꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Joey
**
**
Joey

Neme : Férfi

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 18:24

Egy biztos, hogy a szürke marha burgerral történelmet írtunk mert szerintem előttünk még más nem csinált ilyen. mondjuk az is úgy indult, hogy mire az megjelent (megjegyezem este 10-kor) az akinek hozni kellett volna a grillt az persze nem hozta így egyből indulás motorral a sráchoz persze ő is jött benzintyúkként (mögöttem ült) odaértünk felkapta a grillt és elindultunk persze ekkor már robogóval jött vissza én meg a saját motoromon. De csak egy gond volt, hogy mikor már megérkeztünk akkor jutott eszünkbe, hogy nem hoztuk a gyújtóbenzint a faszénhez. Mondom senni gond leszívok egy kicsit a motorból, de nem jött össze ekkor jutott eszembe, hogy valahol van a fűnyírónak is benzin félre rakva azzal meggyújtottam majd mikor már majdnem leéget a benzines faszén újra raktam már és ezután elkezdődhetett a sütés.
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 21:18

Holnap mi is grillezni fogunk, meg szalonnát sütni és bográcsozni, meg ilyenek, itt lesznek egy csomóan ×D Unokatesók, nagyiék, keresztszülők... már régóta össze akart ülni mindenki és most a húsvét jó apropó volt ×D Csak meg ne locsoljon az összes férfirokon T^T Mert a nap végére a hatszázféle büdi kölni keveredve a jó kis füstszaggal... hát olyan büdös leszek hogy én nem leszek képes megmaradni egymagam egy helységen ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 21:23

Mi is azt mondogatjuk, hogy hétfőn nem leszünk itthon, hogy ne jöjjenek Koffeey-ékat locsolni XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 21:34

Engem a szomszéd bácsi szokott néha, de ő komolyan veszi a dolgát... locsolócsővel vadászik CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 721836
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:23

Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:28

"Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a VV4 győztese és innentől blablastb~"

...bukta XD Szóval szerintem kamu... ilyet én is tudok írni, simán bele lehet magyarázni bármibe összeesküvés-elméletet ^^ Nem mondom hogy tuti valódi és nincs benne semmi rendezés, ki tudja. De na, szerintem hülyeség XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:30

Ja, ezt én is néztem XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:38

Ömm hát igen ×,D Én Olivérrel olvastam hasonlót még az elején, hogy Olivér beépített ember, és hogy el van rendezve hogy ő nyeri meg... hát ahhoz képest hamar kinnmaradt ˇ,ˇ'
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:43

Neten is folyton olvasom, mondjuk nem tudom mennyire igaz, hogy jaj hát x-re (aki épp kiesett) nem lehetett szavazni a végén, mert az jött vissza üzenetben... Oliék párbaján én szavaztam Olira a vége felé, és érdekes módon nem volt ilyen. Pedig ha valamelyiket, hát azt lett volna okuk manipulálni xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:45

Meg írta, hogy mondták neki, hogy buherálja meg a gépet, hogy ki jusson be. Ezzel már elárulta magát a stábon belül hogy ki ő, mert aki mondta neki hogy tegye meg, az tudja, hogy mondta neki, szóval... XD Na, hülyeség az egész XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:47

Nem, azt írta hallotta, ahogy mondták valakinek, nem? ×D
Mindegy amúgy, egyébként érdekes volt :) És furcsa, hogy az ilyenek annyira el tudják borítani az emberek agyát, hogy "Te úr isten, hát tényleg, hát fúú, hát jesszus, hát mi ez a sz*r, hát igaza van, hát ez f*s >C" ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 24 Ápr. - 22:49

Ja, mindegy XD Akkor is hülyeség XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 0:05

Ezek nagy butaságok, persze vannak köztük igazságok, de egy ilyet forgatókönyvel meg szövegekkel megrendezni majdnemhogy lehetetlen. ilyen egésznapos műsorok nem lehetnek megrendezettek. Bár érdekes, hogy a Béci Szandika párbaj elött 2 nappal Lilu mondta az összefoglalóban, hogy a nekedvalóban majd lehet találkozni Szandikával... :/
Szal nemtom, nem is szeretnék ezen nagyon agyalni. Ugyis mindjárt vége ;)
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 9:31

Zöld erdõben jártam, Zöld levelet láttam. Elszívtam! Bejött!
Majd KÉK erdőben jártam, ZÖLD ibolyát láttam, Szemészetre holnap mennék, de most még azért locsolkodnék... ;D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 10:20

Zölderdőben jártam véled
Kezem erre-arra téved
Úgy éreztem, nem vagy nedves
Meglocsolhatlak-e kedves?
CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 224699
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 10:22

Fel a szoknyát le a bugyit had locsoljam meg a... hajad.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 10:30

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Chibigiruno

A védelmezőm, aki hárítja a kölnit/vizet XD
Am nagyon jók a versek, jót röhögtem rajtuk CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 97745
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeHétf. 25 Ápr. - 23:20

Jaaaaaj, nekem Finch olyan hosszút mondott, hogy kb háromszor közbeszóltam, hogy "jól van már, locsoljál inkább" ×,D De végig mondta CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 483518
Jók nagyon amiket írtatok 8D
Az a chibiSakkun meg halálédes ×3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeVas. 1 Május - 0:01

Jókor jön vissza a netem CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 139263 Nem volt egész nap CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 483323
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeKedd 3 Május - 12:47

Éééééééééés...

A 6000-IK HOZZÁSZÓLÁSOM! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 580731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeKedd 3 Május - 12:50

Gratulaaaaaa :'D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimeKedd 3 Május - 13:00

Én még csak a felénél tartok ×D Na jó, talán 55% ×D
Gratu a hatodik... nem X-hez, de nem tudom mi a római ezres... M? ×D
*betol egy gurulós tálcán egy hatalmas tortát, rajta 6000 gyertyával*
Fújd el mind 8D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimePént. 6 Május - 16:16

Azta mindenit de lehagytatok! xD :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimePént. 6 Május - 21:35

Azért engem még jobban ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitimePént. 6 Május - 23:27

Azért te aktívabb vagy mint én, szal te is hamar "elcsípsz" xD :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 16 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: