꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

CseVi Rádió (FM 104.6)

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:00

Azokért fizet az állambácsi XD
Vissza az elejére Go down
Joey
**
**
Joey

Kor : 34
Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:02

Előre leszögezem nem akarok senkit megbántani vele. Illetve nem a faji hovatartozást akarom ezzel megmutatni és, hogy ki merre, hogyan mennyi. Hanem csak a sok pujáró alkotáshoz akarok egy kis kedvet adni, hogy elég kellemesek pénzszerzési célra. És, hogy Shannáéknak így talán a legkönnyebb pénzt szerezni a nagy kocsihoz.
http://nemkutya.com/2011/08/ado-para-dicsom-magyarorszag/
Emellett kijelentem, hogy nem mindegyik kivétel szerencsére vannak dolgosak is.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:05

Jah, ezt én is láttam XD
Igen Shanna, erről beszéltem, így lehet könnyen pénzt szerezni nagy kocsihoz :'D
Hát Igen, van kivétel, a probléma hogy kevés... >_>
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:10

Amúgy hozzákel tenni, hogy azért nem ilyen könnyű pénzt szerezni, bár vannak kiskapuk. De az sajnálatos, hogy ezt valamilyen szinten véghez lehet vinni. Nekem mondjuk az az egyetlen problémám az egésszel, hogy munka nélkül történik ez. Mert ha dolgoznának nem zavarna (vagy legalábbis nem ennyire). Na de hagyjuk is ezt mert a végén még ki leszek tiltva.
Shanna

Shanna

Neme : nő

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:18

Az a legnagyobb probléma, ami a képregény végén van. Hogy ha dolgozik, kevesebbet kap. És így még "jó" hogy nem megy el, hát hülye lennék én is kevesebb pénzért gürizni valami sz*r melót. Az ember mindig a saját igényeit teszi előbbre...
DE nem azt mondom, hogy ők nem hibásak. Ez a segély-dolog csak egy lehetőség, amit ügyesen kihasználnak. De hogy ezek után még rinyálnak, hogy nekik milyen sz*r és hogy így meg úgy hátrányos helyzetűek... na ez már a másik. És ha bárki fel mer(ne) lépni ez ellen, akkor az egy istentelen rasszista, és hogy képzeli, ésatöbbi. Hogy a bandázásról meg hasonlókról ne is beszéljek. Nem megyek bele ×D
Szóval szörnyű a rendszer, ami van. Nem tudom ki állította fel, de nem is érdekel... nem tudom lehet-e még tenni valamit ellene ^^' Mármint kisebbségi felháborodás nélkül CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 102733
Na mindegy... ennyire nem kell a nagy kocsi ×,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:23

Biztos? Pedig BMW XD
Erről jut eszembe, ma kutyasétáltatásnál hát nem láttam két "kissebséget" egy Audiban? CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 120865
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:46

Az semmi ahol régen éltem ott BMW-ben voltam de heten!!!. Ja és a 13 éves srác is már egy szakadt astrával járt.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:47

Nahát XD
Amúgy itt a két fajta van ezekből, a viszonylag szegény ladával járós, vagy a nagyon pénzes BMW/Audi/Mercedes-es fajta @_@
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:52

Amelyik kocsival jár, legalább nem köt bele az emberbe 8D
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:54

Igaz, igaz XD Hacsak nem... kiabál ki ˇˇ'
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 21:55

Az attól függ. Múltkor egy régebbi kutyasétáltatásnál kikiabáltak nekünk valamit XD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeSzer. 17 Aug. - 22:01

Amúgy amit Dínó írta az nagyon megfigyelhető.Vagyis, hogy az egyik nem segít a másikon pedig megtehetné. Az ők társadalmukban lévő karsztrendszer nagyon egyszerű mert vannak a nagyon szegények és a nagyon gazdagok és elhanyagolható mennyiségben még vannak a két réteg között is akik se nem gazdagok se nem szegények.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 20:39

Hírtelen témaváltás bocsi ^^'
Lehetséges ez a világegyetemben?
Lenne egy feltételezésem, aminek kicsi a vlaószínűsége de mégis örülnék ha valaki elolvasná és mondana egy véleményt. Akkor kezdeném az elején biztosan járt már mindenki olyan helyen ahol még elötte sose és ahogy sétált látott valamit és megfogta egy olyan érzés mintha ezt már látta volna vagy ez már megtörtént volna. Én erre próbáltam magyarázatot találni és a következőre jutottam. Mivel rengeteg a miénktől teljesen független univerzum van a világegyetemben, amiket még nem sikerült feltárnunk(és talán soha nem is fog sikerülni). Lehethogy igazából csak egy fő galaxis van amiben mi élünk, és ezen kívül még rengeteg mellékgalaxis. Szerintem ezek a galaxisok között kisebb nagyobb időeltolódások vannak. Például a mi galaxisunkat nevezzük el 1-esnek legyen még egy 2-es és egy 3-as. A miénk a normális idő. A 2-es +3 év időeltolódás a 3-as pedig -5év. Szóval ami megtörténik velünk most az már a 2-es galaxisban még 3év mire megtörténik a 3-asban pedig már 5éve megtörtént. Mi csak ezt az eggyet éljük, de mégis lelki összeköttetésben vagyunk a többivel. Mintha egy videófelvétel lenne. Mi megéljük ezt (mintha felvennék kamerával) és ez idővel megtörténik a másik galaxisba is (mintha lejátszanánk a videófelvételt). Szóval ugy gondolom, ezt éljük meg, de ez még több másik helyen is megtörténik. És mi ez érezzük, és én azthiszem valahogy ennek köszönhető az ezt már mintha láttam volna vagy az ez mintha már megtörtént volna kérdés. Remélem volt aki végigolvasta és átgondolta. Szeretnék kapni valami véleményt erről. Nem egy túl hihető dolog, de annyi esélye van mint a többi ilyen elméletnek.
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:07

