꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:44 | |
| Hát XD Nem tudom. Én nem hiszem hogy lehetséges például az időutazás, meg az ilyenek :D Szóval ezzel együtt a más időben lévő dimenziókban sem hiszek :D Amúgy nekem is tetszik ez a beszélgetés :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:46 | |
| Ha fényévnek a sebességével utazol akkor visszafele mész az időben ám :D Amugy én is odavagyok az ilyen témákért, kár, hogy kicsit ilyesztőnek találom de jó :P Shanna, sztem mindannyiunk szemében hercegnő vagy ezen a forumon xD :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:47 | |
| De végül is az nem igazán időutazás annyira, csupán az ahogy a különböző dolgoknak máshogy telik az idő :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:49 | |
| A meleg hercegek viszont nem mi vagyunk ^^' xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:49 | |
| Igen, azokat... inkább nem engedjük ide XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:51 | |
| Igen ezen már én is gondolkoztam, hogyha a földet kevesebb idő alatt megkerülnéd mint amennyi idő alatt megfordul a tengelye körül akkor mi történik? Hamarabb megérkezel mit ahogy elindultál volna? És persze ebből következik, hogy akkor ugyanoda jutsz-e el ahonnan elindultál vagy egy alternatív világba mert megváltoztattad a múltat. Meg, hogy a tudsz-e találkozni önmagaddal akkor. Ja és Shanna szorítok, hogy valahol hercegnő legyél, akár ebben a világban. | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:52 | |
| Hát, attól hogy megkerülöd a földet gyorsabban 24 óra alatt... semmi nem történik >_> Az idő ugyan úgy telik. Csak megkerülted a földet kevesebb mint 24 óra alatt >_> Annyi hogy esetleg 23 óra alatt megérkezel oda ahonnan eljöttél :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:54 | |
| Shanna for Queen of Hungary! xD Van is mindenkinek, én már sok emberét láttam, vannak ismerőseim, kiknek már külföldön láttam :D
| |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 21:59 | |
| Nekem meg mindig azt mondják, hogy ismernek vagy nagyon hasonlítok egyik ismerősükre. Úgy látszik gyártósoron készültem. Csak most esett le lehet, hogy én vagyok a T1000-es? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:01 | |
| Árulnak Joey akcióhős figurákat élőben? | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:03 | |
| Kitudja lehet én is az vagyok. Mándját betörnek ide a kommandósok és azt mondják miközben elvisznek, hogy "Rájött, likvidálni!" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:04 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:04 | |
| Igen, azon nekem is tisztára ismerős voltál xD - Shanna írta:
- Akárhogy is van, remélem valahol hercegnő vagyok~ Már csak a meleg hercegeim hiányoznak harisnyában
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'''DDDDDDD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:06 | |
| Elképzeltem azt amit Joey mondott. LOL | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:07 | |
| "Már csak a meleg hercegeim hiányoznak harisnyában" Erre csak egy kérdést tennék fel: Mégis mi lenne neked a hasznod belőle? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:08 | |
| De semmit sem tudnál kezdeni velük, csak nézni őket XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:09 | |
| Tudom. Annak hatására mondtam, hogy csak nézni tudnád őket XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 18 Aug. - 22:09 | |
| És ha biszexuálisak? O.o xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|