꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeHétf. 11 Ápr. - 15:16

Még csak most hallgattam meg, mert eddig mindig mást hallgattam, d tényleg tök jól énekelt! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 274283 Mintha nem is az ő hangja lett volna O_O
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 8:58

Köszöntöm a kedves hallgatókat! Pár perc múlva kereken 9 óra lesz. A mai téma az, hogy mennyi módja van a férfiaknak és a nőknek a megfiatalodásra. Mint azt tudjunk a nők sokkal több időt fektetnek ilyesmikre, meg az is igaz, hogy nekik több csodaszer áll a rendelkezésükre. Ezzel kapcsolatban várjuk az sms-et(hsz-eket) És persze tehetnek fel ezzel kapcsolatban kérdéseket is, melyeket szívesen megválaszolok. :D
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:19

Ha a pasi metroszexuális, akkor nem feltétlenül a nő tölti az ilyesmivel a több időt ;D Nálam mondjuk nem lesz nehéz dolga senkinek tovább bent lenni a fürdőszobában, én nem kenceficézek XD Csak a kezem és a lábam, de azt alvás előtt gyorsan két perc alatt :3 Nem iszok, nem cigizek, úgyhogy nincs ami tönkretegye a bőrömet CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 73542 xD
És akkor egy kérdés... hogy kéne megállnom, hogy ha teszem azt sminkelnék reggel... szóval hogy a fenébe ne kenjem szét, dörgöljem le? XD A buszon folyton a szemem dörzsölöm, suliban folyton támaszkodok, vagyis támasztom a fejem... nem sminkelek, és szerintem jobban is teszem, mert nap végére mindenhol pacás lenne a fejem :'D
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:28

A metroszexuális férfik, ilyenkor még nem biztos, hiszen a mai fiatal lány korosztály órákat is elbír lenni. Felrakja a sminket, de valahol több, azt ujra felkeni, de letörli mert elcsuszott... Ha ennyi problémájuk van akkor nemártan elmenni egy profi kozmetikushoz. Ők foglalkoznak gyantázással, bőrsímítási kezelésekkel...stb.
Igen de előbb utobb a "kor" téged is utonfog érni. Szal lehet, hogy te is rá leszel állva ezekre a ránctalanító krémekre.
Egyszerű, ha sminkelsz oda is kell figyelned, hogy ne töröljed le magadról, vagy kenjél fel tartós sminket, hordjad magaddal az iskolába, ha netaláántán ott elkennéd.
Meg van itt még egy fontos öregedési probléma, ami gyakran beüt mindkét nemnél. Ez pedig a hajhullás.
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:36

Gyantázni/epilálni nem a fürdőben szoktam... bár talán azért mert olyan kicsi XD
Ez a macera meg nekem túl sok :D xD Még vigyem azt is magammal, meg telepedjek le a kis tükrömmel... nem nekem való az xD Ballagási képekre is ki lettem ugye festve, mert azért ott szépnek kell lenni, de szvsz úgy néztem ki mint egy ribiiiii... pedig nem volt rajtam sok a festék XD (A 8.-os ballagós képen meg mint egy porcelánbaba...)
Meg nem tudom, én valahogy úgy vagyok vele hogy ha felkenek alapozót, meg minden sz*rt, akkor hogy lélegzik a bőröm? :O Oké, később majd talán fogok ilyen éjszakai krémeket meg ezeket a cuccokat használni, de a smink az jelenleg naaagyon távol áll tőlem... XD

Hajhullás... van rá sampon CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 483518 xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:43

Igen ez érthető, de a szépségért meg kell dolgozni;)
Persze vannak rá speciális samponok, de azok mit használnak? Mosod vele minden nap, fennthagyod 5 percig, majd lemosod, de semmi, Ezek csak pénzkidobások. De természetesen lehet őket használni, az állambácsinak is jól jön az ilyen pénz xD De ez még a lágyabbik eset, ha valaki csak sampont használ. A mai világba nagyon elterjedt a hajbeültetés. Tulajdonképpen a tarkóról áthuzzák a bőrt a fejed tetejére. Úgy is el lehet képzelni, hogy belevágnak egy nagy kampót a tarkóba felhuzzák a fejtetőre. Ez egy ilyen dupla ütés, ugyanis ha még őszülsz is kicsi vöröset is vihetsz a hajadba xD De általába egy ilyen műtét kb 10 órát is igénybe vehet.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:45

Hát elég bizarrul hangzik XD Akkor már inkább paróka xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:47

Igen az a praktikusabb és az olcsóbb, de hosszabb távon eléggé viszkető lehet... xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:49

Aki mondjuk sapkához van szokva, annak biztos nem gáz XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:51

Vegyük például Nicolas-t az X-faktorból, az is lehet, hogy ő is kopaszodási problémákkal küszködik, azért visel mindig kalapot, vagy sapkát. Nem gáz csak sok embernek felkelti az érdeklődését, hogy mi lehet a sapi alatt xD :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:55

