꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:13 | |
| De végülis ők sem csinálnak mást, mint egy hetero pár. Ugyanaz a dolog... nem? xD Áthozott téma XD - Idézet :
- DJ Tobi írta:
- Most néztem meg a KidaRai topicot, a figyelmeztetésen tovább nem is mertem olvasni xD
- Koffeey írta:
- Pedig eddig semmi nem történt xD Meg tök vicces X) De hiába mondom Dínónak is, ő "homikat nem fog olvasni"... ez valami fiú védekezőösztön vagy mi ˇ-ˇ
- DJ Tobi írta:
- Nekunk ez olyan mint nektek, ha most én vagy bárki srác elkezdene leszbikus ikrekkel játszani ^^
- Koffeey írta:
- ...nekem nem lenne gond XD Mármint én elolvasnám :3 Ha fiúkkal tetszik, lányokkal sem fogom elutasítani X'D
- DJ Tobi írta:
- Ez LOL :'D Szavadon foglak xD
- Koffeey írta:
- Nyugodtan Yuri képeim is vannak a karikról, nem csak yaoi XD
- DJ Tobi írta:
- Én csak vicceltem, de látom te már előre felkészültél xD
- Koffeey írta:
- Én mindent kipróbálok X'D Egy esélyt megérdemel ˇˇ Ha meg nem tetszik, nem nézem többet xD De a yurival nincs különösebb problémám. Nem is rajongok érte, de nem égetném el máglyán XD És nem értem miért elfogadhatóbb mint a yaoi ˇ,ˇ Ez diszkrimináció ˇ-ˇ X'D
- Dínósbácsi írta:
- Senki se mondta hogy elfogadhatóbb, és hogy itt diszkrimináció lenne XD
Csupán arról van szó, hogy a hímek undorítónak találják a homoszexuális hímeket XD Ez a DNS-ünkben van, nincs mit tenni xD
- Shanna írta:
- Úúúgy örülök, hogy bejön nektek Kida ×,D Meg annak is, hogy sikerül úgy visszaadnom, ahogy elterveztem *3*
Nekem egyébként van erre a jelenségre egy elméletem ×D Kifejtem, ha nem gond Gondolom ti fiúk nem csak az anime-manga yaoi-t rühellitek, hanem alapból a meleg férfiakat. Mint akik a filmekben vannak, a főhősnő meleg barátja például, aki kezét feltartva, kényeskedő hangon látja el sz*rabbnál sz*rabb tanácsokkal, vagy a néhány, ezzel a témával foglalkozó filmben ábrázolt homik, akik szintén úgy viselkednek mint egy rühes plázacica. De ezek a melegek csak kicsavart képei a valóságnak ^^' Vagy teszem azt, a melegfelvonulás. A legtöbb férfi (tapasztaltam a közvetlen környezetemben) nagy hörrenéssel és anyázással veszekszik a tévére, mikor a melegfelvonulásról beszélnek benne. Ezt ÉN IS elítélem. F*szér' vonulnak fel? Én felvonulok talán, van hetero felvonulás? Nincs... De ezek a melegek is... szóval ezek olyanok, mint a "heterók közti aljanép", mint az izompólós gyökerek, a s*gghülye p*csák és társaik. Szerintem egy normális homoszexuálisnak eszébe sincs felvonulni. Miért is akarna, ha egyszer megdobálják, és csak azt éri el, hogy még jobban elítéljék? Szerintem még ők is szánalmasnak és felháborítónak tartják ^^' Nekem van egy homi barátom, és higyjétek el, a világ minden kincséért sem menne el felvonulni. És nem beszél úgy, hogy "cukcsi, szercsi, lájk, de csinike vagy", és nem lát el pasizási tanácsokkal a rózsaszín, szőrös, csillogós telefonján át. Nem öltözik latex-be, vagy pocivillantós, flitteres, átlátszós felsőbe. Értitek? ×D Persze nem mondom, hogy mindenki így képzeli el a homikat, de szerintem elég sokan ×D Sajnos... mert ezt mutatják D8 Illetve természetesen léteznek ilyen melegek. Ők vonulnak fel...
Kisregééény, bocsi ^^'
- DJ Tobi írta:
- Van hetero felvonulás is X'D
- Joey írta:
- Hogy is mondjam. Lényegében egyet értek Shannával a meleg témában. Mondjuk belém már kiskoromban belém táplálták a melegek iránti gyűlöletet, DE én azért próbálom magam egy kicsit megmásítani (na azért ne értsétek félre) vagyis próbálom elfogadni a melegeket kisebb-nagyobb sikerrel. De ahogyan azt Shanna is írta sajnos egy eléggé kifordított képet láthatunk a melegekről ha mondjuk egy hetero demonstrálja a dolgot. A leszbikus szálhoz annyit fűznék, hogy mivel én is a nőket szeretem ezért nemzavar ellenben a melegekkel. Ja és a nagy homofóbiával vigyázzatok mert rejtett homoszexualitást is jelezhet.
