| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:31 | |
| Amúgy más fizikai törvényeket még azért nem hiszem hogy lehetnének másmilyenek, mert minden bolygó/csillag amit megfigyelünk ugyan úgy alakul ki, pusztul el, stb. Nem hiszem hogy lehetnének akármilyen módon is mások a fizika törvényei. Ha azok lennének, akkor a különböző galaxisok máshogy néznének ki, viselkednének, stb. :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:33 | |
| Nem feltétlenül a fizikai törvényeknek kell másnak lennie, lehet hogy csak a más körülmények miatt mások az élőlények. Bár én ehhez egyáltalán nem értek... fizika, kémia... ugh xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:34 | |
| Én is ezt mondtam, hogy a bolygók körülményeitől függnek. Ha durvább a bolygó, akkor a rajta lévő élőlényeknek vastagabb védőrétegük van, gravitáció mértékétől függhet a magasságuk, stb. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:34 | |
| Annyi a válaszra váró kérdés, amiknek megválaszolására egy emberi élet igencsak kevés... | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:35 | |
| Ezért szeretem nézni a Discovery-t, ott sok mindent meg lehet tudni |3 | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:37 | |
| Meg a National Geography-n is sok ilyen van :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:37 | |
| | |
|
| |
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:38 | |
| Jah azt én is szeretem de nagyon. Ja jut eszembe ha már univerzum stb. múltkor láttatunk egy hullócsillagot cigizés közben, de nagyon jól nézett ki zöld volt a csóvája meg a hullócsillag maga is és miután eltünt még láttuk a csóvát egy ideig (bár szerintem azt a retinánk okozta) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:39 | |
| Mi is láttunk egyszer, osztálykiránduláson, kirázott tőle a hideg Bár már meséltem egyszer :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:41 | |
| Jah vannak érdekességek, pl a csillagképek, a Göncöl szekéren még mindg csak ámulok, pedig minden este látom ha nem felhős az ég, és mégis mindig érdekesnek találom :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:44 | |
| Amúgy ugye az előbb szóba hoztam, hogy nem hiszek az időutazásban :D Én ezt egy egyszerű indokkal meg tudom magyarázni: Ha lehetséges lenne, már visszajöttek volna |D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:46 | |
| Lehet már visszajöttek csak nem tudsz róla, néha nézd meg nem-e követ a jövöbeli éned, és neme vigyáz rád :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:47 | |
| Majd néha hátra fordulok az utcán, hátha néz engem XD | |
|
| |
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:48 | |
| Meg ráadásul ki tudja milyen következményei lennének ha valaki visszajönne. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:51 | |
| Bizonyára tudják :D Amugy tudtátok, hogy a 2. Világháborút eredetileg a Németország nyerte meg, csak 2063 környékén már mindenféle természeti csapás akarta elpusztítani a földet, ezért egy tudós visszaküldött a múltba pár speciális osztagot, hogy megváltoztassák a multat, ezért vagyunk igy ott ahogy. | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:52 | |
| Ez volt a Mortyr nevű játékban, nem? XD | |
|
| |
Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:52 | |
| Na ez nekem új. De ha te mondod. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:53 | |
| Mortyr-ban? Van ilyen játék? :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:54 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:55 | |
| Akkor innen ismertem ezt a sztorit. Kakuzu most kettétörtél bennem egy valóságnak tűnt elméletet... XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:56 | |
| | |
|
| |
Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:56 | |
| Gyanús nagyon gyanús | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:58 | |
| Pedig már jelöltetni akartam volna magam egy díjért... xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:58 | |
| Látod, akkor még jó, hogy ezt tudattam veled, mert különben ott tudtad volna meg XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 23:00 | |
| Most elhárítottál egy nemzeti megszégyenülést xD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
|
| |
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|