Én azt mondom, hogy akár ez is megtörténhet, hiszen még nagyon sok titokra nem Derült fény. Mondjuk én úgy veszem észre Tobi az írásodban rendesen fejtegeted a párhuzamos univerzum elméletet. Bár én inkább a tudományban hiszek és abban amit tapasztalok. De akár az is lehetséges lehet amit te írtál. De azért belinkelem a Wikipédia idevágó részét http://hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu. Úgyhogy bár én inkább abban hiszek amit itt leírtak a magyarázat résznél azért azt sem zárnám ki amit te írtál. Ki tudja lehet neked van igazad.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:08

Déja vu :D
Nekem rengetegszer van... de ilyen teljesen jelentéktelen dolgokkal. Látok valamit a tévében, és rámtör egy fura érzés, hogy én ezt már egyszer láttam, miközben épp ezt meg ezt csináltam, amit most is éppen. Van ebédelünk, és én ezt egyszer már láttam, hogy itt ülünk és ez itt, az ott, ugyanerről beszéltünk... főleg ilyen mondatfoszlányok. Szóval nincs jelentőségük, nem egetrengető dolgok, de annyira furcsa hogy kiver a víz xD
És amit leírtál, a fő-mellékgalaxis dolog, már nekem is az eszembe jutott. Valaminek lennie kell >.> Érdekes téma, amire valószínáleg sose kapunk magyarázatot :O
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:21

lol, én a múltkor a zöldségesnél álltam egy paradicsommal a kezemben, és volt rajta egy ilyen picike dudor... valami kinövés. És eleinte csak röhögtem rajta, de aztán így... rám is rám tört egy tök fura érzés, hogy én ezt a paradicsomot már tapiztam, és ugyanígy röhögtem rajta, meg az a felemás zoknis néni is ugyanott állt, meg mellettem is ugyanerről beszéltek az öreg mamik... tiszta ijesztő volt CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 1644475192
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:22

Emlékszem erről beszélgettünk már, mert valaki felhozta és ahogy akkor is, most is libabőrős vagyok miközben írok, meg olvasom amiket ide leírtatok :D Ez a Déja vu amit belinkeltél elolvastam, bár sokszor az a helyzet a tudomány sem tud mindent megválaszolni, nagyon érdekes, hogy mindenki a tudományban keresi a választ.
Koffeey te nem a reklámokra gondoltál? xD
Ilyesztőek, de nemtudod beazonosítani, hogy mikor történnek, hírtelen fura érzések, de lehet, hogy csak az agyunk vicces kis játéka :P
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:33

Én is erre gondoltam, hogy lehet hogy az agy csak egy hasonló emlékkel köti össze az újabbat... :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:33

Tetszik az elmélet Tobi - Bár én mellékgalaxisok helyett inkább párhuzamos galaxist mondanék. :D Arról rengetek tudós is állított már fel elméleteket, stb. És az is ugyan erről szól, hogy ugyan olyan emberek mint mi, ugyan olyan világban, csak másik dimenzióban. :D

A deja vu, szerintem az meg csak szimpla furcsaság. Sok furcsaság történik az emberi agyban :3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:36

Jah hát ugy értettem, párhuzamos :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:38

Nem is igazán a mellék-párhuzaom, hanem hogy nem galaxis, hanem dimenzió. Végül is más galaxisokat megfigyelnek, és ugyebár azok... nem olyanok mint a mieink. :D Azok velünk egy dimenzióban vannak. És vannak más dimenziók. Ezek a párhuzamos dimenziók :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:40

Meg nem biztos, hogy más galaxisban ugyan ilyenek a fizikai hatások. Szal lehetünk másik dimenzióval egy térben, csak nem ugyan abban az időben...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:42

Habár mondjuk az ilyen más idős dologban nem annyira hiszek XD Szerintem időből egy van. Oszt az megy :D XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:43

Na ne mond... Szerinted 10 millió fényévvel odébb is 21:45 körül lehet? xD
Joey
**
**
Joey

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 18 Aug. - 21:43

Úgy látom most már kezdjük feszegetni a párhuzamos dimenziók elméletét. Bár nekem ez nagyon tetszik. Odavagyok az ilyen beszélgetésekért.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6)   CseVi Rádió (FM 104.6) - Page 32 Icon_minitime

CseVi Rádió (FM 104.6)
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» CseVi Rádió (FM 104.6)
» CseVi Rádió (FM 104.6)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: