꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 22:57 | |
| Azért én hálisten' még találkozok itt-ott némi lovagiassággal :3 Egyetemen pl sokszor előreengednek fiúk, vagy megfogják az ajtót, sőt, néha még a buszon is előre engedtek már xD Azért az olyan... jól esik szerintem egy lánynak, kár hogy egyre inkább kihal ez a dolog | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 23:00 | |
| Nem kihal, beléjük sincs nevelve | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 23:03 | |
| Ja, hát ez is. A lányok már gusztustalanabbak mint a fiúk, hogy van ez? A fingás és a büfögés a mi asztalunk volt hee! XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 23:36 | |
| - Koffeey írta:
- sokszor előreengednek fiúk, vagy megfogják az ajtót, sőt, néha még a buszon is előre engedtek már
Na Koffeey ha ez nálad a lovagiasság akkor én vagyok a szőke herceg, fényes páncélban, fehér lovon. (Mondjuk ez alapvetően nem működne mert barna a hajam.) Nálam az ilyen dolgok eléggé alapvetőek. Nekem csak ezután kezdődik a lovagiasság. Dínónak pedig teljesen igaza van a fingás és büfögés az a miénk azzal csak mi élhetünk. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 23:42 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szomb. 6 Aug. - 23:47 | |
| Hát én az ilyeneket is nagyon értékelem XD A továbbiakkal még nem is igazán találkoztam Töröm a fejem, de nem rémlik xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 2:24 | |
| Ismeretlennel nem is. Mondom, én csak randin ×D Meg mikor Finchet megszállja valami, és olyankor sárkányt lehetne vele öletni ×D
Szerk.: Már elmentem aludni, de visszajöttem mert elfelejtettem ×D Szóval holnap indulunk, valahogy ebéd után, és nem hiszem hogy addig még tudnék jönni elköszönni :'3 Úgyhogy most, így hajnalok hajnalán ×,D Mindenki legyen jó és vigyázzon magára ott, ahova megy ˇˇ Én csak péntek-szombat körül leszek itt leghamarabb, úgy néz ki. Addig majd megpróbálok nem elvonási tüneteket produkálni ×D Remélem lesz majd sooook-sok olvasnivalóm mind itt, mind szerepjáték hsz formájában Legyetek jók~
.
.
.
.
| |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 10:13 | |
| Gyerekek, 21. század 2. évtizedében vagyunk, még is mit vártok? Ilyen a mai világ....Sajnos Szia Shanna! Érezd magad jól, a CseVi Rádió vár vissza, a többi forumozóval együtt! :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 10:39 | |
| Ilyenkor úgy gondolom nem is olyan rossz ötlet a 1012-s világvége XD Szia Shanna, jó utat! Holnap mi is indulunk, Csütörtökig nem leszünk | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 11:02 | |
| Azért világvége nem kell D: Csak valami kis... nem tudom xD SZIA SHANNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 14:25 | |
| Holokauszt? | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 15:03 | |
| hirtelen éles kanyar:O hogy jön ide a holokauszt ??? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 15:27 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 7 Aug. - 17:23 | |
| Páá! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 9 Aug. - 14:44 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Aug. - 12:53 | |
| én is néztem de mit írjak ?? nem tudok témát | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Aug. - 14:09 | |
| Hmm, téma... |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Aug. - 15:31 | |
| Kinek hogy telik a hét? :3 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Aug. - 15:51 | |
| Hát, ugye voltam welnesszállóban. :D Soookat fürödtem~ |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 10 Aug. - 22:27 | |
| Tényleg nagy volt a csend, úgy látszik Shanna távozásával sokkal csendesebb lett az oldal. BlackGirl gratula a welnesszállodához. Milyen volt? Am. nekem a hét viszonylag csendesen telik, talán kivéve annyit, hogy három nap alatt két balesetet is láttam. Meg elég sokszor 8-9 után érek haza mert segítek havernak házfelújításban. Ma pl. szőnyeget raktunk le. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 11 Aug. - 22:25 | |
| Na mi hazaértüüüünk:3 Jigokuéknál voltunk am, ha valaki még le van maradva xD És olyan jó vooolt, maradtunk volna még legalább vagy 2 napot, jól éreztük magunkat:3 Olyan arik voltak T3T BJD-s ömlengés; Nina is olyan széééééééééééééééép, hiányozni fog nagyon, meg a fiúknak is T.T Tox már most lelki letargiába került, próbálhatja leplezni akárhogy ˇˇ' Látszik rajta. Sakkun mondjuk Vivi nyuszival vigasztalódik, most is ölelgeti~ C: BJD-s ömlengés vége ˇˇ Szóval hiányoztoook!! XD :3 De mostmár itt vagyunk boldogítani mindenkit~ | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 16:17 | |
| De jó lehetett nektek~ Képeket csináltatok? Tesztek majd fel?
Egyébként már van netem, úgyhogy este már azt hiszem leszek... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 16:37 | |
| És Shanna, tőled semmi beszámoló? XD Hogy milyen ott, meg minden? :'D Amúgy csináltunk képeket, igen, majd... töltünk fel | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|