꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:09 | |
| Ó bár ne tettem volna fel a kérdés és bár ne olvastam volna el a megjegyzést. Felejteni akarok felejteni!!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:10 | |
| Ne izgulj, a kommandósok talán törlik az emlékeidet XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:11 | |
| Ha ki akarják törölni a memóriádat, és ujra be akarnak üzemelni uj emlékekkel, gondolatokkal, írj valami emlékeztetőt a Szejáról, nehogy elfelejtsd :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:11 | |
| Írd gyorsan alkoholos filccel a homlokodra XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:12 | |
| - Shanna írta:
- WHAT HAD BEEN SEEN, CANNOT BE UNSEEN!!!
^ Ez!! XXXXXD Kész XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:13 | |
| Na és az idegenekkel ki hogy áll? | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:14 | |
| Szerintem van rá esély, hogy vannak bár én nem ilyen E.T.-s ufóra gondolok hanem olyanra mint az Alien-ben. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:15 | |
| Mert én is hiszem, sőtt, biztos vagyok a létezésükben. Kinézetük lehet akármilyen. Az a bolygó körülményeitől függ. De amennyi naprendszer van, biztos hogy van élet rajtunk kívül máshol is!
Lol Shanna XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:17 | |
| Tudjátok, amiket a TV-kben látunk ilyen filmeket, csak az emberek agyszüleménye, az össze ember ugy képzeli el őket mint egy embert, vagyis hasonlóan ábrázolja őket, meg úgy keresik az életet az űrben, mintha csak ilyen földtípusu bolygón tudnának megélni, lehet van ilyan igen életforma melynek nincs szüksége oxigénre az életbenmaradáshoz. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:18 | |
| Shanna XD
Én nem mondom hogy nem léteznek, azt se hogy igen..... csak azt hogy ki tudja xD Nincs róluk elképzelésem sem. Ha vannak is, én nem gondolom hogy feltétlenül csészealjaznak meg szuperinteligensek... miért lenne muszáj annak lenniük? D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:19 | |
| Mert egy gyöpödt agyu rendező ugy találta őket ki -.- | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:19 | |
| Hát, szerintem az életműködésük hasonló lehet, kell valami amivel energiát nyerhetnek (mint nekünk az oxigén és az étel). Inkább a kinézetük az ami más lehet. De valószínűleg az is hasonló. Két szem a távolságok felismeréséhez. Két orrnyílás a szagokhoz, két fül hangok irányának felismeréséhez, stb. :D
Amúgy az hogy csészealjban vannak meg ezek a zöld lényes elképzelések a Rosewelt-i (vagy hogy kell írni) UFO lezuhanásnál terjedtek el. Ott láttak ilyet, azóta van ez az elképzelés. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:20 | |
| Látod te is így képzeled el őket, de csak azért mert neked , meg minden földi lénynek ezek a létfontosságú dolgok, az nem jelenti azt, hogy más idegen életformának is... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:21 | |
| Lehet hogy még a dinoszauruszok korát élik, ott az lett az uralkodó. Vagy a pockok a főemlősök ×D Vagy ki tudja. Én sem hiszek ebben a hyper sci-fi cuccban ^^' | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:22 | |
| Egy biztos, hogy ahogyan azt Díno is írta nagy rá az esély, hogy vannak hiszen mi is itt vagyunk és rengeteg galaxis van a miénken kívül. Az emberi ábrázolással pedig teljesen egyet értek. lehet,hogy pl. gáz állapotúak vagy lehet,hogy nem látjuk őket stb. Ahány bolygó annyi fajta variáció. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:22 | |
| Hát lehetséges. Csak mivel itt így alakult ki az élet, ebből gondolják/gondolom, hogy így működik az élet. >_> Nem tudom működhet-e máshogy, lehet.
Végül is lehetnek ugyan olyan fejlődési szintben mint mi, lehetnek fejlettek, vagy lemaradottak. Ki tudja :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:25 | |
| Rengeteg a variáció, minden egyes lehetőségnek is több ága lehet, melyeken el lehet indulni... Az biztos, hogy nem vagyunk egyedül ebben a folyamatosan táguló világegyetemben! :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:25 | |
| Ezzel az emberi hasonlósággal kapcsolatba. Lehet nincs semmi olyan szervük mint nekünk akár az is lehet, hogy úgy táplálkoznak mint a növények fotoszintetizálva és telepatikusan beszélnek stb. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:27 | |
| Azt nem tudom lehetnek-e például gáz-halmazállapotúak, elvégre akkor... nem lennének összetartva, szétesnének XD Valószínűleg több fajta is van, több galaxisban. Szóval tényleg akármilyenek lehetnek. Teljesen különbözőek lehetnek, a bolygó körülményeihez kötődve. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:28 | |
| Lehetnek gáz halmazállapotúak, nembiztos, hogy minden galaxisban ugyan azok a fizikai törvények. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:29 | |
| Hát, mondjuk én azt nem állítanám hogy lehetnek mások a fizikai törvények :D Szerintem azok... úgy vannak és kész XD | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:29 | |
| Ugyanígy a gáz halmaz állapot lehet náluk akkora a gravitációs vonzás, hogy szilárd anyag is lehet, bár asszem ez inkább az atmoszferikus nyomáshoz kapcsolódik de lehet, hogy tévedek. | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:31 | |
| Nana a fizika is valami szinten relatív, Talán az egyetlen ami nem az a matek, hiszen ha valamit megfelezel az kétféle akárhogy is nevezik. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|