꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Júl. - 21:00 | |
| Ez a kérdés engem is érdekel, mert én sem emlékszem ilyenre XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Júl. - 21:12 | |
| Pedig te is ott voltál XD Csak... nem pont ott xD Még kicsik voltunk, szerintem én olyan 10 körül lehettem, és uncsitesómékkal (anno folyton együtt lógtunk négyen, ok ketten meg mi ketten xD) kimentünk a Csóni-tóhoz :D Ott volt egy ilyen faváras játszótér, a külső oldalán nagymagas fakerítés volt, de ilyen tömött, tehát nem nagyon lehetett mászni. Szóval mi valahol ott játszottunk Patrikkal, (ő 1 évvel fiatalabb nálam, én játszottam mindig vele, Dínó meg az ő öccsével), és akkor jött egy pásztor, terelte a teheneit. (LOL nem, nem tanyán lakunk XD Nem tudom hogy kerültek oda amúgy, komolyan xD) És néztük hogy úúú, tehééén, de jóóóó @___@ XD Igen ám, de akkor a tehenek tettek egy kanyart, és elindultak felénk xD Uncsitesóm elszaladt oldalra, én meg hátra, neki a fakerítésnek XD SAROKBA SZORÍTOTTAK A TEHENEK!! De szó szerint körbeálltak, ott csámcsogtak, meg nagy szarvuk volt D: Én meg másztam volna fel kínomban, akármi, de úúúúgy féltem, az nem igaz XD Aztán uncsitesóm anyukája jött megmenteni, odébb terelgette a teheneket meg szólt a juhásznak is xD Hát... kb ennyi a kaland XD Nem rettegek azóta a tehenektől, de néha beugrik xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Júl. - 17:43 | |
| Koffey, ez rossz lehetett, de tényleg |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Júl. - 20:32 | |
| Tudtam én, hogy előbb vagy utóbb a tehenek fellázadnak ellenünk, csak idő kérdése volt. De ez csak a vég kezdete. Idővel majd fegyverkezni fognak és fellázadnak ellenünk... Na jó ezt a sok marhaságot én sem hiszem el. Nem mellékesen Koffeey biztos nem ez a kedvenc élményed. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Júl. - 21:39 | |
| Most, már visszagondolva röhögök rajta, de ott gyerekfejjel komolyan féltem :P xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:12 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:24 | |
| Szörnyűszörnyű >< Nem bírtam végignézni, mert kezdtem úgy érezni hogy kijön a vacsim >< A második vidibe bele se néztem | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:29 | |
| Heh... az enyém kijött ^^' Rögtön az első vidinél, mikor a nőhöz értek. Már az előtte lévő rotható kézfej is eléggé megmozgatott, de aztán bevágták a képet... hát mondom ez biztos valami fotómanip, ilyen tuti nincs...... aztán mutizták hogy ja de van ._. Én meg kirohantam hányni ×D Ott, ahol a combjába elkezdtek turkálni................ A másodikba Finch belenézett, kikapcsolta ×D
Ez nem az a drog egyébként, amit a múltkor itt is mutattak a híradóban? Arról is azt mondták hogy leeszi a húst a csontról. Azért ez milyen... nem is tudom milyen D: Hogy valaki hajlandó legyen ezzel belőni magát... ahhoz már nem kicsit kell nemnormálisnak lenni.
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:32 | |
| Nem tudom addig megnéztétek-e, de az is durva, amikor a pasi lábából alul már csak a csont van >< Nem fáj ez ennek, hogy a lába már csak csont? Nincs rajta semmi? Nem zavarja hogy egy élő halloween-i figura lett? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:34 | |
| Én nem néztem, Finch mondta ×D De a csaj karja is olyan volt, nem? Én csak azt láttam. De épp ezt mondom D: Látja hogy mit tesz vele, de lövi vele magát tovább? Ehhez mennyire kell függőnek lenni? Komolyan, ha az sem tántorítja el a használatától, hogy szó szerint lerohad a keze/lába, hát akkor én már sajnálni se tudom :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:36 | |
| Igen, volt egy csaj akinek látszott a karja felén a csont. De az egyik pasinak szó szerint, térdtől lefelé csak a csont volt, mint egy csontváz, semmi hús vagy izom! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Júl. - 23:45 | |
| Hát sajnálni azt én sem tudom őket, pedig elég együttérző szoktam lenni >< Oké, lehet hogy aki csak nagy hévvel kipróbálja, mert olcsó előállítani és a hatása olyan mint a heroiné, lehet hogy nem tudja mit csinál majd vele. De miután látja magán, hogy képes folytatni? DX A másik meg hogy biztos van olyan, aki annak ellenére próbálja ki hogy tudja mi a mellékhatása... akkor ezen mit sajnáljak? Ja hogy sz*r az élete? És? Ettől jobb lett? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 0:05 | |
| Nekem is xD Én még csak se nem cigizek, se nem iszok, mert TUDOOOM hogy mit csinál a szervezettel, szóval még ha fizetnének érte se tenném XD Egyszerűen bűntudatom lenne, hogy tudom mit csinál, és én mégis élek vele És akkor hol van a pia meg a cigi ettől? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 0:08 | |
| Hát, ezek után a cigi és a pia simogatás a tüdőnek meg a májnak XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 11:18 | |
| Az alapján, amit írtatok, én inkább bele se nézek. |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 11:20 | |
| Jól tetted!! >< Bárcsak én se néztem volna meg D: xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:30 | |
| Erről már hallottam drogprevenciós előadáson nem olvastam a cikket de annyit tudok hogy Oroszországban találták ki és olcsóbb mint a heroin ezért rákaptak na szegényebb drogosok Amúgy meg ha heroin használó lett valaki pokoli szenvedéseket él át a leszokásnál és félnek tőle ezért inkább az ilyen állatságok mellet döntenek aztán amikor már a csontjairól lerohadt a hús az embernek akkor meg már mindegy és egy kis eufórikus állapotért bármit megadnak
Az emberek hülyék ezen nem kell gondolkodni és aki droghoz nyúl az még hülyébb | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:35 | |
| Hát igen, azt megértem hogy leszokni mekkora kín lehet... de ez szerintem nem kevésbé fájdalmas, mármint hogy lerohad a keze meg a lába... és ezt visszacsinálni már nem tudja. A leszokás meg oké, szenved pár napig, hétig, aztán kész... Jól mondtad, igen, az emberi hülyeség... >< | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:42 | |
| A szintetikus drog használók néha még tiszta állapotban sem tudnak józanul gondolkodni mivel az agyi működés megváltozik a kemény drog használóknál és bármit megtesznek a szerekért. Én jártam drogellenesekhez és hallattam eleget az ilyen dolgokról | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:47 | |
| Még csak sajnálni sem tudom őket, tényleg Sajnálnám én, de nem megy... | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:50 | |
| Kb nekem meg mindegy amíg nem a barátaim közül kezd bele valami hülyeségbe addig leszarom hogy vadidegenek mit csinálnak | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Aug. - 13:55 | |
| Hát Koffeey, én nem sajnálnám. Nem mintha bunkó lennék, együtt érző tudok lenni, de nem az ilyenekkel :D Aki tényleg ennyire hülye hogy egy ilyet kipróbál, arra nem tudok mit mondani. ˇˇ" | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|