꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:56

Mint az Amerikai Pitében? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 30386
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Aug. - 20:24

Amúgy csak nekem kezdett el most a Firefox ilyen értelmetlen dolgokat csinálni? Nemrég az új lap megnyitásához való kis + jelet kirakta szélre (míg alapból az mindig a megnyitott lapok végén van). Habár azt sikerült fixálnom, hogy visszaállítottam alapra a beállításokat. Most meg elkezdte azt, hogy a fent kiíródó oldalcímből egy része szürke, másik fekete. Például a Szeját így írja ki:
http//naruto-szeja.forumotion.net/
Valamint a cíp után kiírt dolgok (mint a topikok linkje, stb-t is szürkével írja. Meg más oldalaknál is ezt csinálja. Nem mintha befojásolna bármit is, csak érdekes XD Csak nekem van ez? >_>
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Aug. - 20:44

Ja ezt nekem is így írja XD a .forumotion.net rész fekete, a többi szürke... rejtély xD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Aug. - 20:45

Így nem tudom, a szolgáltatót írja feketével XD
blog-hu-knál is, a blog-hu fekete, az oldal címe szürke >_>
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Aug. - 21:26

Hát... nekem nem, de nem is Firefox-ot használok, szóval tapasztalataim mit sem érnek ×D
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 12:11

nekem is így írja mióta frissítettem
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 14:11

Jelentem hazaértem épségben egészségben de nemsokára megyek moziba megnézni A majmok bolygója Lázadást. Ha lesz rá igény akkor a filmről és a hétvégéről is mesélek. Ja és látom, hogy szerencsére nem állt meg az élet nélkülem így bele is vetem magamat az olvasnivalóba.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 14:47

Én igényt tartok a beszámolóra!!*,* A filmre is meg a hétvégére is :D
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 22:37

