꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 2 Nov. - 20:43 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 2 Nov. - 21:12 | |
| Rokonoknál ×D Nem tudom internet lesz-e, meg ha lesz is akkor hogy fogunk ráérni, mert kirándulni fogunk meg minden ×,D Tehát szerintem nem nagyon leszek, leghamarabb csak vasárnap délután ^^' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Nov. - 15:29 | |
| No Problem! :D xD Tetszenek ezek az ikonok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 4 Nov. - 21:09 | |
| Na, részemről mai nap letudva, jöhet a holnapi XD Tök jó volt ma X'3 Remélem a holnap is hasonló lesz | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Dec. - 20:28 | |
| Hello, hello és még egyszer hello mindenkinek. Bizonyos dolgok alakulása miatt ismét napi szinten itt lehetek a szeján (kirúgtak). Úgyhogy teljes gőzerővel neki esek bepótolni a lemaradásaimat amik vannak. És persze megint aktív olvasó leszek a többi küldiben és egyéb írásokban amiben nem vesznek rész a karijaim. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Dec. - 20:48 | |
| Nyuu, már jópár napja eszembe voltál mindig hogy milyen régen voltál... örülök hogy gyakrabban tudsz lenni Annak már nem hogy azért mert kirúgtak :< Van esetleg kilátásban új meló? D: | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Dec. - 21:45 | |
| Sajna egyenlőre, még nincs sok meló kilátásban, de lehet, hogy majd Anglia lesz belőle mert van pár ismerősöm akik (ahogyan én is) szívesen kiugranának dolgozni. De most valószínűleg abból fog kinézni a decemberem, hogy melót keresek. Holnap még a munkaügyre is be kell ugranom, hogy jelentsem megint munka nélküli vagyok. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 1 Dec. - 23:24 | |
| Jaj én is már előre félek hogy mi lesz majd ha végzek Most sincs senkinek munkája, én sem tudom hogy fogok találni :/ De azért sok sikert a kereséshez!!^^ És amennyire hallottam innen-onnan, nem rossz dolog Angliában dolgozni akár átmenetileg is:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 2 Dec. - 18:25 | |
| Az én párom Amerikában gondolkozik, de már jó rég óta és igen erősen ×,D Én mondjuk támogatom, ha úgy dönt, hogy megy, akkor megyek vele ×D Mert itt a kilátások, ha reális akarok lenni, kalap sz*rral egyenlőek általában, ott meg még akkor is meg tudok élni, ha takarítónőnek megyek el ˇˇ' De persze azért itthon is lehet jó állást kifogni, csak próbálkozni kell...... talán elsőre belefut az ember :D Én is drukkolok Joey, ha itt, akkor itt, ha meg Anglia, akkor ahhoz! ^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 2 Dec. - 19:27 | |
| Hát, én nem szeretnék kiköltözni, ha tudnék se. Több esélye van az embernek külföldön, de úgy nem is lesz jobb, ha az emberek kimennek. Mily hazafi vagyok | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 5 Dec. - 19:47 | |
| BOLDOG MIKUT! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Dec. - 15:14 | |
| Óh, nekünk tele van az egész fiók csokival X'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Dec. - 15:40 | |
| Nekünk az ablakpárkányok vannak végigpakolva a csomagokkal ×D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 8 Dec. - 19:17 | |
| Jóízűen csúszva de, boldog mikut! Ki mit kapott? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 18:59 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 19:43 | |
| Ez beteg!xx,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 20:08 | |
| Uhh, ez durva! De rohadt jó XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 21:37 | |
| Én is pont arra gondoltam elsőre mint Jigoku. Naggyon beteg az a kis plusz adalék a címben. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 22:11 | |
| És vajon mi az a "r0ng" felirat a kép alján? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 18 Dec. - 22:58 | |
| Lol, micsoda gonosz terv X'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|