꧁ Otthon vagy ꧂
CseVi Rádió (FM 104.6)
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 16:12 Haruhi is majdnem megfosztotta vele Koru-t az életétől XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 5 Jún. - 16:24 Jaa, igen ×D Majdnem lerángatta vele a fejét a helyéről 8'D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Jún. - 15:45 Facebook-on találtam...Piszok karakter tolvajok!
:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Jún. - 15:47 Looool, hát hogy néz ez ki?
Biztos látták itt, és lekoppintották
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Jún. - 15:49 Jónagyot néztem xD Még a karakteremet is elcsúfították, hogy ne látszodjon annyira a koppintás...
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 9 Jún. - 16:32 Jaj, úgy vigyorogtam ezen... XD Fájt T.T Fáj ha mosolygok a fogam miatt xD De akkor is... xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Jún. - 22:35 Már jobban, már csak néha érzem meg XD Végül is nem a fogam volt ami nagyon fájt (az csak 1-2 napig), hanem hogy teljesen kidörzsölte hátul az ínyemet, és aztán ha az hozzáért valamihez, az fájt nagyon xD És de jó nektek *,* Hogy mentek? Mármint kivel? xD Mi is megyünk majd Siófokra ha minden igaz, július második hetében talán :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Jún. - 22:51 Úúúú, az még rosszabb lehetett D: Az azért seb, na ×D Szegény >< De akkor már nem fáj? ^^' Éééés úgy néz ki, hogy úgy mint tavaly, csak ketten :P De lehet anyáék is jönnek, ha apa tud szabit kivenni ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Jún. - 23:47 Nem, már szerencsére nem XD
És még mindig de jó nektek!!
Én is szívesen elmennék egyszer *-*
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 13 Jún. - 23:53 Majd csináljatok képeket, és kérünk róla beszámolót!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 15 Jún. - 10:12 Koffeey, és akkor jössz majd hozzánk?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 15 Jún. - 13:08 Igen, szeretnék *-* Meg te is jöhetnél hozzánk *.* Anyum azt üzeni, hogy akár egy hétre is nyugodtan
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 17 Jún. - 21:41 LOL de csend van emberek XD Mondjuk megértem ˇˇ
Még egy hét, és vizsgaidőszak vége
És akkor részemről én befejezem a kussolást XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 17 Jún. - 21:45 Hát igen, mindenkinek van valami XD Mondjuk én most azért nem voltam néhány napja mert rászoktam a Pro Street-re és a Sims 2-re, és ezekkel játszok egész nap, meg Koffeey is, így két napja be se kapcsoltam a gépemet X'D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 18 Jún. - 15:08 Ehnapi program: Főzzünk bauxitfőzeléket Babinénivel :D xDVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 19 Jún. - 23:27 Ááá Babinéni nagy kedvencem. Ráadásul még ismerősöm is asszem az iwiw-en (bár nem tudom hol találkozhattam vele).
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Júl. - 21:59 Miért? :O Mi törtéént? D:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Júl. - 22:02 Hát anya tologatja a szekrényeket a konyhában, és szólt hogy segítsek az edényeket kiszedni az egyikből, és kivettem amik ott voltak elöl, de nem láttam hogy mögötte van egy üvegtál... a szekrény meg meg volt döntve, úgyhogy üvegtál ki, le a földre, és egy szilánkja úgy visszapattant, hogy felnyírta a bőröm a térdem alatt kicsivel >< Nem nagy seb, de nagyon szétnyílt XD Átázott a géééééz is, nyááá
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Júl. - 22:08 Úgy érzem nem, mert az gondolom szúrna vagy valami... xD De olyan szörnyű D: Utálok vérezni
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 1 Júl. - 22:10 Elhiszem D: Én is >< Hát jobbulást, gyógyuljon meg gyorsan ×D *gyógypuszi* :3
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)
CseVi Rádió (FM 104.6)
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.