꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 17:00

Igen xD Mi az hogy semmi beszámoló vagy hasonló? ˇˇ Kíváncsiak vagyunk milyeeeeeen, meg hogy telik a nyaralás!!:3
Habár nem akarok ördögöt festeni a falra, de abból ahogy írtál, mintha rossz kedved lenne o.o' Olyan... nem használtál emotikont xD De remélem tévedek:3

Képet meg igen, majd felteszem a gépre, és akkor töltünk fel párat:3 CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 613170
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 21:25

Eöhh... hát hogyan telik... tulajdonképpen rémesen, úgyhogy eltaláltad ×D ^^' Pocsék volt az egész hét, meg már az út is. Valahol Szlovénia végénél jártunk éjszaka, mikor megálltunk pihenni, és Finch-el összevesztünk azon, hogy milyen KÁVÉT hozzak az automatából neki. Vagyis... hát ez nyilván nem egy sorsdöntő dolog, csak ebből indult ki, meg ugye álmosak voltunk meg minden, reggel meg még mindig fújt, én meg zokon vettem... mindegy ˇˇ Szóval utána elég nyomott volt az út további része, meg azóta se nagyon szólunk egymáshoz, dehát majd...
Úgyhogy ha kicsit bunkó leszek vagy valami, nehogy valaki magára vegye, csak emiatt CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 4422 Kicsit kedvtelen vagyok, meg még olvasnivalóm se nagyon lett, úgyhogy nincs figyelemelterelőm... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 574382
Kedden találtam egy cicust az udvarban és vele akartam lekötni magam, vittem neki mindig ki kaját meg minden, de tegnap úgy megmart T^T Hálátlan cica, az is, nyáááá CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 483323 -.-
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 21:28

Oh... CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 102733
Hát... Finch-el majd kiheveritek azt a kávés ügyet, az a macska meg... rohadjon a pokolban, vagy mi CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 48334 :'D
Szóval összegezve, eddig nem valami élvezetes az ottlét CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 84382
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 21:32

D: Hát sajnálom hogy nem érzitek jól magatokat :< De azért fel a fejjel, addig csinálj valami mást, fedezd fel a várost :D Vagytok ott többen, nem? Úgy tudom rokonoknál vagytok? Legyél velük xD Aztán majd kibékültök megint:3
A cica meg ha hülye, szenvedjen, ő nem kap több kaját ˇˇ Buta cica ><
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 21:40

Hát velük vagyok ×D Kicsit mondjuk érdekes, mert csak a nagymami van általában elérhető közelségben, de ő olasz, én meg nem tudok olaszul, ő meg nem tud angolul meg sehogy, csak olaszul... de azért el szoktunk beszélgetni miközben ebédet csinál, próbálok neki segíteni. Igaz azt sem tudom pontosan kinek a nagymamája, de azt hiszem Finch tesójának a párjáé lehet, mert ő olasz... de ki tudja ˇˇ'
Részemről amúgy már békülhetnénk, én nem haragszok, csak inkább fordulok fel előbb, mint hogy én pitizzek, mikor ő volt egy tuskóóóó ˇ,ˇ Csak ő meg nem úgy néz ki mint aki bocsánatot akar kérni és ez idegesíííít CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 667513070
Az a cica meg... de olyan aranyos volt, mindig dorombolt meg dörgölődött a lábamnak, meg olyan édesen megette amit hoztam neki, és nem tudom tegnap miért karmolt meg, de úgy fújtatott is, olyan rosszul esett CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 1644475192 T_T
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 21:49

Na, de ez helyes, azért tartsa magát az ember lánya az elveihez xD De majd bocsánatot kéééér:3 Esetleg próbáld meg jelezni, hogy elfogadnád... nem tudom hogy, de valahogy... xD
A cica meg biztos egy szeszélyes, kétszínű kis dög volt akinek csak kaja kellett ˇ,ˇ Ne érezd rosszul miatta magad D:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:00

Igen, legalább próbáljunk erősnek látszani... próbálok ×D De néha olyan sírhatnékom van .__________.' CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 2170645477
Olvasni akarok valamit, valaki nem ííír? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 1088679420

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 281230244
Azóta nem is láttam azt a gonosz kis puffancsot... de hiányzik CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 883705786
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:03

L-lehet hogy én mindjárt megpróblok XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:07

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 816374 Seeemmi baj, majd jobb lesz az meglátod:3
Én holnap írok Alust ^^ És Ku-chan is azt mondta tegnap, hogy szombaton ír neked Raigát, amikor gépideje lesz:3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:17

