꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 2 Júl. - 19:16 | |
| Udvozletemet kuldom mindenkinek innen a tavoli Gorog orszagbol. Sajnos internetes lehetosegeimegeg kolatozottak, es mint latjatok sajnos hanyagolnom kell az eezetek hasznalat is. De ha ez titeket nem zavar akkor azelkovetkezo egy hetben igz fogok irni. Ma meg metpobalok par hozzaszolasr irni, ha a net nem megy el. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Júl. - 0:40 | |
| Juuj, már ott vagy? :D De jó nekeed :D Semmi baj hogy nincs ékezet, írjál nyugodtaaaan ^^ Milyen a hely? :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Júl. - 13:07 | |
| Nagyonjo gorog orszag. Szerencsere haverom tevedett mikor azt mondta, hogy mocskosak es meg a noknek is bajsza van. Bar azt meg kell jegyeznem, hogy messze hincs annyi gyogyru no itt mint otthon. Am. a szallasunk egy utcara van a tegertol es nagyon jo benne lenni, marmint a tengerben. De nagyon sos a viz eppen hogycsak hozza ert az ajkamhoz es ugy ereztem mintha egy kg sot nyeltem volna le. Eddig csak pitan eltem es szerintem a kovetkezo egz heten nem lesz olyan nap hogz ne ennek. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 3 Júl. - 14:18 | |
| A pita finoooom, én úgy imádom 8D Itthon is ha elmegyünk akárhol valami gíros-os mellett, nekem muszáj venni ×,D Jó nyaralást am Joey, érezd jól magad továbbra is~ ^^ És kérjük a helyzetjelentéseket :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 7 Júl. - 19:09 | |
| Ahham... Ideje, hogy ittis beköszönjön a nyár így a nyár közepe fele xD :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 7 Júl. - 19:44 | |
| Hova tűnögetsz Tobi, el ne tűnjél! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 8 Júl. - 15:24 | |
| Kevés netem van, meg kockulgatok, meg gyakran összefutok ismerősökkel haverokkal és elvagyunk... Nincs gáz, el nem veszek :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 8 Júl. - 16:11 | |
| Ne is 8D Hiányoznál D:
Énn majd egyébként augusztusban leszek ritkán, akkor megyünk ki megint olaszba 8D De most csak 2-3 hétre, viszont úgy néz ki net az nem lesz ^^' De majd azért próbálok ügyeskedni, keresni valami nettermet, vagy valami ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 8 Júl. - 17:46 | |
| :D "Nettermet" xD Shanna nyelvújító óráját a CseVi Rádió finanszírozta Hírtelen nemtudtam, hogy hova tegyem. Az elején direkt nem néztem a képet, de akkor nem láttam szinesbe, utána néztem és tényleg szines lett :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 9 Júl. - 19:36 | |
| Ezeket szeretem, olyan érdekesek :D Tényleg tök szép színes volt miután néztem a pöttyöt :O | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 9 Júl. - 22:54 | |
| Ahha, nagyon érdekes... :P Elképesztő, hogy attól a pár fakó szintől, a szintelen képet szinesnek látjuk, de csak akkor ha a pontot nézed :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Júl. - 12:28 | |
| Oh, szeretem az ilyeneket! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Júl. - 16:20 | |
| A Csevi csapata kíván Boldog Születésnapot ghost-nak! :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 10 Júl. - 23:36 | |
| Hát ghost, boldog szülinapot! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Júl. - 10:50 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Júl. - 13:01 | |
| Óh, ezt a számot imádom! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Júl. - 21:27 | |
| Na végre tegnap hazaértem az egy napos utazás után. Azért nem jelentkezem eddig mert elég fáradt voltam tegnap, ma pedig a munkaügyön szenvedtem. Még a mai napon megírom az élménybeszámolómat és aki akarja majd elolvashatja. Nem mellékesen pedig végre valahára bepótlom az esedékes hsz-eket. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Júl. - 21:33 | |
| Épp ma gondoltam rád, hogy már biztos itthon vagy 8D Várom a beszámolót nagyon, kíváncsi vagyok milyen volt :3 Részletesen mesélj! :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 11 Júl. - 23:21 | |
| Nos hát akkor kezdem is. Vasárnap: Este hajóval átmentünk Nafplioba. Ja igen ha eddig nem említettem volna akkor Toloban voltunk. Kb. egy háromnegyed órás út volt, a hajó pedig fél kilenckor indult. Én nagyon élveztem a hajó utat mert mérhetetlenül lenyűgöz a tenger és imádok akár egy egyszerű csónakban is lenni nem hogy egy hajón. Szóval elindult a hajó és nagyon élveztem. Miután megérkeztünk történt egy kis félreértés mert a szervező iroda azt írta, hogy fél tizenegykor indul majd vissza a hajó, de miután megkérdeztem kiderült, hogy csak fél tizenkettőkor indul vissza a hajó. De azért feltaláltuk magunkat és körülnéztünk egy kicsit. Nafplio nekem nem igazán tetszett Tolohoz képest. Olyan mintha Pestet hasonlítanám össze egy kisvárossal. Miután visszaértünk a hajóhoz felszálltunk rá és vissza indultunk. Anyám és a testvérem még a felszállás előtt nagyon nyúzottak voltak mert nem szoktak hozzá, hogy 11 után is ébren vannak. Ezzel szemben én nagyon is elememben voltam az esti hajózás nagyon szép ahogy látszik a távolban lévő városok fénye és ez megcsillan a vízen nagyon lenyűgöző.