Na akkor elkezdem előírását a filmet pedig majd a filmes topikban részletezem.
Már a pénteki nap is érdekesen indult mivel nem tudtam, hogy hova kell menni azon kívül, hogy Szanazug. Ez persze nem volt nagy probléma csak én nem szeretek úgy útnak indulni, hogy nem tudom hova kell pontosan menni De úgy beszéltük meg, hogy találkozunk fél négykor, és majd onnan indulunk közösen el így megoldódott a problémám. Az utazás viszonylag csendesen telt, szólt a zene a fülemben, közben pedig követtem a többieket a motoron. Majd megérkeztünk Dobozra és kiderült, hogy aki intézte a szállásunkat már legalább 5-7 éve nem járt még Dobozon sem nemhogy Szanazugon. Így miután nem fordultak le a kocsival ott ahol le kellett volna mennünk jeleztem, hogy forduljunk vissza én kivezettem őket Dobozról és neki indultunk Szanazug felé. Miután megérkeztünk gyorsan lecuccoltunk és megnéztük magunknak a partot. Kicsit sokan voltak így elkezdtünk keresni egy stéget, hogy majd ott fogunk holnap hülyéskedni. Majd vissza a szállásra, kipakoltunk. Begyújtottam a vizipitát egy jó kis ízes dohánnyal és miközben azt elszívtuk kártyáztunk egy jót. Aztán rájöttünk a nagy kártyázásban, hogy nincs fánk, hogy tüzet gyújtsunk. De szerencsére mikor jöttünk akkor láttam, hogy megnyírták a fákat az útszélén, így jött az ötlet, hogy hozzunk onnan fát. Vissza is gyalogoltunk összeszedtünk annyit amennyit négyel elbírtunk. Visszaúton nekünk akart ugrani egy kutya (ilyen kis zseboroszlán). Miután túléltük a "fenevad" támadását nekiálltam megrakni a tüzet. Ja igen hozzá kell tennem, hogy volt olyan a mi kis csapatunkban aki még krumplit sem pucolt életében, meg volt olyan aki csak zöldség pucolóval tud így inkább magamra vállaltam a tűz megrakását. Majd miután már elég jól égett nekiálltam krumplit pucolni (2 kg-ot). Mert a rablóhús meg beígértem a srácoknak pitával. Épphogy végeztem a krumplival láttam, hogy haveron hív, hogy már itt vannak mert még délelőtt mondta, hogy ők is kinéznek a vízhez. Annyi gond volt csak, hogy ők nem tudták, hogy mi hol szálltunk meg így felpattantam a motoromra és eléjük mentem a parkolóba mert ott voltak. Szó szót követett és az egyik lányt akit a haverom hozott megmotoroztattam. Utána ittam egy sört jaj nem dehogy is hiszem ittas állapotban nem lehet vezetni szóval ittam egy doboz üdítőt majd plusz egy fővel a motoron elvezettem haveromékat hozzánk. Ja igen még valami még a parkolóban hívtak a többiek, hogy hol vagyok már meg haladjak stb. mondom 8 perc addig pucoljátok meg a hagymát na a 8 percből kb. 3/4- egy róra lett. De legalább volt idejük megpucolni a hagymát. De sajnos mire visszaértem már mind a hárman részegek voltak. Így segítséget kértem a frissen hozottaktól, hogy segítsenek már be és húzzák fel a nyársra amit kell. A rablóhús sikeresen össze lett állítva így ráraktam őket a parázsra ekkor toppant be. Még plusz három ember akiket Viktor haverom (aki intézte a szállást) hívott. így 11-en voltunk miközben én 4-6 emberrel számoltam a sütésnél. Bár szerencsére ez nem volt gond mert készült annyi rablóhús, hogy jutott mindenkinek bőven. Miután ráraktam a kaját a parázsra mentem be a házba, hogy elkészítsem a pitát, de ekkor már tudtam, hogy nem tudok olyan jót csinálni mint itthon mert nincs rá idő így kihagytam az élesztőt, hogy ne keljen várni egy órát amíg a tészta meg kell. Sajnos ekkor derült ki, hogy nincs nyújtódeszka a házban csak nyújtó fa amit én hoztam. Így egy tálca hátulján próbáltam meg megcsinálni a pitát de nem tudtam normálisan kinyújtani. Két próba sütés után a parázson feladtam a pita ötletet mert nem volt jó az íze meg túl vastagok voltak. Mialatt sült a hús végre hozzájutottam egy doboz hideg "üdítőhöz" ami ott a tűz mellett nagyon jól esett. Közben miután pár rablóhús elkészült és elfogyott Viktor 3 három barátja lelépett. Majd nemsokkal ezután. Akiket én hívtam egy kis ivásra és kajára leléptek megnézni a partot. Így megint csak négyel voltunk és miután végre megsült az összes kaja ehettem én is egy keveset. Majd ezután Viktor barátom úgy döntött keressük már meg a haveromat meg akiket hozott mert segítettek a rablóhússal. Így mi is lementünk a parthoz egy kis időre. Majd hálanyilvánítás és vízbe menetel után indultunk indultunk vissza. Pipát újra megraktam kártyát megint elővettük pár hideg "üdítővel" együtt. Majd az a két ember akikről írtam, hogy nem tudnak krumplit pucolni mentek lefeküdni. Így már csak én meg Viktor maradtunk. még húztuk egy kicsit majd úgy döntöttünk hajnali 3-kor, hogy ideje, lefeküdnünk nekünk is aludni. A yaoi kedvelők kedvéért még leírom, hogy amíg Viktorral fent voltunk elkezdtünk poénkodni, hogy még a másik kettő sem alszik hanem "beszélgetnek" (persze az egész alaptalan volt) Majd épp, hogy befekszem a fotelból kialakított ágyamba hallom, hogy: Ádám. Kinézek A haveromék voltak azok, hogy vigyázzunk már arra a csajra aki motorozott velem mert ők ő meg a másik csak elmennek..... (gondolom mindenki tudja, hogy mit csinálni). Innentől egy kicsit unalmas úgyhogy ezt gyorsítva írom le. Hajnali négy, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali öt, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak.Hajnali hat, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali hét, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali nyolc, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. majd fél kilenckor megjelentek egy cigit és kávét követően le is léptek. Ekkor már a többiek is felkeltek. Majd Viktorral már annyira fáradtak voltunk hogy elhúztunk tíz körül aludni. Aludtam is négyig. Majd átöltözés és irány a part. Kint voltunk kb. hatig majd vissza készíteni kaját. Összedobtam a srácoknak egy jó kis fűszeres csirkecombot sült krumplival és rizzsel. Ezután szieszta mert dugig voltunk. Majd ittunk egy adag "üdítőt" TV nézés éjfél körül meg elmentünk keresni egy kocsmát mert elfogyott a cigim. Én még néztem a TV-t hajnali 2-ig majd szundi. Vasárnap kelés, pakolás, takarítás stb. és elindult mindenki haza.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 22:45

