꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 18:59 Igen? XD De engem egy magyar szám dallamára emlékeztet akkor is >,< És ugye? *-* Engem is nagyon megnyugtat, és olyan kellemesen szomorkás :D Egyébként a Cool őszi filmjeinek a reklámjának a zenéje:3
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:03 Lehet a magyar Liszt Ferenc egyik művéről csináltak egy cover-t :D Nemtok, hogy onnan ismerőse vagy sem, de naon szép :)
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:09 Nem, nem zongoramű, hanem egy dal..... nem akarok hülyeséget mondani, de talán Grouvehouse vagy valami ilyesmi O_o' De csak egy konkrét rész xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:13 Nem szeretném, hogy rémálmaid legyenek emiatt :D Ebből a játékból van;)VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:18 De nem, én ebben biztos vagyok, hogy magyar számban, mert még él is az a kb két sor a fejemben XD De nem az egész zene, csak egy pár másodperces rész dallama xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:22 Akk jusson eszedbe! XD Mostmár én is kiváncsi vagyok
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 19:35 Kattog az agyam, de nem jut eszembe XD Valami olyan sornál van, amibe benne van az élet... "Mit vársz az élettől" vagy valami ilyesmi... az első vidiben 0:15-től 0:18-ig az a rész xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 21:23 Én is annyira emlékszem, hogy valahol halottam. De nem tudom hol, miben >_< De olyan jó, nekem főleg az eleje tetszik :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 22:51 ESZEMBE JUTOTT A SOR!!!!!>3< "Szól hát az énekszó" vagy "Szóljon az énekszó" , és nananana valami tovább xD a 0:15-0:18 dallamra xD Na, valaki tudja?? Megőrülök hogy nem jut eszembe XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 22:54 VIDEO 0:37 ^^ Eltaláltam? ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 22:55 Lol, pont most találtam meg én is :D Én is be akartam rakni XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 22:57 XXXXD El ˇˇ Igen, ez az :D Mondtam én, ugye hogy megmondtam?X'3 XD De lol, Dínó pont mutatta, itt örültünk, erre jött volna berakni és megelőzted X'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 23:03 Ehh ×,D Én ismerem egyébként, azért tudtam :P Vagyis elsőre nem ugrott be, de ahogy hallgattam azt a részt, akkor eszembe jutott, főleg miután a szöveget is olvastam amit írtál ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 23:05 Én meg beírtam a sort a Gugliba amit Koffeey írt, ki is adta, mutatom Koffey-nek, örülünk, hogy ez az, jönnék berakni, erre beraktad előttem
Nem lehettem hős
XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 22 Okt. - 23:10 Bizony
xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 23 Okt. - 14:59 Jééé, mi meglepetések vannak xD Ez ügyes találat volt :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 25 Okt. - 18:35 elérte a szeját a kultúra hullám ? :DD jó kis zongoraművek lettek berakva :D egy egyszerű feladvány na ez miben volt : VIDEO szerintem nagyon könnyű
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 26 Okt. - 10:34 Hehe, hát nekem...... a Tom & Jerry-ből ismerős 8D ×D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 26 Okt. - 15:26 Én is abból ismerem... Már Holywood is felfedezte a magyar művészetet:D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 31 Okt. - 10:30 Félelmetes halloween-t mindenkinek :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 31 Okt. - 19:49 Boldogat mindenkinek!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 2 Nov. - 19:14 Előre is bejelenteném a hiányzásomat péntek-szombatra xD :3 Dupla talira megyek Pestre, azaz hogy pénteken egyre, aztán szombaton még egyre, és úgy néz ki ott is alszok majd... valakiknél xD Tehát péntek este nem leszek itt ˇˇ xD
Szombaton viszont jövök boldogítani megint
XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.