Voltam ma Miskolcon halloween-i Migoto con-on És olyan jó volt!! Régi lány osztálytársam akivel neten szoktam beszélgetni, mondta, hogy menjek én is, szóval mentem én is XD Táncoltunk táncpadon három menetet is, tök jó :'D És néha nehéz még Easy mode-ban is >_> Meg táncoltunk Wii-s táncolós játékkal, az még jobb volt, ötször is táncoltunk XD Meg vettünk pocky-t (sajnos dango nem volt), néztük a karaoke-zó meg közönség előtt Wii-s táncolós emberkéket :'D
Nos, a táncpadon nem igazán tudom milyen zene szólt, nem ismertem őket. De volt mindenféle. :D A Wii-n meg igen, van videó is hozzá, azt utánozva kellett táncolni XD Minden számhoz voltak karakterek, választottál és őt utánozva táncoltál. Volt két lány, ha más nem volt, akkor ők mindig beszálltak a négy személyes táncokba mellénk. Először erre táncoltunk:
Osztálytársam a bal szélső csaj volt, én a jobb belső sárg ruhás emberke. Utána táncoltuk:
Itt egyszer voltam a tök, másodszorra pedig a bal oldali csontváznő. Harmadszorra ezt táncoltuk ketten:
Negyedszerre ezt négyen két másik lánnyal:
Itt a jobb belső kék csaj voltam (Szerk.: Ja, nem, a bal belső lila XD), nagyon jól állt nekem ez a mozgás ˇˇ" Osztálytársam a bal szélső azt hiszem. Aztán táncoltunk még egyszer a This is Halloween-re. ekkor voltam a csontváz nő XD
Az utolsó azért elég pro tánc, ügyesek voltatok ha végigcsináltátok ×D De az első nagyon tetszett Meg a Pump It, abban tök jó a mozgás *.* A Halloween-es meg aranyos :3 ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Igen, voltak egész sokan :D Egy háromszázan biztos, tekintve, hogy én voltam a 315-ös regisztrált :D Cosplay-es is volt egész sok. Volt ott Urahara, Mio, mindenféle WC papírba bugyoláltnak kinéző emberek, összevagdosott véres emberek, habcsók ruhás emberek, furcsa gyíkok M4-essel mászkáltak a kezükben, fura gombafejű csaj, meg mindenféle másnak beöltözöttek is, amikről nem tudom mik voltak, de láttam, hogy valaminek beöltöztek. :D
Nem tudom mi van, de úgy látszik tudat alatt nagyon nagy internetes vonzerőm van. Már 6 külföldi teljesen ismeretlen lány küldött felkérést MSN-en. Sose beszélek velük ami azt illeti mondjuk, de én felvettem őket, had örüljenek