Köszi a beszámolót!! Biztos nagyon jó volt:D
Most úúúgy megkívántam a rablóhúst, meg a pitát Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 360572 xD

Idézet :
Hajnali négy, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali öt, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak.Hajnali hat, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali hét, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. Hajnali nyolc, várjuk haveromat, hogy érte jöjjenek a csajért akit rám bíztak. majd fél kilenckor megjelentek egy cigit és kávét követően le is léptek.
Ez jó vooolt XXD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 22:59

Jó is volt, a csajt akit rábíztak legalább megtanítottuk haverral makaózni meg beszélgettünk jó sokat és nem kicsit nyomott még a latba, hogy érdeklődött irántam csak én már hajnali 4-8-ig rohadt álmos voltam és örültem, hogy ébren tudtam maradni nehogy mást is csináljak a beszéden kívül.
Jah és am. már terveztük a Viktorral, hogy ha még viszonylag jó idő lesz szeptemberben akkor még egyszer kiugrunk így három napra Viktor meg én plusz két csaj. A két szundizót meg nem hívjuk.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:01

Ők otthon is szundizhatnak XD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:05

Ja ja mi meg majd Szanában szundizunk. Ja amúgy tudom, hogy már lerágott csont amit írni készülök, de sokadik emberként én is leírom. Jó lenne összejönni majd egyszer így pl. 3 napra persze ebből simán kilehet hagyni az alkoholt meg az ilyeneket. Én főznék ti meg a többit intéznétek.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeVas. 21 Aug. - 23:44

Nem lenne rossz, meg már tényleg annyiszor fel volt hozva... xD De nem tudom mennyien lennénk, kik jönnének, kiket engednek el, kiket nem >.> Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 4422
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeHétf. 22 Aug. - 9:23

HÁt... Engem ilyen több napra biztosan nem. >_< Maximum olyan fél napra, de azt is úgy, hogy anya a távolból figyel. XD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeHétf. 22 Aug. - 13:32

több nap nem rossz ötlet csak ahhoz két dolog kell pénz a szállásra plusz egyéb szükségletekre meg egy fedősztori hogy hova megyek meg kivel ha csak nem addig húzódik hogy 18 leszek mert akkor már nem kell semmi csak pénz

De az ötlet az igen tetszetős :DD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeKedd 23 Aug. - 16:02

Szerintem sem rossz ötlet, és szívesen találkoznék mindenkivel, tényleg, de továbbra is kötöm az ebet a karóhoz ×D Félnék elmenni és megismerkedni élőben, mert félnék hogy megromlik a viszony Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 4422
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 24 Aug. - 14:22

kockázatot kell vállalni amúgy is lehet olyan jól sülne el hogy éves progi lenne :DD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 24 Aug. - 14:58

Shanna, ne félj. :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 24 Aug. - 18:17

Igazatok van, de nyaaaa... nem tudoom ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 24 Aug. - 20:50

