Sajnos én már kinőttem ebből vagy 6 éve, de szívesen vissza mennék mindegyik szülinapomra, hogy újra élhessem. Na sebaj majd ha lesznek kölykök újra élhetem az egészet (legalábbis egy bizonyos szintig)
Hát először is mondja tanár hogy válaszzunk párt, fogjuk meg a kezét :D Erre fogom, és megmarkolom a mellettem álló haverom csuklóját :D Aztán amikor jóval később elengedtem, ilyen szép kis foltok maradtak rajta :D Elakart szökni a kis szemét, de nem hagytam, így ez lett a vége XD Párt azért kellett választani, mert páros fogócskáztunk! Na és ez nagyon komoly volt XD Futunk a fogók elől az osztálytársamnak (akit az előbb mondtam XD), és valahogy nagyon bénán fordultunk, így felborultam, de persze nem engedem el, mert ha elengedem mi vagyunk a fogók. Szóval ő fut tovább, mert a fogók épp minket kergettek és húz maga után, én csúszok a hátamon és tolom magam a lábammal miközben látom hogy fél méterre tőlem próbálnak elkapni a fogók XD Aztán hiába húzott az osztálytársam én meg hiába toltam magam a földön hősiesen, csak elkaptak XD Végül is a tesiórának ez volt a "leglol-abb" pontja XD Meg volt még benne néhány vicces "jelenet", de most nem írom le őket, mert egy évig tartana XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Lol, érdekes XD Én most ezt hallgatom: http://kawaii-radio.net/page/listen Habár semmit sem értek belőle, de vicces XD Az előbb volt valami talkshow is benne, abból sem értettem semmit, de jó volt hallgatni :D Meg egész jó zenék is vannak benne :D
Az a tesióra jó lehetett, el tudom képzelni a jelenetet ×,D Jaj, nincs most nálam fülhallga, hangosan meg már nem akarok hallgatni semmit, úgyhogy juttassátok eszembe hogy holnap hallgassam ezeket meg ×,D
Na már felköszöntöttem Dínót PM-ben, de azért itt is, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Az a tesióra.. xDDD Érdekes jelenet lehetett... Mik pedig kaptunk egy rakás kindertojást, és olyanok lettünk mint az ovisok... xDDD Kérdezgettük egymást, hogy kinek milye van, a fiúk 'Pokémonoztak" mi meg próbáktuk megfejteni a pattogós játék lényegét... xDDD
Jaaaaaaj, ezen meghaltam este ×,D Gigi abban a nővérke ruciban meg piros d*gjmeg-cipőben, kééész ×D Annyira jó lett, Kasza Tibitud szöveget írni *3* A másik csapaté se lett rossz, az a Klikkes, de nekem alapból nembejövős ez az LL Junior műfaj (×D), úgyhogy hátrányból indul ^^'
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Holnap ne nagyon számítsatok a jelenlétemre D: Nem leszek itthoooon~ ^^' Egy barátnőmnél alszok, és majd hálóingben párnacsatázunk hangosan vihogva az éjszakában, miközben valami nyálas zene szól a háttérben Igazából tdk-t fogunk írni ˇ,ˇ
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421