꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:01 | |
| Bizony, hálás lehetsz nekem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:02 | |
| Majd, majd annak is eljön az ideje, meg a tere xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:03 | |
| Ez azt jelenti hogy kapok egy tér-idő-t karácsonyra? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:05 | |
| Egy frászt! Csak húsvétra ér ide a rendelés! xd:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:06 | |
| Oh... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 20 Aug. - 22:45 | |
| Na és, a tűzijáték nézés megvolt mindenkinek? Nekünk Koffeey-el megvolt Tök jó volt Először kimentünk, egy jó órával előtte, Koffeey először nem is akart csinálni semmit, de addig nyúztam hogy menjünk már be a tömegbe szétnézni, hogy csak rávettem XD Vettem egy világítós-villogós rudat 600Ft-ért Aztán mondom várjuk már meg azt a tűzijátékot - mert Koffeey eredetileg nem akarta megvárni, jött volna haza kockulni ˇˇ" Arra is sikerült rávennem, találtunk egy tökéletes helyet, ahol tökéletesen rálátni az egészre Mire kezdődött, már olyan sokan voltak kint, mint egy hadsereg Szóval sikerült rávennem hogy vehessek is valami világítós-villogóst, és a tűzijátékra megnézésre is rávettem Ja, meg pont ahogy mentünk, közvetlen mögöttünk jött egy ember, aki hirtelen csak beborult oldalra a járda mellé. Nézzük, él ez még? Mondom én oda nem megyek, felugrik és kitépi a szívem X'D De tényleg úgy feküdt oda ki mint akit ebben a pillanatban megdöglött ">_> De aztán megmozdult a keze, szóval valószínűleg élt XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 21 Aug. - 12:16 | |
| akkor látom nektek is jóvolta a tegnapotok :DDAz emberke csak elfáradt biztos gondolta hogy ledől egy kicsit pihizni Én is néztem tüzijátékot haverok és agancsos cola társaságában és pont fölöttünk robbantak a rakéták és nagyon szép volt . | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 21 Aug. - 14:20 | |
| Nálam hasonlóan telt a 20. mint Daninak, csak nálunk vodka sprite és nem agancsos cóla volt. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 21 Aug. - 21:24 | |
| Huhh, hát... 8D Mindenek előtt, jelentem hogy már itthon vagyok! :^^: Tegnap hajnalban indultunk, fél 4-kor, mert haza akartunk érni a tüzijátékra ×D Szerencsére nem volt semmi vész az úton, tök simán jöttünk végig, úgyhogy ezért hálám az utak szellemének~ ×D Bőven hazaértünk a tüzijátékra, és életemben 21.-edszerre is ugyanott állva nézhettem végig (tavaly nem ˇˇ') Nem szarkazmus volt amúgy, élveztem, mint ahogy eddig is ×D Ez ilyen szokásos családi program már, mindig minden ugyanúgy van, de megunhatatlan ^^ Vettünk természetesen pattogatott kukoricát is mellé, meg lötyivel töltött epres-cukros pillecukrot 83 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 27 Aug. - 22:42 | |
| Hát igen, mindjárt elkezdődik egy újabb tanév... :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 28 Aug. - 23:36 | |
| Ne is mond Nekem még szerencsére van egy egész hetem, de pl Dínónak már csütörtökön suli xD Meg nekem is kedden már fel kell vennem a tárgyakar... bahh, de nem akarom X'D Főleg hogy lesz egy rakat És más xD Most ment a Híradó és zenét hallgatok, nem figyeltem, csak odanéztem mikor hallottam ilyen foszlányokat hogy milyen pusztítás... kiírva "Irén lecsapott New Yorkra"...... hát nézem..... előbb mondom úristen, terrortámadás volt New Yorkban!! :O Aztán meg nézem tovább... milyen balf*sz írta el a címet?? XD Itt röhögtem hogy Irén XXD De aztán leesett hogy a hurrikánról volt szó | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 20:46 | |
| Én meg azt hittem, hogy valami szellem O.o xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 21:04 | |
| Irén, a magyar szellem New Yorkot fenyegeti :O | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 21:19 | |
| Úgy úgy. De ez csak egy "szellem felderítő" volt. Kis idő múlva majd megjelenik legyőzhetetlen szellem hadseregünk, és akkor megtudja egész Amerika, hogy hol van Magyarország. Muhahahaha | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 21:19 | |
| Irén, lol! ×,D Magyarország formájú körzetben fognak riogatni és tombolni! :O
Gyerekek, én le vagyok merülve! Folyton bealszok már ilyen 9 - fél 10 tájékán ×D És nem igaazzz... fénykoromban hajnali kettőig folyton itt duruzsoltam, most meg jönnék a House után, erre az utolsó reklámnál már általában alszok, és hiába kelek/keltenek fel kicsivel később, olyankor már agyilag nullán vagyok és csak annyira vagyok képes, hogy bemenjek aludni ×D (Igen, ezért vagyok mostanában ritkán ˇˇ') Olyan rossz, most kések egy csomó válasszal! D8 Meg úgy alapból ×D Mint egy mamii! | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 21:32 | |
