꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:18 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:19 | |
| Egyébként szeretek este sétálni XD ...ha van velem még valaki xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:20 | |
| Én még társaságban is besz*rok a sötétben XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:23 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:25 | |
| Hát én nem tudom... én annak azonosítottam, de mit tudom én X'D ÉN NEM Csak a csúnyáktól, amik a sötétben rejtőznek X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:26 | |
| Osztálykiránduláson, vak sötétben zseblámpával egész osztállyal tanárok kíséretében kimentünk a tóhoz az erdőn át, nos... mondanom sem kell, be voltam sz*rva XD Habár tudtam hogy úgysem történik semmi, de akkor is XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:31 | |
| Én is nagyon félek, pl addig nem lehet villanyt lekapcsolni, amíg én ágyban nem fekszek, alvásra készen ×D Szóval legalább az ágy fölötti kislámpám mindig ég, és ahhoz csak fel kell nyúlnom lefekvés után ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:32 | |
| Na hát egyedül én is félek, de ha már 1 ember van melletted, akkor legalább van kire számítani :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:33 | |
| Ha van tényleg legalább egy valaki velem, akkor én se félek már annyira, mert ... hát mert tényleg nem vagyok egyedül XD De tényleg nem a sötét a gond :3 Hanem a sok beteg pszichopata akikről hallani a tévében X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:34 | |
| Hát, én mindig XD Mondjuk én nem a beteg pszichopatáktól XD Én néha az éjszakai eget nézve is félek, annak ellenére hogy semmit se látok belőle XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:36 | |
| Nekem a mumusok is kint, igen... de maga a sötét is, baromira félek tőle ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:37 | |
| Mumusok kint? Nekem idebent a házban is XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:38 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:39 | |
| Na nem beszlek többet ilyelyenekről, mert nemfogok tudni aludni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:42 | |
| Valamint én rendszeresen félek attól, hogy a sötét szobában áll valami... ijesztő... dementorhoz hasonlító izék XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:43 | |
| Valkűrúr Finch XX'D Én is úgy vagyok amúgy hogy ha beszél valaki valami félelemről, én is elkezdek attól félni XD
Egyszer osztálykiránduláson pl hárman voltunk lányok egy szobában, két barinőm aludt a franciaágyon, én meg a harmadikon, és már tök sötétbe, csendbe beszélgettünk még. És feljött, hogy a Viki hogy fél, hogy bejön valami, meg minden, erre mondom már én is baromira félek XD Úgyhogy áthívtak oda, hogy aludjunk hárman XD Jó, de beszéltünk tovább, hogy ő már ki se meri nyitni a szemét, mert mi van ha ott áll valaki az ágy sarkában egy késsel és NÉÉÉZ? DX Na, onnantól én is ott láttam valakit, és ki se nyitottam a szemem XD Addig fajult, hogy villanyt kapcsoltunk és úgy aludtunk ˇˇ' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:46 | |
| Én még gyakran fogmosáshoz menet félek az előszobán át menvén attól, hogy valaki a bejárati ajtó túloldalán áll XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:49 | |
| Én még a hangoktól... ha hallok valamit, akkor az biztos az hogy valaki bent van a házban...... ._.' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:51 | |
| Ja XD Ezért szeretem ha megy a TV, akkor nem hallom ezeket, ha igen, akkor meg "Biztos a TV volt" XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:52 | |
| Nálam ez a "biztos a kutya volt" meg "biztos anya felkelt" meg "csak a szél", de azért rettegek mint egy ovis ×,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:54 | |
| Én is sokszor hallok valamit bentről, akkor "biztos a kutya volt" és akkor nézem... "A kutya itt van mellettem " | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:55 | |
| XXXXXXD LOL :'D Ezért olyan "vicces" mikor a hűtő... kattan egyet, vagy valami kattan egyet a konyhában xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:58 | |
| Erre jó még az éjszakai zenehallgatás fülhallgával ×,D Akkor tuti nem jön be zaj ˇˇ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|