Veled vagyok Shanna, én is! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 133235
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 24 Aug. - 23:16

olyan sz*rra úgy sem sikerülhet hogy kihaljon eme csodálatos hely :DD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 26 Aug. - 22:59

Na kicsit kiírom magamból az elmúlt hetet.
Elsőnek is azzal kezdeném, hogy kaptam egy fülest, hogy lenne egy meló Szarvason meg, hogy jól fizet de semmi konkrétabbat. De gondoltam megpróbálom veszteni úgysem vesztek rajta. Így szóltam egyik haveromnak hátha őt is érdekli mert tudtam, hogy most ő sem dolgozik. Majd bementünk a Lopó-Cigány Meló-Diákhoz mert ott volt meghirdetve de persze elő nap csak érdeklődtünk mert előtte tudni akartam legalább pár konkrét dolgot. Ezt meg is kaptuk így következőnap vissza is mentünk, hogy beregisztráljanak minket. Nálam nem is volt semmi gond csak kevés volt a pénzem így haver kipótolta a regisztráció maradékát. Majd ő következett csak nem volt nála a Taj kártyája és így nem lehetett regisztrálni. Így következő nap ismét elmentünk megadtam a tartozásomat, havert beregisztrálták és hétfőn kezdjük a melót. A melóról annyit, hogy kukoricát kell válogatni, 12 órában, 7-7ig, 600/óráért és úgy, hogy két nap nappal, két nap pihi, két nap este. De sikerült megbeszélnem a benti csajjal aki intézi, hogy csak nappal menjünk mert "nem érünk rá este". Valójában csak azért akartunk nappal menni mert az esti meló (tapasztalataim szerint) nagyon fárasztó és unalmas. Így hétfőn kezdés egyetlen gond van csak, hogy hétvégén is kell majd dolgozni, de kibírható.
A másik dolog, hogy tegnap leugrottunk a Balatonhoz Siófokra ma meg jöttünk vissza "gyenge" 600 km-t vezettem le de megérte. Kipróbáltuk a bob pályát a kalandparkot meg gokardoztunk is meg persze belementünk a Balatonba is.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 27 Aug. - 13:36

Egész jól fizetős melót találtatok 8D Bár szerintem az esti órák annyiból szerencsésebbek, hogy nem forr fel az agyvizetek a 40°-ban ×D
Olaszból hazafelé egyébként mi is kicsit kerültünk és megálltunk a Balcsinál pancsolni kicsit :D Csak pár percet, de olyan jó volt ×D Úgy elmennék már egy jó kis tengerpartra Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 574382 Régen voltunk már, még kicsi voltam ×,D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeKedd 30 Aug. - 12:37

Na megvolt a tantárgyfelvétel... jó sz*r órarendem lett xD A hétfő meg a kedd túlélhető, csak 10-re kell mennem és így nem kell háromnegyed 5-kor kelni, hétfőn 5-re itthon vagyok, kedden meg 3-ra:3
Szerdán egyetlen darab órám van, természetesen az 8-tól, így lehet korán kelni, és még gyakorlat is, hogy nehogy már ellógjak ˇˇ' De legalább 11-re hazaérek -_-'
Aztán csütörtök..... pff XD 10-kor kezdek, alapból két olyan órával amik ütik egymást, úgyhogy az egyikre csak kéthetente fogok bejárni (matek, nagyon jó, nehogy már értsem, így is hülye vagyok belőle >.<). A másik meg alapból csak kéthetente van, ennyiből szerencsés xD Jó, aztán egy elmélet, aztán matek gyakorlat, aztán megint elmélet, ami miatt fél órát kések egy másik gyakorlatról, ami elmélettel egybekötött. Lényeg a lényeg, csütörtökön 8-ig suliban fogok sínylődni és 9-re érek haza................................... legalább pénteken nincs semmi XD
Még a tesi lesz majd valahol, remélem jó helyen... szerdára beférne mondjuk 10-től xD

Áhh... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 97853 xD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: