꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 0:01 | |
| Igen!! XD Én is azt szoktam, de Dínó mindig leszól hogy mit vagyok ilyen zenefüggő ˇ-ˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 0:04 | |
| Mert mi az hogy te zenevédelmet állítasz fel magad körül, míg engem felfalnak a dementorok XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 0:18 | |
| XXD A zene az én izém... patrónusom XP Amúgy meg... hallgass te is, probléma megoldva ˇˇ XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 10:04 | |
| Még jó, hogy időben elmentem aludni, ahogy visszaolvastam elég bizarr félelmekre fajultak a dolgok, most így reggel nem ilyesztő olvasni, de ha ezt este, pláne éjfélkor, hát lehet nem mentem volna el aludni, inkább fenntmaradtam volna reggelig, míg fel nem jön a fényes napocska xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 14:17 | |
| Tiszta érdekes dolgokról beszéltetek. :D Hát, én szeretem a világűrt, mert érdekes. ^^ Viszont nekem is vannak fura dolgaim... PL. ha felnézek az égre nappal(Este még nem próbáltam) Akkor olyan furcsán nyomasztó érzésem lesz... :( |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 14:21 | |
| Olyankor olyan picinek érzi magát az ember 8D Elveszik a hatalmas messzeségben... @,@ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 14:24 | |
| Én is könnyen elalszok amúgy. Most is könnyen elaludtam XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 15:19 | |
| - Shanna írta:
- Nyomolvasó vérnyulakkal, Tobikereső cickányhódokkal, fényeseszű barlangi trollokkal, Sai-al, láberesztős tengeri piócákkal és szagtudós szarkamadárral!!!
És ezeket most Joey után is el lehet küldeni! :O Én vasárnaptól eltűnök pár napig, ezeket nem kell utánam küldeni. XD |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 15:23 | |
| Vasárnap én is eltűnök, előreláthatólag egy hétre, hacsak nem rugdosok fel pár olasz s*gget hogy gyorsabban, gyorsabban azzal az akármilyen szerelés/építéssel ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 15:45 | |
| Éééés akkor hétfőtől én és Dínó is eltűnünk csütörtökig, addig nem igazán lófrálunk majd errefelé XD
| |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 16:09 | |
| de sok félelme van mindenkin nekem egy volt anno a sötétség de azt táborban erdei bátorságpróbánál le kellet gyűrnöm idén meg egyedül rohangáltunk az erdőben mert mi ijesztettünk vicces volt :P
mindenki megy el? :O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 18:51 | |
| Én csak szerdától fogok eltünni, jövő vasárnapig, szal no para, nem kell utánam küldenetek az elhangzottakat ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 5 Aug. - 20:40 | |
| Ez a jövőhét igen csendes lesz XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 0:41 | |
| Na látom jó kis témát találtatok ki. Én speciel imádom nézni éjszaka az eget. Főleg cigizés közben. Szinte úgy érzem, hogy magába szív. Két dolog van amitől lényegében félek az egyik a pókok mert araknofóbiás vagyok de próbálom magam képezni. A másik amitől irtózom az pedig a tömeg (sajnos ez ellen még nem találtam ellenszert) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 9:20 | |
| A tömeg nekem is necces :/ Bár nem mondom hogy félek tőle, de... hát nem szeretem ><
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 10:36 | |
| Szerencsére a pókoktól nemfélek, viszont a tömeget én is utálom, félni nem félek tőle, csak nagyon idegesít, ahogy mindenki egymás sarkán lépked, a másik menne de az előtte haladó kakasléptékbe lépked...áh nagyon ki tud borítani engem... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 11:26 | |
| Jaj azt én is utálom... >< Esküszöm már sokszor ott tartok,hogy ha még egyszer nekem kell kikerülnöm valakit, akkor fogom és felrúgom Azért nem igaz már hogy senki nem bír engem kikerülni, csak én kerülgessek... Meg mikor ez a ribicsirke csapat fogja magát és megáll az út közepén, aztán még neki áll feljebb hogy csúnyán nézek rá | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 12:07 | |
| Ja, azok az idióta pirított r*bancok -.-" Meg amiket ma is láttunk, majdnem elüti őket a kocsi mert bemennek az útra, aztán nekik áll feljebb hogy ledudálják őket | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 12:07 | |
| ribicsirke xD Előszőr ugy képzeltem el, hogy kicsi csibék állnak az út közepén x'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 12:15 | |
| Hát... olyanok is XD Megállnak és csipognak >< | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 22:06 | |
| Huuh de agresszívak vagytok! | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 22:23 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 22:53 | |
| Hát Shanna elvileg úgy kellene viselkedni ahogy azt te leírtad. De személyes tapasztalataim és a látottak alatt kijelenthetem, hogy ebben a világban csak két dolog miatt lehet lovagiasság. Az egyik ha a férfinek "muszáj" (feleség, nő a főnököd, stb.) a másik ha valamit el akar érni (bármi is legyen az az udvariasság segít elérni a célt) Persze vannak kivételek én csak a döntő többség viselkedését írtam le. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|