Én is úgy voltam, hogy azt néztem hogy halad a srác aki mellettem ült XD (A leges legelső padba ültettek pár embert velem együtt, mert nem maradt hely... ezt a frappáns szervezést...) De jó volt, mert ő szó szerint semmit nem írt a papírra a nevén kívül ^^' xD
Engem mindig elkeserít ha ránézek a mellettem ülő padjára és azt látom hogy sokkal többet ír mint én T_T Ilyenkor elkezdek messzebb ülő embereket nézni, hogy ők mennyit írtak :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Értesítek minden kedves Csevi hallgatót/olvasót, hogy a most következő CNN anyagot, csak saját felelősségére tekintse meg. WARNING: Ez a hír igencsak sokkoló hatással lehet a belső agytekerményekre, úgyhogy ajánlot egy igen jóhatású nyugtató a közelben.
Csak gratulálni tudok, mert biztos, hogy ezzel a hírrel megdöntötték a nézettségi rekordot. Elsőnek mikor csak a képet néztem hirtelen azt hittem, hogy egy lány (bal oldal) átoperáltatta magát fiúvá (jobb oldal) csak ezek után olvastam el a szöveget.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
De azért kérdezem... mert lehet hogy csak csinált hír >,> Mármint... nem nehéz odaírni ×D
Vagy ha igazi is, ez tényleg CNN? Ott jobboldalt van az a Showbiz Tonight, baloldalra meg HLN van írva, lehet valami nyomi magazinműsor, mint itt a Reflektor. Hát abba is olyan hírek vannak, hogy igazán szüksége van rá a világnak...
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Nekem CNN-nek néz ki, vagy lehet, hogy valaki csak le akarja szégyeníteni a CNN-t ilyen kegyetlenül idiot hírekkel. A mai világba, az sem kizárt, hogy az egyik Hír műsor támadja a másikat... :/
Nekem is CNN-nek tűnt, csak ahogy már tegnap sokadszorra néztem (nehéz feldolgozni egy EKKORA hírt ×D), láttam hogy tulajdonképpen nincs sehova odaírva hogy CNN, mint mondjuk itt:
Ott van mindenhol a CNN, de a Bieber-esen nincs. Szerintem az egy magazin műsor lehet 8D Bár még annak is szánalmas hír.........
Tobii-zuzu
Neme :
Az itthoni magazinműsor is elég ratyi, de még mindig érdekesebbeket mondanak annál hogy xy levágatta a haját XD Itt mondjuk arról van szó hogy hol nyaralt... szintén senkit nem érdekel, de azért van különbség xD
Tobii-zuzu
Neme :
Én meg pont a hétvégén néztem meg az elejétől. Most láttam elsőre és nagyon tetszett remélem nemsokára jön a folytatás. A 27. részben nagyon tetszik mikor Elton mondja, hogy a kütyüje világit is és, hogy megnézheti Deidara csak a szemérem dombjára kell hajolni. Azon a részen jót nevettem.
Egy általános iskolás osztálytársamra emlékeztet, ugyanígy mozgott és beszélt a srác :P
Egyébként nagyon szépen énekelt *,* Tovább jutott, ugye? *nem nézte tegnap a válogatást, mert elfelejtette* Csak arra gondoltam, nem-e lesz neki baj, hogy ha tovább jut, akkor hétről hétre kell dalokat tanulnia... mert mondta ugye, hogy hallgatta őket, és úgy tanulta meg, amíg nem ment jól, gondolom ezért is nincs "akcentusa" éneklés közben, mert hallás után tanulta meg... :/ De attól szurkolok neki, remélem nem lesz gondja :D
Tobii-zuzu
Neme :