꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Joey
**
**
Joey

Neme : Férfi

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:38

Ha ennyien mondják akkor biztos igaz. Én hiszek a többieknek.
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:39

Van ám róla kép XD Igaz a fél fejét napszemüveg takarja, de attól van CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 514184 xD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:40

Nem is csak rólam CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 280351 Nem én vagyok a nárcisztikus ×D Mindenki tett ám fel CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 483518
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:43

Nem, én nem CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 532108
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:46

Dee, rólad is van az az alvós kép, még ha csak a fejed fele látszik is xD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:48

Na akkor gyorsan megkeresek mindenkit kíváncsi vagyok ki, hogy néz ki.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 21:49

Hát de az az alvós Koffeey, az nem olyan mint ha rendes képet raktam volna fel ahol rendesen látszok XD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 22:13

Muhahaha CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 94350 találtam mindenkiről képet.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 23:11

Még rólad nincs CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 224699 XD Meg hát Dínóról normális xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeHétf. 14 Márc. - 23:14

De van a hátamról! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 574382
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 14:30

Rólam sincs normális, azon még volt közmunkásbajcom, azóta minden hétvégén leborotválom, de ez magánügy xD Meg amugysem szeretem magam fényképezgetnii, nemvaok olyan, hogy beállok a tükörelé és abban fotozom magam :)
Mér sztem ezek a nagytermetű szemcsik ujra divatosak. Bár már inkább az ilyen partiszemcsik vannak az élen.
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 20:59

Jaj, én meg úgy vigyorgok az enyémen mint aki szívott valamit ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 21:15

Kis témaváltás; :D

A Japán földrengés, előtt/után, durva @_@
http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 21:32

Sajnálatos dolog ami ott történt. Én is olvastam a témában nagyon sok dolgot de amit most le akarok írni az, hogy ezek a képek nagyon "jól" bemutatják mi történt én csak műholdas felvételeket láttam de ott is szembetűnő a változás a part szakaszon
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 22:55

Igen, én is sajnálom nagyon az embereket :/ Bár már kezdem enyhe túlzásnak érezni ami a neten "folyik", akárhova megyek, "Pray for Japan" képek fogadnak tömegesen... Jó jó hogy szörnyű dolog volt, és érezzünk együtt meg segítsünk, de én túlzásnak érzem... Nekem olyan képmutatásnak tűnik CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 22:56

Én is pont erre gondoltam >_> Kicsit sok már ez a "Pray for Japan"... Legalább ne mindenki ugyan azt írná rá. CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 23:11

Nem is az, mert oké, az a jelmondat, meg minden... De hogy tényleg minden kép, DeviantArt főoldalán is legalább 3-4 kép "Pray for Japan" abból a néhányból, meg Shuushuu-n is fellökik egymást az ilyen képek, annyian vannak, meg akárhova megyek, chat-en (pl UraharaShopnál) ez a téma... én is együttérzek és sajnálom őket, sőt, már adományon is elgondolkodtam, de attól szerintem nem fogom őket jobban támogatni, hogy mindenhova leírom hogy hú, én egész álló nap értük imádkozok, és lesem a híreket, és juj...
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 15 Márc. - 23:51

Persze stim, a média mindig felfúja a dolgot. Nem is egyszer jártam így, hogy mindenféle szörnyűséget írtak közben meg a fele meg sem történt.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 16 Márc. - 15:37

Megerősítem Draven állítását. Erről mi is tanulunk, hogy a media gyakran felfúlja a híreket. Általában újságogban, hogy könnyebben eladható legyen. Utána meg az újságban olvasottakat feltőltik a weboldalakra.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 16 Márc. - 15:42

Meg helyenként teletömik hülyeséggel :'D
Én például láttam egy erről szóló videót, amiben írta hogy rengetek elpusztult otthon. Hát nem igazán. :D Japánban direkt fölrengésbiztosra építették a házakat, ha akármi is elpusztult, az már csak a cunami miatt :D
Hülyeség, hülyeség hülyesééég >_>
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 16 Márc. - 15:52

Látod, jól csináltad, ha valami bizarr dolgot látsz a hírekben utána kell nézni. Én is rendszeresen megteszem. Például vannak megbizható oldalak, az ilyen hivatalos kormányi oldalak. Azokon csak az igazság van.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeSzer. 16 Márc. - 17:53

Engem nem kifejezetten a média zavar, sőt, nem is igazán látom hogy hú de tele lenne vele a tévé, max a híradóban, de arra még azt mondom belefér.
Én most konkrétan az emberek túlreagálásával kapcsolatban vagyok torkig, hogy hú, Japán, akkor úristen, és nem is szegény embereknek szól ez a sajnálat, hanem Japánnak, mert anime, mert manga, mert ez meg az... álszentség szerintem :/
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 22 Márc. - 21:31

Egyetértek az előttem szólókkal ˇˇ Szerencsére már kezd leülepedni a dolog....

És miért, miért kellett eljutnunk idáig? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 483323 *elkezdődött a zh időszak* Vasárnap beszélek telefonon nagy nyugodtságban egy barátnőmmel, és már épp köszönni akartam el, mikor megkérdezi hogy "Tanultál már valamit a zh-ra?" Na nálam ilyen kisebb agyfagyás ×D Ma zh-ztunk >,< Úgyhogy tegnap tanultam mint a gép, és még csak értelme sem volt >0< Azokat tanultam, amiket elmondtak gyakorlaton meg előadáson, hogy esélyes a zh-ra, erre azokból semmi nem volt benne CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 663779
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 22 Márc. - 21:33

Uff, az sz*r >_>

Látod, töltötted volna e hasznos időt itt a Szeján CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 73542 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitimeKedd 22 Márc. - 21:36

Mi tegnap írtunk zh-t, és egy szót nem tanultam, de még így is tudtam annyit, mint az eddig megkérdezettek kb 80%-a X'D Ami nem sok, de valahogy jobb úgy sötétnek lenni, hogy tudom hogy más is az ˇ-ˇ'
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 10 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: