꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeKedd 25 Okt. - 22:44

Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 26 Okt. - 10:33

Juj..... mi ez amit láttam?! ×,D Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 612322
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 27 Okt. - 21:16

Jajj, most tünik, csak fel, hogy rossz témában voltunk a Filmek topikban XD Áthozom ide...

Dani írta:
Mázlista nekem holnap 3 tz-t kell megírnom + társadalom ismeretből előadást tartanom Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 139263

Hát öhh... majdnem ugyan olyan jó Dani, nem félj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 102733
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:23

Remek, szünet :3 Akkor aktivitást várok, tessék összekapni magát mindenkinek ˇˇ Különben egy-egy bakancsot vágok mindenkihez!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 4247744240
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:32

Egyetértek, főleg hogy nekem (nekünk? itt biztos xD) szünet sincs, leszámítva keddig, tehát ennyivel dobjatok fel Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 392785 XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:46

Holnap már tényleg nekiállok írni Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 2598960672
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:53

Ajánlom is, mert a bakancsot már bekészítettem, már hót poros ˇˇ Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 2178269763
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 21:54

Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 4247744240
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 23:36

GYerekek félek, horoort nézek az rtl-en!!!
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 23:37

Mit nézel? D8
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimePént. 28 Okt. - 23:38

Végső állomás 2. A 3. áldozat is meghalt!!!
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 1:29

Aaaaazzzzaaaz autóbalesetes rész, ugye? :O
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 13:03

Azt a filmet nem szabad este nézni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 775863 Egyszer megnéztük az első kettőt egymás után elalvás előtt, és utána úúúgy féltem, alig bírtam elaludni ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 19:23

Voltam ma Miskolcon halloween-i Migoto con-on Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 30386 És olyan jó volt!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 149164 Régi lány osztálytársam akivel neten szoktam beszélgetni, mondta, hogy menjek én is, szóval mentem én is XD
Táncoltunk táncpadon három menetet is, tök jó :'D És néha nehéz még Easy mode-ban is >_> Meg táncoltunk Wii-s táncolós játékkal, az még jobb volt, ötször is táncoltunk XD Meg vettünk pocky-t (sajnos dango nem volt), néztük a karaoke-zó meg közönség előtt Wii-s táncolós emberkéket :'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 20:43

Akkor jó napod volt :D Miket táncoltatok a táncpadon meg a Wii-n? ×D Mmint zene, meg ilyesmi... Wii-hez meg kép is van, nem? 8D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 21:01

Nos, a táncpadon nem igazán tudom milyen zene szólt, nem ismertem őket. De volt mindenféle. :D
A Wii-n meg igen, van videó is hozzá, azt utánozva kellett táncolni XD Minden számhoz voltak karakterek, választottál és őt utánozva táncoltál. Volt két lány, ha más nem volt, akkor ők mindig beszálltak a négy személyes táncokba mellénk.
Először erre táncoltunk:

Osztálytársam a bal szélső csaj volt, én a jobb belső sárg ruhás emberke.
Utána táncoltuk:

Itt egyszer voltam a tök, másodszorra pedig a bal oldali csontváznő.
Harmadszorra ezt táncoltuk ketten:

Negyedszerre ezt négyen két másik lánnyal:

Itt a jobb belső kék csaj voltam (Szerk.: Ja, nem, a bal belső lila XD), nagyon jól állt nekem ez a mozgás ˇˇ" Osztálytársam a bal szélső azt hiszem.
Aztán táncoltunk még egyszer a This is Halloween-re. ekkor voltam a csontváz nő XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 21:58

Az utolsó azért elég pro tánc, ügyesek voltatok ha végigcsináltátok ×D De az első nagyon tetszett Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 752584 Meg a Pump It, abban tök jó a mozgás *.* A Halloween-es meg aranyos :3 ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 22:13

Végigcsinálni végigcsináltuk mindet, csak nem éppen tökéletesen XD De tényleg, olyan jó volt! |3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 22:18

És sokan voltak? Volt sok cosplay-es? *.*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 22:24

Igen, voltak egész sokan :D Egy háromszázan biztos, tekintve, hogy én voltam a 315-ös regisztrált :D
Cosplay-es is volt egész sok. Volt ott Urahara, Mio, mindenféle WC papírba bugyoláltnak kinéző emberek, összevagdosott véres emberek, habcsók ruhás emberek, furcsa gyíkok M4-essel mászkáltak a kezükben, fura gombafejű csaj, meg mindenféle másnak beöltözöttek is, amikről nem tudom mik voltak, de láttam, hogy valaminek beöltöztek. :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 22:39

Habcsók ruhás emberek ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 29 Okt. - 22:42

Mármint habcsók ruhás lányok XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeHétf. 5 Dec. - 10:11

Nem tudom mi van, de úgy látszik tudat alatt nagyon nagy internetes vonzerőm van. Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 2874239757 Már 6 külföldi teljesen ismeretlen lány küldött felkérést MSN-en. Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 2598960672 Sose beszélek velük ami azt illeti mondjuk, de én felvettem őket, had örüljenek Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 2126384862
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 7 Dec. - 14:42

most veszem észre elég csöndes a fórum mostanában nem ??:O
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitimeSzer. 7 Dec. - 15:21

De, nagyon ><
Mindegyik része Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 775863
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 8 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
8 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: