már az elején összehaverkodtunk a gyerekeivel. net sajna még mindig nincs. De ha felvesznek Orosházára akkor nem is érdekel (gondolom értitek miért). Szóval a szállás jó, a lakótársak normálisak, a munka unalmas. Ja meg hála a h*lye négy műszakos munkarendnek leadtam jó pár kilót, mert örülök ha aludni tudtam, nem hogy enni is. Kb. ennyi ha még érdekel valakit valami nyugodtam kérdezzen. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 20:48 | |
| Akkor azt mondod ne akarjunk futószalagos/satöbbis melót ˇˇ ×D Én tavaly vagy tavalyelőtt majdnem elmentem egyre nyáron, de lebeszéltek, hogy az életem elunnám ^^' De a lényeg hogy a szállás meg a többi jó volt :D Úgy azért a munka is tűrhetőbb, nem? :3 | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 20:59 | |
| Persze, meg ha hozzá tesszük, hogy a szállást teljes mértékben állják akkor egyből jobb munkahelynek hangzik. A fizetés sem lenne rossz 94.000Ft bruttó a gépkezelőjé + juttatások. Csak az a gond, hogy rohadt messze van. Egyrészről maradnék mert marhajó a szállás meg a csapat, másrészről unalmas a meló és én több kihívást akarok annál mint itt, hogy 2 óra tán már profin csinálok mindent (na jó a profi erős volt). | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 21:21 | |
| Szurkolok akkor én is hogy összejöjjön a közelebbi meló:D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 21:37 | |
| Köszi, én is nagyon reménykedek. Mert végre tudnék haladni itt is, meg csak itthon lennék stb. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Okt. - 21:56 | |
| Hát persze, azért csak jobb otthon, még ha buli is a szállás meg a többiek... én is úúúgy haza tudok vágyódni már csak néhány nap után is, akármilyen jól érzem magam... :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 17 Okt. - 21:31 | |
| A YouTube csak nekem ilyen gonosz? Most is zenét hallgatok, viszont az elmúlt hónapban rászokott arra, hogyha elmegyek róla amíg megy a videó (és csak a hangját hallom), akkor a videó megakad. ha visszakattintok rá megy tovább gond nélkül, de ha mást csinálok közben, akkor szórakozik. Most is pl ebben a pillanatban, hogy írom ezt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 17 Okt. - 21:57 | |
| Nekem nincs bajom vele xD Vagy legalábbis nem vettem észre xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|