꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 21:45 | |
| Igen, majd leszúrjuk | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 21:48 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:00 | |
| Kígyóhal! Neten nem találtam rá, de Discovery-n vagy hol hallottam róla >_> Kimászik a vízből, három napig is elvan nélküle, embert is eszik feltehetőleg, az USA több milliárd dollárokat ölt bele hogy megakadályozza | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:04 | |
| Olyan mint abban a cápás filmben az a génmanipulált cápa, ami ki tud mászni és lábat növeszt, és még a létrán is felmászott ésésés nem tudom, nem emlékszek, kicsi voltam még mikor láttam és féltem elaludni utána Szóval... értitek ˇˇxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:06 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:16 | |
| Ez... kicsi ahoz hogy embert egyen xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:19 | |
| Oda van írva, hogy van nagyobban is ˇ^ˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:20 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:21 | |
| Na, ez az! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 22:24 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 26 Május - 23:09 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 28 Május - 15:14 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 29 Május - 11:14 | |
| Úgy tűnik az iskola vége betett mindenkinek. Vagy mindenki tanul mér az utolsó hajrában vagy már mindenki pihen. Sajnos én az első verzióba tartozom. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 29 Május - 11:42 | |
| Én most fogom elkezdeni azt a verziót xD Ez a hetem még "szabad", de aztán hétfőn-kedden vizsga, utána azutáni héten szerdán, aztán kedden... meg lesz még 25.-én, meg még egy, ami nem tudom hogy lesz, még ki se javították, addig meg fel sem tudom venni újra >< (MErt tuti nem sikerült kedden xD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 2 Jún. - 18:47 | |
| Sziasztok, elnézést kérek a hiányom miatt, de nem tudtam fellépni az oldalra, az okot nemtudom, és abban is biztos vagyok, hogy Koffeey nem bannolt, szóval nemtudom miért nem tudtam. A gépet is formatáltam, azt csak ma engedett végre belépni ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 2 Jún. - 19:48 | |
| :O Nem tudom mi lehetett S*ggberúgom a rendszert *nem mintha képes lenne rá* De örülök hogy visszaengedett | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 2 Jún. - 20:09 | |
| Nahát, ez érdekes :O Remélem többet nem fog előfordulni @_@ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 3 Jún. - 15:20 | |
| Azt én is nagyon remélem :) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 3 Jún. - 21:00 | |
| Én is, és örülök hogy elmúlt, akármi is volt ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 4 Jún. - 10:09 | |
| Az utobbi hetekben amugyis bénázik a gépem, van, hogy ügyködöm a gépen, és elmegy a monitor, pedig aktívan mozgatom az egeret, de semmi. Volt, hogy magától ujraindult bekapcsolás után. Minden féle vírusírtoval már végigvizsgáltam a gépet, de semmi sem volt rajta. Net gyakran lassuzik de azt még eltűröm ^^' De azt képzeljétek el, hogy a mostani gépem már 11éves, ha nem több...Szóval nem is csodálkozom már ilyeneken :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 10:44 | |
| A mi régi gépünk is hasonlókat csinált egy darabig... valami boot-vírus is volt rajta, de aztán elméletileg az adatlappal volt valami..... hát.... már nem működik | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 10:54 | |
| Hóha akkor nemártana nekem is beújítani egy újat ^^' Képzeljétek el, ma reggel beírtam a google-be, hogy Naruto Szeja és kiadta Koffeey nevét, a Szeját, meg ilyen Jigoku sajátkaraktereit :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 11:17 | |
| Oh, még ilyen izét... ezt a kereső találatot is ad ki :D XD Tudjátok, ezt az izét... lenyíló ablakot ahogy pötyögöd be a szavakat XD Meg a Nincs itthon a macska, cincognak az egerek küldit adta még ki XD Ja, és szerk.: Nem tudom hova írni XD Ma néztem hogy kell nyakkendőt kötni :O http://www.oltozekbt.hu/_user/browser/Image/nyakkendo_kotes_2_1_1.jpgKi is próbáltam magamon XD Sikerült, bár kicsit béna lett... minden tiszteletem a nyakkendőben közlekedő embereknek ˇ,ˇ Korunak is ˇ,ˇ X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 15:22 | |
| Nekem is kell majd nyakkendő ballagásra @_@ xD
Amm a fura gépekhez hozzáfűzve, az én gépem akkor szokott besértődni, ha újra indítom az újraindító gombbal :'D Újraindul, de nem hozza be a Windows töltő képet és a képernyőt, csak zúg fekete képernyővel XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 15:41 | |
| A nyakkendő egy ijesztő dolog ×,D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|