| Nyugi Shanna, én is "fénykoromban" hajnali2-3-ig fent voltam és persze ezt úgy csináltam, hogy suli mellett. Jó ha hétköznap aludtam 5 órát, a hétvégém persze bepótoltam és aludtam majdnem délig. Most meg én is max éjfélig bírom utána szundi. Meg van, hogy még délután ráteszek egy lapáttal és alszok. De szerintem nem kell félned ez csak egy időszakos gond és visszarázódsz az éjjeli bagolyságba. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 21:53 | |
| Mostanában én is fáradt vagyok már 10 környékén, gyakran mennék is, de meg akarom várni Koffeey-t, aki persze éjfélig fent szokott lenni ˇˇ"
De mostmár amúgy is vissza akarok állni a 10-11-es alvásra, hogy suliban ne legyek fáradt XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 29 Aug. - 22:18 | |
| Én mostanában vagyok csak fenn ilyen sokáig... korábban 11 után már mentem aludni XD Úgy korábban, hogy még most nyár elején is. De mostanában meg nem xD Főleg mert későre hagyom a szerepválaszokat, és nem akarok addig aludni menni amíg kész nincsenek ˇˇ' Ennek ellenére sokszor mégsincsenek kész, de az már más téma XXD És azt vettem néha észre, hogy egyáltalán nem vagyok kipihentebb ha elmegyek mondjuk 10-kor aludni, mintha elmegyek 1-2 körül, és kel(ten)ek ugyanúgy 7 után... viszont azt érzem hogy így nem jó mert elég álmos vagyok napközben, de ez szerintem a 7 órai kelés miatt van XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Szept. - 13:07 | |
| LOL CX Nem tudom más T betűs hipermarketben is volt-e ez az akció, de az itteniben mostanában FILA matricákat osztottak, amikből ha X összegyűlik, olcsóbban lehet FILA cuccot venni. (Sok ilyen akció volt már, ékszer, edény, minden xD) Mi nem is gyűjtöttük még csak a pontot sem, de nem az a lényeg, hanem... na ugye sulikezdés, elkísértem Dínót suliba, úgyis a kutyát is sétáltatnom kellett. Csak-csak feltűnt, hogy már a nem tudom hanyadik hasonló táskát látom, elkezdtem direkt figyelni. Hát az oda és visszautamon (ami nagyjából negyed óra volt, még annyi sem) körülbelül... hát... legalább 15-20 TIZENÖT-HÚSZ!! FILA táskát láttam, alaphangon!! X'D Komolyan, nem volt olyan csoport (ezek a pár fősek, akik együtt mennek) akik között legalább az egyiknek ne olyan táskája lett volna. Volt ahol 5 emberből 4-nek olyan volt. Volt hogy háromból egynek, volt hogy négyből kettőnek... volt hogy egy olyan táskás csajszi állt a fagyizó előtt és várt, és akiket várt, a háromból kettőnek olyan volt xD Délben meg mentem anyával kistesómért a bölcsibe, és ugye első napon sokan délbe végeznek, tehát újra megcsodálhattam a jelenséget XD A fagyisnál amíg anyáék vettek fagyit, elég volt körbenéznem, CSAK körbenéznem, és 8!! táskát számoltam X'D
Egyébként magával a táskával semmi gond, jól néz ki, csak... ha a fél városnak olyan van... hát nem tudom, én nem szívesen hordanám magamon :'D Annyira vicces xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Szept. - 21:04 | |
| Ez nagyon loool ×,D Lassan akkor olyan lesz mint Japánban, még egyentáska is van az egyenruha mellé 8'D Nálunk nem tudom van-e egyébként ilyen, lusta vagyok a T betűsbe menni, az S betűs közelebb van ˇˇ ×D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 2 Szept. - 18:14 | |
| Én pont úgy jártam mint Koffeey, pont mikor vártam a kisbuszt, hogy vigyen Zalaegerszegre elkezdtem számolni. Na nekem 3/4 óra alatt sikerült 14db-ot összeszámolnom. Ma meg jöttem vissza reggel mire Csabára értem megint láttam legalább 20-at. Am. én is azon a nevezőn vagyok egyrészt mint ,hogy jó-jó de ha mindenkinek az van az úgy nem buli. meg nekem a 6éves budmilom is jól bírja pedig járt már egy-két hosszabb utazáson is. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 3 Szept. - 14:09 | |
| Tegnap már direkt én is néztem suliban, de csak kettőt láttam XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Szept. - 21:20 | |
| Fuhh, na nekem vége az első hétnek~ Hááát fúú... XD Örülök hogy vége XD Van egy-két órám ami egész jónak ígérkezik, pl a Statisztika gyak, mert tök jófej a tanár xD De lesznek húzósak >___> Jaj de mennyi ízlésficamost látni, te jó isten XXXX'D Nagy kedvencünk Dínóval ez a térdig érő ülepű gatya hímeknél és nőstényeknél egyaránt Ajjjjj de... na mindegy... xD Viszont új kedvencet találtam magamnak suliban, mert kb akárhova megyek látok belőle egyet; ilyen nagymama-mintás anyagú hippinadrág szerűség, ilyen bő, a bokánál gumis, és van hozzá ocsmány övecske is... hát valami egészen szörnyű összképet alkot, főleg a felsőkkel amikkel kombinálják (szerintem kb semmihez se illik, azért...) @_@ A 15 centis magassarkút már meg se említem xD Meg a p*csákat, akik járnak benne xD Ééssss van FILA táska dögivel suliban is xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Szept. - 21:48 | |
| Nekem....... van olyan nadrágom! ×,D Jó, kicsit ronda tényleg, de szeretem, hogy olyan lenge és kényelmes ×D Mondjuk főleg itthon hordom, meg boltba szaladgálni... ×D A telibesz*rt ülepesről egyezik a véleményünk, de hát na, biztos van benne valami, ha ennyien hordják... ×,,,,D
A hozzászólást Shanna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 8 Szept. - 21:50-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|