Úgy örültem, hogy ő nyert! Drukkoltam Enikőnek is, de Tibor sokkal szerethetőbb a szememben, Enikő néha olyan... mű volt, kicsit nagyképűnek látszott... meg na, ő már úgyis megy a színházba, nincs oka szomorkodni ^^ Meg hát aztán na, hangban is érezhető a különbség (szvsz ×D)
Iiiimádom ahogy ezt énekli És én neki szurkoltam nagyon, Encit nem szerettem xD Nagyon jó hangja van neki is, csak érzés nem nagyon van mögötte^^' Szóval nekem nagy volt az öröm xD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Oh, én erre még nem is írtam, pedig akartam XD Ezt én is szeretem. Főleg amikor 0:45-nél beindul a zene :D És én is örültem, hogy nyert, még szavaztam is rá
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Na tudjátok ki ő? Hangjáról felismerhető ;) Mellesleg, Boldog Karácsonyi ünnepeket előre is, de szerintem holnap nem lesz sok dolgom és itt töltöm a karácsony egy részét, pótolgatok, meg visszaolvasgatok :D
Hát Tobi, egész nap rád gondoltam, hogy oooooooolyan rég láttalak már, és most épp meg is akartam írni, azért indultam el ide a CseVi felé, erre tadammm, itt vagy xD Örülök hogy jöttél, hiányoztál *3*
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Vagy amikor hangosan hallgatok zenét akkor a szomszédokhozxD Akk most valami aktuálisat, megint besz*ptam, megnyitottam egy trollface-s oldalt és megint belenéztem egy ilyen csúnya fejbe... :/ HIVATALOSAN KIJELENTEM, HOGY A CSEVI RÁDIÓBAN AZ ILYESFAJTA LINKEK, KÉPEK TILOSAK!