Igen, Nikolas úgy tudom kopaszodik is XD Mondjuk szerintem alapból aki sokat hord sapkát, hamarabb kopaszodik majd, és emiatt még inkább hordja azt a sapkát... XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 9:58

Igen, mivel a haj nem kap elég oxigént, hogy erős és tartós legyen, a hajhagymáknak is nagy szükségük van levegőre, hogy tartósak legyenek. Szóval, majdnem,hogy nincsen tökéletes megoldás a kopaszodás ellen. xD :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:02

Hát ha jön, úgyis jön ^^' Főleg ha olyanok a gének. Meg kell nézni a család többi férfitagját XD Ha mindenki hamar kopaszodott, akkor elkerülhetetlen ˇˇ XD De azért vannak bőven öregapók, akiknek naaagy hajkavalkád van az ősz fején :3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:04

például Einstein-nek, de ott van még a Mikulás is, kinek hatalmas fehér szakálla is van :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:07

Igen :D Meg nagypapámnak is soksok haja van :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:08

Akkor sztem nektek nem kell félni a kopaszodás veszélyeitől :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:14

De viszont nagybátyám meg (anyai, a sokhajú nagypapám fia XD) hamar kopaszodott, és már nincs is haja, vagy csak nagyon kevés XD Trükkös dolog :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:15

Igen nagyon lényeges, hogy kinek a génjei van többségben :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:19

Olyan mint a kopaszkutyáknál :D Ahol mi vettük pl, ő meg az egyik testvére kopasz volt, a két másik testvérük meg szőrös :P
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:25

LOL ezekben a géni tudományokban el lehet veszni! xD
Köszönjük, hogy velünk tartottak ebben a több mint 1 órai élő adásban. Üzeneteket köszönjük, voltak köztük igazán érdekes tények. Vendégünk a SzejaFM tulaja Koffeey volt. Természetesen az üzeneteket még aktívan fogajuk, amiket később megtárgyalunk még páran. Nekem viszont le kell lépnek egy kis időre, de nemsokára visszajövök ;)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:26

Nekem úgyszintén, el kell rohannom a postára CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 483518
De köszönöm hogy itt lehettem és jártathattam a számat CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 243759
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:48

Sminkkel kapcsolatban, én sem vagyok egy nagy sminkes, általában csak a szempillámat húzom ki, meg ha van időm, még a szememet egy kis feketével. Az alapozót utálom, mert ki tudja, lehet, hogy otthon a tükörben jónak néz ki miután felkentem, aztán kint meg majd a fejem tök más színű, mint a nyakam... azért napsütésben más ^^'
Metroszexuális férfiak... egy szavam nem lehet ×D Én is sokat vagyok a fürdőben, meg Finch is, de egyszerre vagyunk bent ×D Szerencsére elég sok hely van, erre odafigyeltek apuék az építkezéskor ×D Úgyhogy van hely bőven szőrteleníteni/borotválkozni, kenegetni, sérót belőni, stb 8D Anyuék meg úgyis már kb akkor elmennek, amikor mi felkelünk, úgyhogy ebből egyáltalán nincsen fennakadás :)
Kopaszodáááás... van akinek jól áll CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 727326 ×D Ha meg nem, hát ezer meg egy csodaszer van, van amelyik használ, van amelyik nem. Pl tavaly így nyár elején valahogy apumnak elkezdett hullani a haja. Vett ilyen hajhullás elleni sampont, meg valami pakolást is meg mit, de annyira látványos eredménye nem lett. Továbbra is hullott, csak kevesebb. Aztán elmentünk egy ilyen kis drogériába a szomszéd ajánlásával (×D) Nem DM vagy Müller, hanem ez az igazi kis "kuruzslóbolt" ×D Ott valami tojásos, uborkás... mit tudom én mikből összekutyult kencét adott neki, jó kis ára volt, bár nem volt sokkal rosszabb a boltokban kapható szereknél, és az tényleg működött, kb egy hét után már nem is hullott apa haja :D Állítólag vannak hajnövesztők is, amik ugyanígy működhetnek, úgyhogy no para, csak egy kicsit ×D
A kopaszodás mellett a másik meg az őszülés, az is aggasztani szokta a pasikat :P
Az éjszakai/nappali krémekről meg az a véleményem, hogy többnyire hülyeség. Talán a Halle Berry-s Macskanő miatt ×D Abban van a Byeulin vagy mi a neve, és hogy valóban hat, ránctalan lesz tőle a bőr, meg minden, viszont ha abbahagyod, akkor megkeményedik, ráncosodik, "pikkelyesedik", fujj ><
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 10:58

Szóra sem érdemes Koffeey. Nálunk mindig szívesen jártadhatod a szádat ;) :D
Ez volt ám a hosszú vélemény :D Amugy még kopaszodás ellen tudom ajánlani Madara Hajfelvarró szalonját ;D
CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 2eda461
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 11:02

Igen, ez meg a másik ×D Egy hajfelvarrás csodákra képes ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitimeSzer. 20 Ápr. - 11:05

Igen, csak nehogy elmennyen az áram felvarrás közben, mert akkor oda a kobakod is xD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 12 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
12 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: