꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:33 | |
| Én szeretem az ilyesmit | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:36 | |
| Énis amugy, órákig bírnék pl erről filmet nézni, vagy csak olvasni róla, mert érdekesek :P :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:38 | |
| Érdekesek, de én valahogy félek az ilyenektől XD Űr, bolygók... mélytengeri dolgok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:39 | |
| Mostanában nagyon megszerettem ezt a "How the universe works" című műsort a Discovery-n, ha csak elkapom, mindig ezt nézem Ma is néztem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:44 | |
| National Geography-n nézem, szoktam nézni a "Known Universe"-t ott szoktak lenni a világegyetemmel kapcsolatos dolgok, szal amikor csak nézem ámulok, de egyben ilyesztő is főleg mikor a napra közelít, 3D-ben azért érdekesebb lenne, de nagyon ilyesaztőek a vak semmiben, még ngy felbontású képeket sem merek nézni az űrről, de erről pszt :D xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:46 | |
| Nekem a mai nagyon tetszett ebből amit én nézek, arról volt szó, hogyan jött létre a naprendszerünk | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:47 | |
| Nekem meg az nem tetszett nagyon, mikor bolygókról volt szó, hogy mennyivel nagyobbak vannak a mieinknél... és így mutatták sorba, hogy na a Nap ettől ennyivel kisebb, de ez a bolygó meg semmi ehhez képest, és kb mutattak vagy 20 bazi bolygót azután, amihez képest a Nap csak egy kis légypiszok volt. Féltem... xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:48 | |
| Azt én is láttam mikor a csillagokat mutatták, ilyen nagyok, némeik ezüstös, áh kibebaott nagyok, hihetetlen :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:49 | |
| Koffeey, azok nem bolygók voltak, hanem csillagok a fenébe is! XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:51 | |
| ×D Ez egyébként megalofóbia, nem Koffeey? Vagy csak a bolygók (csillagok ˇˇ) meg ilyesmi ijeszt meg? Mert akkor meg valami űrös fóbia lehet... ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:51 | |
| Ha Koffeey szerint bolygók, probálkozok leszálni rajtuk, hátha csak fényes kavicsokból állnak xD :Đ Szerk: Megalofóbia – félelem az olyan nagy térbeli kiterjedésű dolgoktól, amik fajtájuk szerint nem kellene, hogy olyan nagyok legyenek | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:55 | |
| Mindegy nekem hogy csillag vagy bolygó... nagy bogyó az égen, na XD Egyébként nem csak bolygóknál........ meg nem is igazán az hogy nagy dolgok... hanem nem is tudooom... az ismeretlen? XD Valami ilyesmi |3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:56 | |
| Világegyetem fóbia :D Na ez van nekünk Koffeey xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:58 | |
| Égitest akkor, égitest Koffeey ˇˇ" | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 22:59 | |
| "Kezdjük az ismeretlentől való félelemmel; Ha ezt igazán megérted, a többi félelmed is szertefoszlik magától. Az ismeretlentől valójában nem tudsz félni. Hát ez nem így van! Tiltakozol most erősen, ugye?Félsz mondjuk attól, hogy kalatorubanas?
Dehogy is. Mi a fene ez a kalatorubanas? Nem tudom, de nem félelmetes, igaz?Tehát itt bizonyítottam be, hogy az ismeretlentől valójában nem félsz. Jó, jó akkor mitől?Hát az ismerttől. Attól, hogy azt feltételezed, hogy az ismeretlenre majd jól rá fog illeni az, amit már ismersz. És az az ismert valami az meg egészen szar... Na ettől tényleg be lehet szarni...Persze viccelek. De a viccen túl, remélem megértetted a félelem folyamatát." | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:01 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:01 | |
| WTF? X'D
De a világegyetem mellett mondom, félek mondjuk a mélytengeri lényektől, meg mondjuk az... atomoktól, meg ilyen kicsi akármiktől, amik annyira picik, hogy.... na, értitek XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:03 | |
| Tudjátok, az a vicces, hogy engem nagyon érdekel a csillagászat, szal a világegyetem, de mégis valamiért ilyesztőnek tartom, és ahogy mondtam, nagy felbontású képeket nemtudok megnézni pl a napról, vagy galaxisokról... :S Megalofóbia – félelem az olyan nagy térbeli kiterjedésű dolgoktól, amik fajtájuk szerint nem kellene, hogy olyan nagyok legyenek Akkor Shanna-nak volt igaza, Koffeey-nak lehet ilyen fóbiája van :) vagy nemtom már xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:08 | |
| Én se ×D A világegyetem ijesztő, ez van ˇˇ Olyan nagy, és ki tudja mi van benne, mik és hogy élnek, hol, milyen körülmények között. A mélytenger meg ugyanez ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:10 | |
| Na megvan! :D A kozmikofóbia az, amikor valaki a pánikbetegséghez hasonlatos módon irtózik a világegyetem felfoghatatlan végtelenségétől. Az ilyen betegségben szenvedő emberek általában hatalmas stresszt és nyomást éreznek, ha éjszaka tiszta időben a csillagos ég alatt kell tartózkodniuk. Nagyon ritkán előforduló betegség, a felmérések szerint 10000 emberből 1 szenved eme tünettől. Szal ritka | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:11 | |
| Hát én... tényleg nem szeretek éjszaka kint lenni, mert nyomaszt D: Viszont olyankor nem az ég meg az űr nyomaszt, hanem hogy valaki valamelyik sarokból mindjárt rám ugrik Ez viszont paranoia, ezt tudom X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:12 | |
| O.o Ne légy már paranoiás Koffeey! xd:DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:13 | |
| De az vagyok kicsit, ennyivel legalább tisztában vagyok XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:15 | |
| Mik kinem derülnek élő adásban mi? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Csüt. 4 Aug. - 23:17 | |
| Féltett titkok :'D ...nem volt ez olyan féltett, de na XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|