꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 7 Május - 9:04 | |
| Ha nyeregeben akarsz maradni, aktivizálnod kell magad Tobi XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 7 Május - 9:13 | |
| Én már letettem a hsz versenyről, volt egy idő mikor én vezettem nem is kevéssel :D De próbálom tartani a lépést ;) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 7 Május - 9:43 | |
| Nem baj, ha versenyben vagy még ha nem, maradjál aktív! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 7 Május - 14:36 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 21:10 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 21:13 | |
| Meglepődtem, azt hittem Jerzy a harmadik >< Pedig én már Évát akartam hogy nyerjen D: De akkor mostmár... hajrá Alek!! X3 ...deakkoris szegény Éva >< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 21:22 | |
| Hát... csak neeem XD Á, de Évaa >< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 21:28 | |
| Hát ha Jerzy nyeri meg akkor... akkor... nem tudom XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 21:49 | |
| Hát ha más nem is, én biztos dobok egy hátast ×D Nem jó értelemben ˇ^ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 22:00 | |
| Na, azért Alek vezet, megmutatták XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 22:33 | |
| Na jóóól van, Aleeeeek 8D Hogy örült :'3 Örülök nekiii~ :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 22:35 | |
| Ja :D De nem szomorú ez, hogy habár ő nyert, mindenki "otthagyta"? XD Kezdték sokan, egyre többen "hagyták el", és most ott ácsorog egyedül a villa közepén... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 8 Május - 22:47 | |
| Hogy örült neki, kis dilis fejével :'D Aranyos volt ^^ És hát lehet hogy egyedül maradt, de kellett az, hogy felfogja a dolgot XD Utána agyonszeretgették úgyis :3 | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Május - 20:38 | |
| Hello hello mindenkinek. Nem tudom hiányoltatok-e vagy sem de újra itt vagyok. Sajnos a múlt hetem eléggé zsúfolt volt (szakdoga, vizsgák stb.) és így nem igazán tudtam itt lenni. De újult erővel ismét belevetem majd magam az itteni életbe. Ha vannak lemaradásaim azt igyekezek minél hamarabb pótolni. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Május - 21:24 | |
| Én hiányoltalak, épp ma mondtam Dínónak hogy de rég jártál erre D: De örülök hogy már vagy :D Hogy sikerültek a szakdogák meg a vizsgák? :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Május - 21:48 | |
| Mondjuk úgy, hogy még csak most jön a neheze. Mert mára kellett volna leadni a szakdogás és még kell 5 oldal meg még be is kell köttetni. A vizsgákról annyit, hogy ma volt egy gépelemek vizsgám amin olyan jókis kérdések voltam a tesztben, hogy csoda ha átmegyek ezen kívül lesz egy vizsgám kedden pénzügyből és kommunikációból azután még egy vizsga vállalati gazdaságból és utána már csak a szakmavizsgám van júniusban ha jól emlékszem akkor "csak" 20 vizsgám lesz kb 10 napba sűrítve. Úgyhogy mondjuk úgy, hogy bár bent vagyok az alagútban de legalább látom a fényt a végén. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Május - 21:51 | |
| Ú, hát sok sikert! >< Nekem is most jön a vizsgaidőszak, délelőtt vettem fel a vizsgákat. Meg hétfőn megyek alpótra makroökonómiából mert nem sikerült a zh-m DX Utána május 20. utánra pakoltam őket szép sorban... Addig tanulás van, de legalább már itthon leszek | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 13 Május - 22:03 | |
| Én is annak örülök, hogy végre nem kell mennem suliba, mert az igazat megvallva én már nagyon untam de olyan szinten, hogy ha még egy évet le kellet volna húznom mondjuk akkor ott hagytam volna a sulit. De ha már idáig eljutottam csak befejezem. Valahogy én már jobban várom a melózást nekem az jobban bejött ezalatt a pár év alatt. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 14 Május - 20:17 | |
| Szorítás van mindenkinek! :D Nekem is eljött a vizsgaidőszak ×D Bár én szabadon hagytam magamnak két hetet és hülye módon besűrítettem júniusra mindent ×,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Május - 15:59 | |
| Hát ez a hét... vagyis hát az utóbbi hét... nem igaz DX Eleve hogy vizsgaidőszak van... de két tárgyból megtagadták az aláírást hiányzás miatt (jó... megértem... beteg voltam szinte egész félévben xD), kiderült hogy holnap van egy vizsgám, meg hogy szombaton is... meg fizethettem kettőért ami tavaly nem sikerült >< Meeeeg ma ellopták a biciklimet T.T Amit... igaz szinte nem is használtam, de azért szerettem D: Ja, meg anya hozott még egy adag jogi angol szöveget hogy fordítsam neki... xD Nagyon elég lesz máááár....... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Május - 16:06 | |
| Hát igen... XD Ahhoz képest én meg már a harmadik ötösömet zsebelem be a héten Holnap is fogok egyet valószínűleg, meg még a héten valamikor versélt, szóval.. háhá XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Május - 20:04 | |
| Együtt érzek veled Koffeey. Sajnos tudom én is mikor az egész nap ilyen. Mondjuk én most nem panaszkodhatok, ma volt egy vizsgám és mivel tudtam, hogy milyen a tanárnő nem tanultam sennit. Az egész vizsga úgy zajlott, hogy egymással megbeszéltük, lelestük egymáséról, megkérdeztük a tanárnőt, hogy akkor mi a válasz stb. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Május - 20:07 | |
| Mikor előző félévben voltam gazdpszichóból vizsgázni, akkor mellettünk fogyasztói magatartásból írtak, így fel volt osztva a terem, és az ő tanáruk is odament mindenkihez, kérdezte hogy na mit nem tudsz, megmondta a választ xD Mármint a fogymagosokhoz... a mi tanárunk bent se volt... XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|