꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:21 | |
| Hát lehet nekünk is az lesz, hogy nem nyitunk ajtót XXD Tobinak médium képességei vannak!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:22 | |
| Bezárjuk az összes zárat, reluxát, függönyt behúzzuk, és nem reagálunk semmire XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:22 | |
| Úgy kelle azt ;) Tényleg most ezt elmondtam lebuktattam magam én hülye, most így elég gáz lesz tudományos arcot vágni ehhez xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:31 | |
| Kikotyogtad a saját titkodat | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:35 | |
| Látod Tobi, még a saját titkaidat sem tudod magadban tartani XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:36 | |
| Akartam írni most erre egy mentő storit, hogy valahogy kivágjam magam, erre rezeg a telefonom a zsebembe, nézem kaptam egy üzenetet, mi van benne? 3500Ft a mobil készülékemre xD ;D Lehet, hogy kivolt kapcsolva a magyar adó, így csak mi hallottuk xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 10:43 | |
| Jaj a múltkor én is így jártam XD Sétáltattam reggel a kutyát tök kómásan, erre jön egy sms-em... nézem... 18.000 ft a számlámra... mondom he?! Honnan?! XXD Ösztöndíj | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 11:31 | |
| Közben Szeretnék Jigoku-nak boldok szülinapot kívánni. Szülinapomról annyit mondanék, hogy már jó pár éve nem tartom olyan nagy dolognak mint régen. Nálam annyiból áll egy szülinap, hogy összegyűlik a család egy adag süti esetleg torta mellett és csak akkor szokott leesni, hogy már ne vagyok 18. A másik a telefonfeltöltés sajnos én még nem jártam így pedig nagyon jó lenne mert már szövegel a telefon, hogy: Aktuális egyenlege 300 forint alácsökkent... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 11:33 | |
| Jaj, tényleg, én el is felejtettem mondani >< Boldog születésnapot Jigoku! Jigoku-apuka, tessék Jigoku-t felengedni Szejázni! | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 13:01 | |
| 1,) BOLDOGAT JIGOKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apudnak üzenjük, hogy a jó idő örömére és szülinapod alkalmából enyhüljön már meg a szíve!!!
2,) Tök jó lehet ez a Fantasüti 8D Lehet mi is csinálunk a hétvégén, és a tetejére majd teszüüüünk... Monstert >D
3,) Pénz vs ajándék... hát én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy megmondom kerekperec mi kell, aztán ha megveszik, megveszik, ha nem akkor pénzt adnak ×D
4,) Nem tudom... volt még valami? ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 13:02 | |
| Nekem gyakran pont akkor nincs ötletem, amikor jön a karácsony, szülinap, stb XD Szóval inkább a pénz | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 13:07 | |
| Jah Shanna még beszélgettünk a medikus érzékeimről vagy mi xD Jah hát inkább a pénz :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 21 Ápr. - 14:09 | |
| Erre még nem nagyon gonoltam xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Ápr. - 10:34 | |
| BOLDOG SZÜLIT KISAMÉNEK IS!!! :^^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Ápr. - 10:38 | |
| boldog szülinapot! :D Visszajöhetnél te is még | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Ápr. - 10:45 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 22 Ápr. - 11:05 | |
| Jaj elaludtam, így sajnos kimaradt a reggel 9órai téma ^^' De szülinapot kívánni még nincs késő, úgyhogy : Boldog Születésnapot kíván Kisame-nak a CseVi Csapata! :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Ápr. - 14:08 | |
| Majd meséld el milyen volt | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 23 Ápr. - 19:15 | |
| Akkor röviden. Tegnap 8-kor elmentunk inni 10-ig, mert mentünk Electro Party-ra. Jó volt, bár lehetett volna több csaj is. Hajnali 3kor értem haza, majd 8-kor már kkelhettem, mert mentunk egy bazinyag laktanyára paintballozni. 12-en egy pár hektár területen, jó sok hektár területen xD :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 15:33 | |
| Egyszer én is kipróbálnám a paintballt... biztos jó buli xD Am mi van mindenkivel?? >.> XD Tegnap óta hallani a bolhák köhögését is XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 16:43 | |
| Hát hogy is mondjam három napja folyamatosan főzésekre járok. Elsőnek én csináltam egy szürke marha burger sütés következő nap haveromnál marha gulyás főzés, ma meg bográcsozás mert hazajött az unoka bátyám Angliából. Úgyhogy ma már a sört is alig tudtam meginni így maradt a whisky-s kóla. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 17:44 | |
| Akkor kész mesterszakács leszel az ünnepek végére :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 17:47 | |
| Látod Koffeey nem te vagy az egyetlen szakács a Szeján xd:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|