A hétfői nap elég csendesen telt fürödtünk és persze gíroszt ettünk rájöttünk egy érdekességre, hogy a görögöknél nincs szénsavas víz csak mentes. Pontosabban van szénsavas víz csak ők azt nem isszák így az jóval drágább és kisebb a választék. Én összesen egész nyaralás alatt egy fajta szénsavas vizet láttam.
A keddi napra egy kis gyalog túra lett beszervezve így elmenetünk Asini várához ami ha pontos akarok lenni akkor egy várrom. Közben pedig feltérképeztük a környéket is. A várromnál elindultunk felfelé egy eléggé romos állapotban vélő kőlépcsőn elég sokáig eljutottunk csak az egyik forduló után az a látvány tárult elém, hogy nincs több lépcső mert leszakadt. Ezzel egy időben a semmiből elém repült egy mutáns bogár kb. akkora volt mint a tenyerem még jó hogy nem estem le az ijedtségtől. Majd a várrom szemrevételezése után kilukadtunk a vár melletti kavicsos tengerparton ahol végre találkoztunk a szombat óta emlegetett tengerisünnel. Nem értünk hozzá vagy léptünk bele vagy ilyesmi csak miután belementem a vízbe és egy kicsit élveztem, hogy lehűti a lábam akkor vettem észre, hogy van a vízben tengeri sün is, de nem is kevés lényegében körülvettek. De sikeresen kimentem a vízből gond nélkül.
Szerdán elmentünk Athénba ahol megnéztük az Akropoliszt. Itt még az elején leszögezték, hogy még véletlenül sem tegyünk el egy kavicsot se mert az nem szeretik. De azért nekünk sikerült elhoznunk egy adagot. Igaz csak kőpor formájában és a cipőnkön. Majd szabd foglalkozás jött asszem háromig vagy fél háromig ja igen kb. 11 volt mikor eljöttünk az Akropolisztól. Délkörük kajáltunk egyet (kivételesen nem gíroszt) majd körülnéztünk a plakaban nagyon hasonló volt mint egy piac kivéve, hogy itt nem asztalokról árultak hanem üzletekből. De az egész hangulata nagyon hasonlított a piacra. Majd miután felszálltunk a buszra megnéztük az őrség váltást a parlamentnél. Visszaúton pedig még megnéztük a Korinthoszi csatornát is.
Egyenlőre mára ennyi mert már másodjára írom meg mert közben kiléptetett és így elveszett az egész és ráadásul már fáradt is vagyok. De majd holnap folytatom a történetet. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 12 Júl. - 8:10 | |
| Köszi a beszámolóóót!! Biztos nagyon jó volt *-* Az esti hajózás nagyon szép lehetett :D Emlékszek mi is voltunk Tunéziában hajózni egyszer, bár az nap közben volt :P Fogtak a horgászok polipot!! :O MUTÁNS BOGÁR-!! Én... leestem volna az ijedtségtől X'D >< Örülök hogy épségben hazaértetek :D Főleg hogy most ott ilyen zavargások vannak meg minden... abból remélem nem érzékeltetek/láttatok semmit ^^ Várom majd a folytatást *-* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 12 Júl. - 21:49 | |
| Most úúúgy odakívánkozok, hogy így meséltél róla *3* Az Akropoliszban még nem voltam, pedig biztos nagyon jó, úgy megnézném 8D Na majd egyszer *,* Én is várom a folytatást :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 12 Júl. - 21:54 | |
| Amúgy most mindenki oda megy? XD Egyik osztálytársam is írta, hogy ők is ott vannak :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 12 Júl. - 22:05 | |
| Én nem ToT Én olaszba ×,D ˇ^ˇ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|