Szerk.: Amit az előbb a megbeszélésbe írtam, áthozom ide xD Van hetero felvonulás? O.O XD Okosabb lettem ˇˇ A melegfelvonulásos homikat én is elítélem amúgy, azok tényleg egy nagy szégyenfolt. Gusztustalan, akárcsak a nagy felhajtás ami körülötte van... Továbbmenve az elméleten, ez az oka szerintem (legalábbis része az oknak) hogy a fiúk mereven elutasítóak általában a yaoi-t illetően, a lányoknak meg általában nincs problémája a yurival. Leszbikusokról nincs ennyi elferdített kép, mint a meleg pasikról. Amit Shanna is írt, ez a kényeskedő p*csa effektus XD "A férfinem megcsúfolása", hmm? ˇˇ Vagy valami olyasmi xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:16 | |
| Hát ugyan az a dolog, csak máshol megy be x'D És ami azt illeti, én már a hetero-knál is megvetem az anált, szóval... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:18 | |
| Hát igen, de... de... máshol nem tud :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:19 | |
| Nem is mondtam hogy tud, csak hogy ezt tartom undorítónak. Azon a nyíláson csak kifelé kellene dolgoknak közlekedni! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 18:30 | |
| Kicsit 18+ a téma xD Nem baj :'D
Ez igaz xD De ezt senkinek nem kell végignézni, senkire nem tartozik xD Vannak undorítóbb dolgok is, amiket heterók is művelnek, bár az már fétis.... xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 20:10 | |
| Nekem személy szerint semmi bajoma melegekkel :^^: Se yaoi, se yuri terén sincs semmi ellenvetésem, de azért yaoit előbb ovlasok/játszok/nézek, mint yurit, de... azzal sincs különösebb bajom Nekem van egy leszbikus ismerősöm, és tök aranyos! És simán el tudok vele beszélgetni bármiről, és szerintem azzal ssemmi baj sincs, ha valaki a sajá neméhez vonzódik Feltéve, ha nem olyanok, mint az a leszbikus pár a bálunkon, hogy ott incselkedtek, meg nyalták-falták egymást | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 20:16 | |
| Nyáu, nekem nincs meleg ismerősöm XD Habár... volt egy osztálytársam, akiről úgy sejtettük az. Még általánosban. De nagyon kedves volt meg rendes, már bánom hogy anno kibeszéltük ^^' A gyerekek gonoszak... :/ A nyilvános nyalifali meg... heterók is csinálnak olyat XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 20:30 | |
| Hát Koffeey, akkor ha akarod, majd ha Jigoku-éknál leszünk, megismerkedünk a leszbikus barátjával Amúgy Koffeey, a gyerekek nem gonoszak, a gyerekek hülyék | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:10 | |
| A gyerekek kegyetlenek ˇˇ ×D
Dínó, a szex az szex, akárhogy is történik ×D A műfűtyi mivel természetesebb, mint a... másik? :P Á, na jó, ez már nem ide illő téma ×D Legalábbis nem ez a része >3> | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:26 | |
| De azt a heteroszexuális nők is használhatják, míg gondolom csak a homoszexuális hímek használják virslibejáratként a bélrendszerük kijáratát xD
Na jó, kezd felfordulni a gyomrom, ideje abbahagyni talán XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:28 | |
| Heteroszexuális párok is szokták análisan, ez sem szigorú homi-szokás xD De jóóóó, most már csitt tényleg ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:29 | |
| Igen, váltsunk témát XD Például a... nem tudom... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:32 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:34 | |
| Ja, azt én is láttam. >_> De csak azt, csak annak erejéig néztem a tévére :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Júl. - 21:34 | |
| Nyugodjon békében :/ Bár én nem hallottam egy számát sem (tudatosan), de azt mondják nagyon jó hangja volt. Kár hogy ennyire nem bírt leállni a droggal meg piával... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Júl. - 11:54 | |
| R.I.P ˇˇ De ki is ő amugy?? O.o Elolvastam azt a heteros, izét, meg yaoi-t amit Koffeey ide áthozott, ahogy ujra elolvastam kacagtam egyet, meg azokon is amit utána írtatok x'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Júl. - 11:56 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 17:53 | |
| Azóta már a TV-ben is mutatták :D Aha, humoros kis beszélgetés volt ez xD És ahogyan elképzelem... x'D Boldog Születésnapot kíván mano-nak a CseVi Csapata! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:13 | |
| Ugye milyen jó vizuális típusnak lenni? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:16 | |
| X'D Asszem ismét jön a perverz időszak a Szeján :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:21 | |
| Miért, mégis mikor állt le az az időszak? X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:22 | |
| Jah, hogy le sem állt xD Akkor csak én nem vettem észre, hogy jelenleg is benne vagyunk x'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:27 | |
| Néha csillapodik kicsit, de el soha nem múlik~ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 26 Júl. - 18:44 | |
| Mert az emberek (vagy legalábbis mi XD) perverzek. Ezzel nincs mit tenni | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|