꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 20:11 | |
| Ez jó XD
Mamám tud még egy olyan finom sütit :3 Fantasüti :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 20:16 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 20:22 | |
| Na én ezt úgy ismerem, hogy: "Csinálok neked két tojásból olyat, hogy 9 hónapig csak nőni fog a hasad" (A lényeg ugyanaz) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 20:26 | |
| Ez nagyon állat | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 20:29 | |
| Lol Draven, ez a verzió se rossz XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 21:58 | |
| - Koffeey írta:
- Mamám tud még egy olyan finom sütit :3 Fantasüti :D
Az milyen? *3* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:00 | |
| Tippelésre megmondom, hogy piskóta kis narancsal xD :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:04 | |
| Hát, süti, és van rajta Fantából készült zselé cucc, vagy mi XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:15 | |
| Majdnemhogy! Majdnemhogy eltaláltam! :D xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:18 | |
| XD Ilyen csokis piskóta az alja, aztán ilyen túrós (?) tejszínhabos réteg, a tetején meg Fanta-zselé :D xD Múltkor kólásat is csinált, de az nem volt olyan finom :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:19 | |
| Áhj leírjátok a receptet? :D Mert akkor mondom anyumnak, hogy husvétra készítsen :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:28 | |
| Aha, majd holnap elkérem tőle :D Nálunk is az lesz húsvétra xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 22:30 | |
| Hm nagyon szépen köszönöm :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 23:17 | |
| Hmmm ez a recept engem is érdekel, biztos díjazná a kicsi családom ha egy ilyennel lepném meg őket húsvétra. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 20 Ápr. - 23:46 | |
| Emlékszek, nekünk is meglepetésből csinálta mama még legelőször, és akkor mindenki furcsán nézett a sütire XD De kiderült hogy nagyon finom Akkor holnap hozok receptet XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 8:46 | |
| Üdv újra!! A mai napot egy moderátor felköszöntésével kezdeném. :) Boldog Születésnapot kíván Jigoku Mamomo-nak a CseVi csapata! ;) | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:07 | |
| Mai fontos témánk, Jigoku születésnapja alkalmából a Születésnap lesz. ki hitte volna...? :P A születésnapppal johetnek a kérdések, üzenetek. Na véleményem szerint a születésnap megünneplése nagyon fontos dolog, hiszen azt a napot ünnepeljük, mikor édesanyukánk életet adott nekünk. Mit gondoltok, lényeges ezt megünnepelni? Ajándékok a lényegek,szoktatok party-t rendezni? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:22 | |
| Hát persze, hogy lényeges megünnepelni! Ajándéék! Meg hát nem csak az ajándék persze Eleve az is, hogy egy éve tovább éled piciny életedet. 14 éve teszem jobb hellyé e bolygót! XD És 14-szer kerültem már meg a napot! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:27 | |
| Szerintem is jó dolog megünnepelni, és az ajándék is fontos ^^ Mondjuk én leginkább a pénznek szoktam örülni XD Sokan személytelennek tartják azt hogy pénzt adjanak szülinapra, de szerintem ezerszer jobb mint ha mondjuk vennének valami hülyeséget, amit úgyse használ az ember. A pénzből legalább azt vesz, amit akar... :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:36 | |
| - Dínósbácsi írta:
- 14-szer kerültem már meg a napot!
Juj erre én még nem is gondoltam. Nem azt ünnepled, hogy mikor szüledtél, hanem hogy hányszor kerülted meg a napot. Azért ez nagy szó, egy akkora csillagot megkerülni ;) Én úgy vagyok a pénzzel is, hogy nem szükséges, nincsenek olyan dolgok amiket meg akarok mindenáron venni. De azért erre-arrra szívesen elköltöm. Ezért is szoktam menni sokszor locsolni :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:49 | |
| Jaj én remélem hozzánk nem jön senki locsolni X'D Minden évben azt mondjuk nem agyunk itthon, de mégis megtalálnak >< xD
A pénz meg... hát én jelenleg fényképezőgépet akarok venni, valami minőségit, de az 40-50 ezernél kezdődik... egyben úgysem kapom meg, úgyhogy marad a pénz XD
Itt a Fantasüti:
Hozzávalók: ° 6 tojás ° 6 evőkanál porcukor ° fél dl olaj ° 1 dl tej ° 4 púpozott evőkanál liszt ° 2 ek kakaópor ° 1 cs sütőpor
° 25 dkg margarin ° 20 dkg porcukor ° 35 dkg tehéntúró
° 7 dl Fanta (vagy egyéb innivaló, lehet energiaital is, most éppen olyat csinál mamám XD) ° 2 tasak vaníliás pudingpor
"A tojásokat kettéválasztom és a sárgákat habosra keverem a porcukorral. Hozzákeverem még az olajat, a tejet, és a kakaóporral, sütőporral elkevert lisztet. Amikor már jól kikevertem, a tojások kemény habbá vert fehérjét is óvatosan hozzákeverem. Vajjal kikent tepsiben, közepes hőmérsékleten 15-20 percig sütöm. Addig jöhet a krém: a margarint, a porcukrot és az áttört túrót könnyű krémmé keverem. A tetejére pedig mázat főzök a narancsos üdítőitalból és a pudingporból. A kihűlt tésztára rákenem a túrókrémet, majd a majdnem hideg narancsos pudinggal bevonom az egészet." | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 9:58 | |
| Jesszus az már egy vagyon O.o Nemcsoda ha megtalálnak, kopognak ti meg mondjátok, hogy nem vagytok otthon, még jó hogy tudják, hogy otthon vagytok xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:08 | |
| De nem XD Előre szoktunk szólni, így néha el-el ejtjük hogy "Na, húsvétkor nem leszünk otthon", de azért is jönnek és csengetnek xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:15 | |
| Áhj, de lol, mi sem szoktunk beengedni senkit amugy, mindig levannak akkor húzva a redönyök, és ha kopognak akkor csöndbe van mindenki addig amig el nem mennek xD :D Képzeljétek el kedves vendégeim, és hallgatók! Hét elején jöttem be a stúdióba, és megkérdezték tőlem a portán, hogy Kisame-nak vagy Jigoku-nak lesz előbb a szülinapja. Még nem láttam a kiírást, hogy egyáltalán lesz-e szülinapos a héten, de teljesen üres arccal azt mondtam, hogy Jigoku-nak. Most ehhez képest, mikor majd megyek ki szünetre hihetetlen tudományos arcot vágva: Ugye mondtam... Azt majdn mondhatják, hogy ez a Tobi nagyon érti! xD Kis huleséget is bele kell vinni a napba xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|