Raiga CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 196731
Meg hát mindenki... mindenki jól esne a lelkemnek ×D

Amúgy meg persze, azért nem vagyok elkeseredve, kellenek a viták is, csak ez nem azt jelenti, hogy azok könnyűek ˇˇ' De kellenek, és túl kell rajtuk lenni :3
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:49

Szomorúan olvasom Shanna, hogy eddig nem a legjobban telt az utazás és a többi de nem búsulj. A macskák eléggé beképzeltek (saját tapasztalatból tudom), és ahogy azt te is írtad "kellenek a viták is", mert viták nélkül elég unalmas lenne egy kapcsolat. Szóval fel a fejjel olvasni valónak meg összedobtam egy kis Tükörjeges hsz-t, egyrészről, hogy legyen mit olvasnod másrészről pedig úgyis lógtam vele (mint ahogy sok mással is).
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimePént. 12 Aug. - 22:51

De rendes vagy, kösziii ^^ Azt rohanok is elolvasni ×D
Egyébként már sokkal jobb kedvem van, mióta feljöttem, biztos csak hiányoztatok nagyon <3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 15 Aug. - 19:33

Hát az a helyzet,hogyha külföldre megy az ember, az utazás a legrosszabb, hu de utálok hosszutávon utazni...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 15 Aug. - 20:59

Én nem, szerintem kellemes :D
Nem tudom mondjuk milyen Olaszországig elmenni, de a Jigokuékhoz való 6 órás vonatozást én élveztem :D
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 15 Aug. - 23:21

Én mindkettőtöknek igazat adok. Én az utazások alkalmával általában eléggé unatkozom így aludni szoktam. Egyetlenegy kivétel van ha én vezetek, mert akkor nagyon élvezem.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 15 Aug. - 23:48

Nálam hangulatfüggő. Bár általában élvezem az utazást :D
De attól is függ hogy mivel XD
Buszozni utálok, főleg suliba, reggelente, mikor alig bírom ébren maradni, de ha meg elalszok, akkor szépen ottmaradok XXD
Vonatozni szeretek, mert azon nincs hányingerem se, meg olyan jó ahogy ráz... viszont ott még jobban igaz az elalvós dolog. Meg azt nem szeretem még benne hogy nem tudom melyik állomás mikor, mi után jön és ha nem pakoltam éppen össze, akkor igen kapkodni kell hogy ne menjek még tovább xD
Autó meg... hát néha rosszul vagyok benne, főleg ha nem a saját kocsinkban ülök XD Nem szeretem annyira... bár elbóbiskolok a hátsó ülésen, és még attól sem kell tartanom hogy elmegyek ki tudja hova XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeHétf. 15 Aug. - 23:52

Hát, busz, hangos, bár a hangjával nincs bajom, zötyögős, büdös, még a zötyögés elmenne, viszont zsúfolt. Nagyon zsúfolt CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 568190
Az autó általában nem zsúfolt, elvégre ott nem száll fel minden idegen XD Csendes, tiszta, kevésbé zötyög, viszont kevesebb az ember tere. Nincs az mint ami tömegközlekedésen, hogy beszélgethetsz, más úgysem hallja.
Vonat az meg zötyögős, szintén hangos, de annak is az a szeretem féle zaj és zötyögés, kényelmes és van tere az embernek, többségben nem is zsúfolt. Valamint vonaton fel lehet állni, kihajolni az ablakon, a jó nagy ablakon, akármikor kimehetsz WC-re, stb. Ha nem akarod és olyan kocsiba ülsz, akkor senki sem cigizik a képedbe.
Nekem ez ezekről a véleményem :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:14

Én a busz egyenesen U.T.Á.L.O.M.!!! CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 228562 Úgy ahogy van ˇˇ A vonatot elviselem, meg amit Dínó írt, ott lehet mozogni valamennyire. De legjobban a kocsit szeretem, az az igazi CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 454185
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:34

A kocsiban kicsi a hely XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:41

Nem, ha nagy a kocsid CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:42

Jah, hát persze XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:43

Hát aki megengedheti magának a nagy kocsit, annak természetesen az a nyerő XXD
CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 4422
xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeKedd 16 Aug. - 21:49

Ó nem azért mondtam ×D *Shanna csak szeretne gazdag és jómódú lenni 9_9*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 20:56

Hát csináljatok Finch-el jó sok kis pujárót CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 30386
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 20:59

Hehh? ×,D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 31 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
31 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: