꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 17:00 | |
| Igen xD Mi az hogy semmi beszámoló vagy hasonló? ˇˇ Kíváncsiak vagyunk milyeeeeeen, meg hogy telik a nyaralás!!:3 Habár nem akarok ördögöt festeni a falra, de abból ahogy írtál, mintha rossz kedved lenne o.o' Olyan... nem használtál emotikont xD De remélem tévedek:3Képet meg igen, majd felteszem a gépre, és akkor töltünk fel párat:3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 21:25 | |
| Eöhh... hát hogyan telik... tulajdonképpen rémesen, úgyhogy eltaláltad ×D ^^' Pocsék volt az egész hét, meg már az út is. Valahol Szlovénia végénél jártunk éjszaka, mikor megálltunk pihenni, és Finch-el összevesztünk azon, hogy milyen KÁVÉT hozzak az automatából neki. Vagyis... hát ez nyilván nem egy sorsdöntő dolog, csak ebből indult ki, meg ugye álmosak voltunk meg minden, reggel meg még mindig fújt, én meg zokon vettem... mindegy ˇˇ Szóval utána elég nyomott volt az út további része, meg azóta se nagyon szólunk egymáshoz, dehát majd... Úgyhogy ha kicsit bunkó leszek vagy valami, nehogy valaki magára vegye, csak emiatt Kicsit kedvtelen vagyok, meg még olvasnivalóm se nagyon lett, úgyhogy nincs figyelemelterelőm... Kedden találtam egy cicust az udvarban és vele akartam lekötni magam, vittem neki mindig ki kaját meg minden, de tegnap úgy megmart T^T Hálátlan cica, az is, nyáááá -.- | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 21:28 | |
| Oh... Hát... Finch-el majd kiheveritek azt a kávés ügyet, az a macska meg... rohadjon a pokolban, vagy mi :'D Szóval összegezve, eddig nem valami élvezetes az ottlét | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 21:32 | |
| D: Hát sajnálom hogy nem érzitek jól magatokat :< De azért fel a fejjel, addig csinálj valami mást, fedezd fel a várost :D Vagytok ott többen, nem? Úgy tudom rokonoknál vagytok? Legyél velük xD Aztán majd kibékültök megint:3 A cica meg ha hülye, szenvedjen, ő nem kap több kaját ˇˇ Buta cica >< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 21:40 | |
| Hát velük vagyok ×D Kicsit mondjuk érdekes, mert csak a nagymami van általában elérhető közelségben, de ő olasz, én meg nem tudok olaszul, ő meg nem tud angolul meg sehogy, csak olaszul... de azért el szoktunk beszélgetni miközben ebédet csinál, próbálok neki segíteni. Igaz azt sem tudom pontosan kinek a nagymamája, de azt hiszem Finch tesójának a párjáé lehet, mert ő olasz... de ki tudja ˇˇ' Részemről amúgy már békülhetnénk, én nem haragszok, csak inkább fordulok fel előbb, mint hogy én pitizzek, mikor ő volt egy tuskóóóó ˇ,ˇ Csak ő meg nem úgy néz ki mint aki bocsánatot akar kérni és ez idegesíííít Az a cica meg... de olyan aranyos volt, mindig dorombolt meg dörgölődött a lábamnak, meg olyan édesen megette amit hoztam neki, és nem tudom tegnap miért karmolt meg, de úgy fújtatott is, olyan rosszul esett T_T | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 21:49 | |
| Na, de ez helyes, azért tartsa magát az ember lánya az elveihez xD De majd bocsánatot kéééér:3 Esetleg próbáld meg jelezni, hogy elfogadnád... nem tudom hogy, de valahogy... xD A cica meg biztos egy szeszélyes, kétszínű kis dög volt akinek csak kaja kellett ˇ,ˇ Ne érezd rosszul miatta magad D: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 22:00 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 22:03 | |
| L-lehet hogy én mindjárt megpróblok XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 22:07 | |
| Seeemmi baj, majd jobb lesz az meglátod:3 Én holnap írok Alust ^^ És Ku-chan is azt mondta tegnap, hogy szombaton ír neked Raigát, amikor gépideje lesz:3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 22:49 | |
| Szomorúan olvasom Shanna, hogy eddig nem a legjobban telt az utazás és a többi de nem búsulj. A macskák eléggé beképzeltek (saját tapasztalatból tudom), és ahogy azt te is írtad "kellenek a viták is", mert viták nélkül elég unalmas lenne egy kapcsolat. Szóval fel a fejjel olvasni valónak meg összedobtam egy kis Tükörjeges hsz-t, egyrészről, hogy legyen mit olvasnod másrészről pedig úgyis lógtam vele (mint ahogy sok mással is). | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 12 Aug. - 22:51 | |
| De rendes vagy, kösziii ^^ Azt rohanok is elolvasni ×D Egyébként már sokkal jobb kedvem van, mióta feljöttem, biztos csak hiányoztatok nagyon <3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 15 Aug. - 19:33 | |
| Hát az a helyzet,hogyha külföldre megy az ember, az utazás a legrosszabb, hu de utálok hosszutávon utazni... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 15 Aug. - 20:59 | |
| Én nem, szerintem kellemes :D Nem tudom mondjuk milyen Olaszországig elmenni, de a Jigokuékhoz való 6 órás vonatozást én élveztem :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 15 Aug. - 23:21 | |
| Én mindkettőtöknek igazat adok. Én az utazások alkalmával általában eléggé unatkozom így aludni szoktam. Egyetlenegy kivétel van ha én vezetek, mert akkor nagyon élvezem. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 15 Aug. - 23:48 | |
| Nálam hangulatfüggő. Bár általában élvezem az utazást :D De attól is függ hogy mivel XD Buszozni utálok, főleg suliba, reggelente, mikor alig bírom ébren maradni, de ha meg elalszok, akkor szépen ottmaradok XXD Vonatozni szeretek, mert azon nincs hányingerem se, meg olyan jó ahogy ráz... viszont ott még jobban igaz az elalvós dolog. Meg azt nem szeretem még benne hogy nem tudom melyik állomás mikor, mi után jön és ha nem pakoltam éppen össze, akkor igen kapkodni kell hogy ne menjek még tovább xD Autó meg... hát néha rosszul vagyok benne, főleg ha nem a saját kocsinkban ülök XD Nem szeretem annyira... bár elbóbiskolok a hátsó ülésen, és még attól sem kell tartanom hogy elmegyek ki tudja hova XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 15 Aug. - 23:52 | |
| Hát, busz, hangos, bár a hangjával nincs bajom, zötyögős, büdös, még a zötyögés elmenne, viszont zsúfolt. Nagyon zsúfolt Az autó általában nem zsúfolt, elvégre ott nem száll fel minden idegen XD Csendes, tiszta, kevésbé zötyög, viszont kevesebb az ember tere. Nincs az mint ami tömegközlekedésen, hogy beszélgethetsz, más úgysem hallja. Vonat az meg zötyögős, szintén hangos, de annak is az a szeretem féle zaj és zötyögés, kényelmes és van tere az embernek, többségben nem is zsúfolt. Valamint vonaton fel lehet állni, kihajolni az ablakon, a jó nagy ablakon, akármikor kimehetsz WC-re, stb. Ha nem akarod és olyan kocsiba ülsz, akkor senki sem cigizik a képedbe. Nekem ez ezekről a véleményem :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 16 Aug. - 21:34 | |
| A kocsiban kicsi a hely XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 16 Aug. - 21:42 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 16 Aug. - 21:43 | |
| Hát aki megengedheti magának a nagy kocsit, annak természetesen az a nyerő XXD xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 16 Aug. - 21:49 | |
| Ó nem azért mondtam ×D *Shanna csak szeretne gazdag és jómódú lenni 9_9* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Aug. - 20:56 | |
| Hát csináljatok Finch-el jó sok kis pujárót | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 17 Aug. - 20:59 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|