꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 18:24 | |
| Egy biztos, hogy a szürke marha burgerral történelmet írtunk mert szerintem előttünk még más nem csinált ilyen. mondjuk az is úgy indult, hogy mire az megjelent (megjegyezem este 10-kor) az akinek hozni kellett volna a grillt az persze nem hozta így egyből indulás motorral a sráchoz persze ő is jött benzintyúkként (mögöttem ült) odaértünk felkapta a grillt és elindultunk persze ekkor már robogóval jött vissza én meg a saját motoromon. De csak egy gond volt, hogy mikor már megérkeztünk akkor jutott eszünkbe, hogy nem hoztuk a gyújtóbenzint a faszénhez. Mondom senni gond leszívok egy kicsit a motorból, de nem jött össze ekkor jutott eszembe, hogy valahol van a fűnyírónak is benzin félre rakva azzal meggyújtottam majd mikor már majdnem leéget a benzines faszén újra raktam már és ezután elkezdődhetett a sütés. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 21:18 | |
| Holnap mi is grillezni fogunk, meg szalonnát sütni és bográcsozni, meg ilyenek, itt lesznek egy csomóan ×D Unokatesók, nagyiék, keresztszülők... már régóta össze akart ülni mindenki és most a húsvét jó apropó volt ×D Csak meg ne locsoljon az összes férfirokon T^T Mert a nap végére a hatszázféle büdi kölni keveredve a jó kis füstszaggal... hát olyan büdös leszek hogy én nem leszek képes megmaradni egymagam egy helységen ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 21:23 | |
| Mi is azt mondogatjuk, hogy hétfőn nem leszünk itthon, hogy ne jöjjenek Koffeey-ékat locsolni XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:23 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:28 | |
| "Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a VV4 győztese és innentől blablastb~"
...bukta XD Szóval szerintem kamu... ilyet én is tudok írni, simán bele lehet magyarázni bármibe összeesküvés-elméletet ^^ Nem mondom hogy tuti valódi és nincs benne semmi rendezés, ki tudja. De na, szerintem hülyeség XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:30 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:38 | |
| Ömm hát igen ×,D Én Olivérrel olvastam hasonlót még az elején, hogy Olivér beépített ember, és hogy el van rendezve hogy ő nyeri meg... hát ahhoz képest hamar kinnmaradt ˇ,ˇ' | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:43 | |
| Neten is folyton olvasom, mondjuk nem tudom mennyire igaz, hogy jaj hát x-re (aki épp kiesett) nem lehetett szavazni a végén, mert az jött vissza üzenetben... Oliék párbaján én szavaztam Olira a vége felé, és érdekes módon nem volt ilyen. Pedig ha valamelyiket, hát azt lett volna okuk manipulálni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:45 | |
| Meg írta, hogy mondták neki, hogy buherálja meg a gépet, hogy ki jusson be. Ezzel már elárulta magát a stábon belül hogy ki ő, mert aki mondta neki hogy tegye meg, az tudja, hogy mondta neki, szóval... XD Na, hülyeség az egész XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:47 | |
| Nem, azt írta hallotta, ahogy mondták valakinek, nem? ×D Mindegy amúgy, egyébként érdekes volt :) És furcsa, hogy az ilyenek annyira el tudják borítani az emberek agyát, hogy "Te úr isten, hát tényleg, hát fúú, hát jesszus, hát mi ez a sz*r, hát igaza van, hát ez f*s >C" ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 24 Ápr. - 22:49 | |
| Ja, mindegy XD Akkor is hülyeség XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Ápr. - 0:05 | |
| Ezek nagy butaságok, persze vannak köztük igazságok, de egy ilyet forgatókönyvel meg szövegekkel megrendezni majdnemhogy lehetetlen. ilyen egésznapos műsorok nem lehetnek megrendezettek. Bár érdekes, hogy a Béci Szandika párbaj elött 2 nappal Lilu mondta az összefoglalóban, hogy a nekedvalóban majd lehet találkozni Szandikával... :/ Szal nemtom, nem is szeretnék ezen nagyon agyalni. Ugyis mindjárt vége ;) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Ápr. - 9:31 | |
| Zöld erdõben jártam, Zöld levelet láttam. Elszívtam! Bejött! Majd KÉK erdőben jártam, ZÖLD ibolyát láttam, Szemészetre holnap mennék, de most még azért locsolkodnék... ;D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Ápr. - 10:20 | |
| Zölderdőben jártam véled Kezem erre-arra téved Úgy éreztem, nem vagy nedves Meglocsolhatlak-e kedves? | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Ápr. - 10:22 | |
| Fel a szoknyát le a bugyit had locsoljam meg a... hajad. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 25 Ápr. - 10:30 | |
| A védelmezőm, aki hárítja a kölnit/vizet XD Am nagyon jók a versek, jót röhögtem rajtuk | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 3 Május - 12:47 | |
| Éééééééééés... A 6000-IK HOZZÁSZÓLÁSOM! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 3 Május - 12:50 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 3 Május - 13:00 | |
| Én még csak a felénél tartok ×D Na jó, talán 55% ×D Gratu a hatodik... nem X-hez, de nem tudom mi a római ezres... M? ×D *betol egy gurulós tálcán egy hatalmas tortát, rajta 6000 gyertyával* Fújd el mind 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 6 Május - 16:16 | |
| Azta mindenit de lehagytatok! xD :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 6 Május - 21:35 | |
| Azért engem még jobban ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 6 Május - 23:27 | |
| Azért te aktívabb vagy mint én, szal te is hamar "elcsípsz" xD :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|