꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:38 | |
| Ha ennyien mondják akkor biztos igaz. Én hiszek a többieknek. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:39 | |
| Van ám róla kép XD Igaz a fél fejét napszemüveg takarja, de attól van xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:43 | |
| Nem, én nem | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:46 | |
| Dee, rólad is van az az alvós kép, még ha csak a fejed fele látszik is xD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:48 | |
| Na akkor gyorsan megkeresek mindenkit kíváncsi vagyok ki, hogy néz ki. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 21:49 | |
| Hát de az az alvós Koffeey, az nem olyan mint ha rendes képet raktam volna fel ahol rendesen látszok XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 22:13 | |
| Muhahaha találtam mindenkiről képet. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 23:11 | |
| Még rólad nincs XD Meg hát Dínóról normális xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 14 Márc. - 23:14 | |
| De van a hátamról! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 14:30 | |
| Rólam sincs normális, azon még volt közmunkásbajcom, azóta minden hétvégén leborotválom, de ez magánügy xD Meg amugysem szeretem magam fényképezgetnii, nemvaok olyan, hogy beállok a tükörelé és abban fotozom magam :) Mér sztem ezek a nagytermetű szemcsik ujra divatosak. Bár már inkább az ilyen partiszemcsik vannak az élen. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 20:59 | |
| Jaj, én meg úgy vigyorgok az enyémen mint aki szívott valamit ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 21:15 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 21:32 | |
| Sajnálatos dolog ami ott történt. Én is olvastam a témában nagyon sok dolgot de amit most le akarok írni az, hogy ezek a képek nagyon "jól" bemutatják mi történt én csak műholdas felvételeket láttam de ott is szembetűnő a változás a part szakaszon | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 22:55 | |
| Igen, én is sajnálom nagyon az embereket :/ Bár már kezdem enyhe túlzásnak érezni ami a neten "folyik", akárhova megyek, "Pray for Japan" képek fogadnak tömegesen... Jó jó hogy szörnyű dolog volt, és érezzünk együtt meg segítsünk, de én túlzásnak érzem... Nekem olyan képmutatásnak tűnik | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 22:56 | |
| Én is pont erre gondoltam >_> Kicsit sok már ez a "Pray for Japan"... Legalább ne mindenki ugyan azt írná rá. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 23:11 | |
| Nem is az, mert oké, az a jelmondat, meg minden... De hogy tényleg minden kép, DeviantArt főoldalán is legalább 3-4 kép "Pray for Japan" abból a néhányból, meg Shuushuu-n is fellökik egymást az ilyen képek, annyian vannak, meg akárhova megyek, chat-en (pl UraharaShopnál) ez a téma... én is együttérzek és sajnálom őket, sőt, már adományon is elgondolkodtam, de attól szerintem nem fogom őket jobban támogatni, hogy mindenhova leírom hogy hú, én egész álló nap értük imádkozok, és lesem a híreket, és juj... | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 15 Márc. - 23:51 | |
| Persze stim, a média mindig felfúja a dolgot. Nem is egyszer jártam így, hogy mindenféle szörnyűséget írtak közben meg a fele meg sem történt. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Márc. - 15:37 | |
| Megerősítem Draven állítását. Erről mi is tanulunk, hogy a media gyakran felfúlja a híreket. Általában újságogban, hogy könnyebben eladható legyen. Utána meg az újságban olvasottakat feltőltik a weboldalakra. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Márc. - 15:42 | |
| Meg helyenként teletömik hülyeséggel :'D Én például láttam egy erről szóló videót, amiben írta hogy rengetek elpusztult otthon. Hát nem igazán. :D Japánban direkt fölrengésbiztosra építették a házakat, ha akármi is elpusztult, az már csak a cunami miatt :D Hülyeség, hülyeség hülyesééég >_> | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Márc. - 15:52 | |
| Látod, jól csináltad, ha valami bizarr dolgot látsz a hírekben utána kell nézni. Én is rendszeresen megteszem. Például vannak megbizható oldalak, az ilyen hivatalos kormányi oldalak. Azokon csak az igazság van. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 16 Márc. - 17:53 | |
| Engem nem kifejezetten a média zavar, sőt, nem is igazán látom hogy hú de tele lenne vele a tévé, max a híradóban, de arra még azt mondom belefér. Én most konkrétan az emberek túlreagálásával kapcsolatban vagyok torkig, hogy hú, Japán, akkor úristen, és nem is szegény embereknek szól ez a sajnálat, hanem Japánnak, mert anime, mert manga, mert ez meg az... álszentség szerintem :/ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Márc. - 21:33 | |
| Uff, az sz*r >_> Látod, töltötted volna e hasznos időt itt a Szeján XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 22 Márc. - 21:36 | |
| Mi tegnap írtunk zh-t, és egy szót nem tanultam, de még így is tudtam annyit, mint az eddig megkérdezettek kb 80%-a X'D Ami nem sok, de valahogy jobb úgy sötétnek lenni, hogy tudom hogy más is az ˇ-ˇ' | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|